Konkurssipesänhoitajan rikollinen toiminta 12.

Erkki Aho   19 04 2007, 9:48

Otteita todistusaineistosta 12.

Kun International Timber Company Finland Oy saatiin erikoisella tavalla konkurssiin, niin väliaikaiseksi pesänhoitajaksi valittu asianajaja Antti Kejo laittoi ITC Finland Oy:n konkurssipesään International Timber Company S.A:n koneet, laitteet ja kaluston. Siis kokonaan toisen yrityksen koneet ja laitteet!

Kauppasopimus todistaa asian, että koneet, laitteet ja kalusto oli International Timber Company S.A:n n koneita ja laitteita. Ylivieskan käräjäoikeudenistunnossa pesänluettelon vannontatilaisuudessa Richard Rienstra teki väärän valan. En voi välttyä vaikutelmalta, että väärään valaan häntä yllytti pesänhoitaja Antti Kejo. Kerron kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa asiasta tarkemmin. Paikalla oli myös syyttäjä Sulo Heiskari, joka tiesi, että Richard Rienstra vannoo väärän valan ja että pesänhoitaja Antti Kejo ilmoittaa Ylivieskan käräjäoikeudelle väärän pesänluettelon.

Velkojain kokouksessa toin esille sen, että koneet, laitteet ja kalusto eivät kuulu ITC Finland Oy :n konkurssipesään. Todisteena asiasta on velkojain kokouksen pöytäkirja 22.4.1998. Kokoukseen osallistuivat Pohjois-Pohjanmaan TE-keskusken lakimies Laura Heinonen, Oulun ja Kainuun veroviraston asianvalvoja Raimo Partanen, Eläke-Varman asiames Jarl Ekström, VMV-yhtiön asiamies Antero Kassinen, Konsulttitoimisto Erkki Aho Ky:n edustajana Erkki Aho ja konkurssipesän uskottu mies, asianajaja Antti Kejo.

Kuultuaan suurimpia velkojia Antti Kejo oli myynyt rahanpesijä Richard Rienstralle Rienstran itsensä omistamat koneet, laitteet ja kaluston, mitkä oli tietoisesti laitettu väärin perustein ITC Finland Oy:n konkurssipesään.

Suurimpana velkojana esiintyi verottaja Raimo Partanen, joka ilmoitti verottajan saatavaksi miljoona markkaa. Todellisuudessa verottajan saatava oli 105 337 markkaa. Verottaja ei todellisuudessa kuulunut suurimpiin velkojiin, mutta se ilmoitti ehkä tarkoituksellisesti saatavansa liian suureksi, jotta rikokset voitiin tehdä. Kerron tarkemmin asiasta kirjassani Olet Maamme Armahin Suomenmaa.

Vaikka poliisille on tehty lukuisia tutkintapyyntöjä asiasta, niin poliisi ei tutki, syyttäjä ei syytä. Myöskään konkurssiasiamies ja laillisuusvalvojat eivät reagoi asiaan. Tämä on oikeusvaltio Suomi. Lainkäytössä on jotakin vakavasti väärin.

Asiakirjaliiteet:

Kauppasopimuksen sivu millä osoitetaan, että koneet, laitteet ja kalusto kuuluvat International Timber Company S.A:lle, eikä ITC Finland Oy:n konkurssipesälle. (1201)

Velkojain kokouksen pöytäkirjan sivu mikä osoittaa, että olen ottanut asian esille myös velkojainkokouksessa. (1202)

Verottajan todellinen saatava oli 105 337 markkaa eikä suinkaan Raimo Partasen ilmoittama miljoona markkaa. (1203)


palautteet


ei palautteita