Toimenpiteitä !!!! .................................................................................

Erkki Aho   15 01 2010, 7:47

Raahen käräjäoikeuden laamanni 
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/raahen-karajaoikeudenlaamanni-ritva.html

Kainuun poliisi poliisipäällikkö Pertti Rönkkö
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/04/tutkintapyynto-kainuun-poliisille.html

palautteet


Näiltä sivuilta lukutaitoinen näkee Suomen "oikeusvaltiotilan" koko kuvan. Suomi valtiona kuuluu jopa totalitarismivaltioidenkin häntäpäähän. Täällä vallitsee viranomaisten ja oikeuslaitoksen mielivalta, jolla ei ole mitään tekemistä laillisuuden ja oikeuden kannalta valtioviranomaistoimintaa tarkasteltaessa. Suomi vielä joutuu kansanväliseen häpeään tämän johdosta. Miksi valtion ylin johto ei tee mitään?

Nämä asiat pitää viedä EU:nkäsiteltäväksi. Suomi rikkoo sortovallan tavoin EU-kansalaisten perusoikeuksia vastaan. Suomen perustuslaki takaa Suomen kansalaisille tasavertaisen oikeuden lain edessä, mutta ei takaa sitä käytännössä. Kaikki huippupolitikot, Vanhanen, Kaikkonen, Koski(entinen) jne. pääsevät kuin koira veräjästä tekosistaan, kun he ovat entisten feudaaliherrojen tapaan lain tavoittamattomissa. Siis asiaan: Tämä koko "paskaläjä" on esiteltävä EU:n foorumilla! Suomella ei ole varaa tällaiseen julkisuuteen.

Vaalituki-Vanhanen eikä Säätiö-Kaikkonen ole kumpikaan lähteneet kovin ärhäkkäästi peräämään kunniansa perään. Onkohan kaikki jauhot siellä pussin pohjalla ihan puhtaita eli ettei sen vuoksi se kunnian puolustaminen oikein käy! Talotehdas-Koski ei myöskään ole ollut kovin ärhäkkä puolustamaan kunniaansa. Miksikähän? Erkki on sivuillaan osoittanut, että PR-Talotehdas jutussa ovat tehneet mennen tullen väärennöksiä, petoksia, prosessipetoksia, perättömiä lausumia viranomaistutkinnassa jne. Suomalainen sananlasku sanoo: Vaikeneminen on myöntymisen merkki!

Vaalituki-Vanhanen ja Säätiö-Kaikkonen eivät lähde peräämään kunniaansa. Siis mitä kunniaa? Juuri se, että eivät lähde sitä peräämään osoittaa, että he itsekin ymmärtävät, että heillä ei ole sellaista kunniaa mitä yleensäkään voisi perätä. Kyllä suomalainen kansanluonne on kuin lehmänkieli. Ei ole enää sellaista rotua ja röyhyä, joka vaarallisina päivinä piti Suomen itsenäisenä. Nyt täällä mellastaa kaikenlaiset säätiövaalitukiheput mistään kohtuullisuudesta piittaamatta. Säätiö-kaikkonen väitti ensin, että oli saanut 29.000,- euroa pimeää rahaa. Kun totuus paljastui, että oli saanutkin tuplasti eli 40.000,- euroa niin sälli väittää, ettei hän tiennyt asian olevan näin. Nämä säätiöpojat elävät kuin siat vatukossa. Jos on saanut 20.000 enempi kuin mistä hän "oli ollut tietoinen" niin kyllä se on rahan yltäkylläisyyttä, ettei huomasi yhtä "pientä" ylimääräistä summaa summa kuin 20.000, euroa. Minä kyllä huomaan, jos joku olisi erehtynyt minulle vippaamaan parisataa ylimääräistä. Tällaiset rahamiehet kansalaisia johtaa. Miten nämä voi ymmärtää normaalin kansalaisen asoita kun suurin osa ei saa edes sitä yhtä 20.000,- ecun nippua. Äänestäjinä olemme täysiä hölmöläisiä. Jatkuuko sama hölmöily tulevissakin vaaleissa? Eikö jo olisi aika viisastua ja poistaa kansalaisten siivellä eläjät?