Päämäärä mielessä

Erkki Aho   03 04 2007, 20:50

image

Juuri nyt Kalajoen kohdalla.__________________________________________________________

Vastaus palautteeseen
Mietiskelijä on oikeassa. Virallisesti esitetty elikkä lehtitiedot eivät kerro koko totuutta. Kalajoella .............  .   . ..  .. ...   , ..,... ,. .......   . . . .................. ,. .....     ..... .... ,. .. . ,m.      . .  k  ....... ,.  ,,,...,..... .!

Tarkemmin vastattuna
Kiitos palautteesta. Lehtitiedot kertovat Kalajoen asioista vain sen mitä toimittajille kerrotaan. Tiedottaminen on varsin yksipuolista. Mietiskelijä on oikeassa siinä, että monia asioita pidetään salassa. Tällainen salaseura on elinkeino- ja maankäyttötoimikunta. Siellä käsitellään myös sellaisia asioita, jotka sinne eivät kuulu. Jokaisella poliittisella ryhmällä on oikeus nimetä tuohon ryhmään edustajansa vaaleissa saamansa kannatuksen suhteessa. Pro Kalajoki on nimennyt minut, Erkki Ahon, edustajakseen elinkeino- ja maankäyttötoimikuntaan.

Kuitenkin Kalajoen kaupunginhallitus teki 19.2.2007 § 61 päätöksen, että asian käsittely siirretään toistaiseksi. Asialla tarkoitetaan Erkki Ahon valintaa elinkeino- ja maankäyttötoimikuntaan. Virallista syytä valinnan estämiselle ei kaupunginhallituksen päätöksessä ollut. Tämä on juristikoulutuksen omaavan kaupunginjohtajan esitys, jonka kaupunginhallitus on hyväksynyt. Näin estettiin minulta osallistuminen elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan kokouksiin. Menettely täyttää kirkkaasti syrjintärikoksen tunnusmerkistön.

Koska voin olla kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen varajäsenenä ja ympäristölautakunnan puheenjohtajana, niin silloin varmasti voin toimia myös elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan jäsenenäkin. Koska olen rehellinen, oikeudenmukainen ja tasapuolinen henkilö, niin olen Raili Myllylän johtaman Keskustan johtohenkilöiden mielestä valtaapitäville vaarallinen henkilö. Jos toimisin elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan jäsenenä, niin silloin olisi noudatettava lakia, eikä ole mahdollisuus toimia niin kuin nyt on toimittu eli käytetty kaupunginvaroja omien henkilökohtaisten etujen ajamiseen tai muuten erikoisella tavalla.palautteet


Onko sivusi loppumassa? ja jos ei niin lukisin mielellään kalajoen uudempia asioita niin kuin moni muukin, tuntuvat olevan niin salaisia