Oikeusministerin kirje – kirje oikeusministerille

Erkki Aho   04 12 2007, 8:54

image
____________________________________________________

Arvoisa oikeusministeri Tuija Brax

Kiitos kirjeestänne 27.11.2007 ja asiakasystävällisestä päätöksestänne OM 22/917/2007.

Olen yrittänyt vuosikausia saada puhelimeen niin oikeuskansleria kuin eduskunnan oikeusasiamiestäkin, mutta he ovat kieltäytyneet virkavastuulla ja verovaroilla palkattuina virkamiehinä vastaanottamasta puheluja palveltaviltansa ja palkanmaksajiltaan.

Kantelukäytäntö muuttuu päätöksellänne merkittävästi. Kun kantelut tehdään nyt soittamalla, niin laillisuusvalvojien on varauduttava myös kirjallisesti kirjaamaan soitetut kantelut ja tarvittaessa kirjallisesti osoittamaan se, että he ovat ymmärtäneet asian oikein. Uskon, että tällä uudistetulla tavalla kantelut tulevat asiakasläheisimmiksi ja laillisuusvalvojien asiakaspalvelu paranee ratkaisevasti. Katson, että päätöksenne astuu voimaan välittömästi ja on voimassa niin kauan kunnes se mahdollisesti uudella päätöksellä kumotaan.

Kalajoella 3.12.2007

Erkki Aho
_________________________________________________________

Näköiskuva oikeusministeri Tuija Braxin kirjeestä Erkki Aholle 27.11.2007


palautteet


Tämä näyttää kyllä millä tasolla ministerien taso on. Paitsi virheitä, ihan kiertelyltä tämä vaikuttaa. Näin ei saa asioita hoitaa veronmaksajien kontolla! Jokin järki silti tärkeilyssäkin tulisi säilyttää.Ymmärrän kyllä, että kukaan ei uskalla suullisesti kilpasille kanssasi. Voisivat jäädä toiseksi. Kiitos Erkki. Ps. Ei ole suurta syytä kilistellä booleja linnan itsenäisyysjuhlassa kravatit kaulassa. Asiat ensin kuntoon tässä maassa.