Rikos ja rangaistus

Erkki Aho   15 09 2009, 19:05

Jouduin yhtiökumppaneideni kanssa törkeän petoksen ja muiden rikosten kohteeksi. Asiasta löytyy nettisivuillani riittävästi yksityiskohtaista ja oikeaa tietoa.

Vaikka olen yli 14 vuotisen oikeustaisteluni aikana pitänyt nykyiset ja edelliset oikeus- ja poliisiministerit jatkuvasti ajan tasalla, niin he eivät reagoi asioihin, vaan toimivat ministerivalan vastaisesti. Kysymys on muun muassa jatketusta syrjinnästä.

Muistin virkistämiseksi pari tuhtia lukupakettia:

 Julkinen saatavan riitautus

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/09/julkinen-saatavan-riitautus.html

 10 vuotta ehdotonta vankeutta

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/09/10-vuotta-ehdotonta-vankeutta.html

Oikeustaisteluni ja syrjinnän eräästä vaiheesta kansanomaisemmin kerrottuna uudelle lukijalle löytyy kohdassa:

 Voiko yksi ihminen vaikuttaa koko Suomen oikeuslaitokseen?

http://www.erkkiaho.com/blogarchive/89.htm

palautteet


Totuus on Suomessa tarua ihmeellisempi !

Internet on myös tarua ihmeellisempi keksintö ,koska täällä saa julkistettua hurjimmatkin virkamiesten töppingit! Aiemmin näitä asioita ei olisi saanut julkistettua millään foorumilla,koska ennakkosensuurin seula on ollut niin tiukka.Kyllä varmaan paljastetut rötöstelijät hiovat kynsiään, saadakseen internetkanavat tukittua!

Onhan se melko ihmeellistä,että näin voi käydä oikeusvaltiona pitämäämme Suomessa.Asioihin on saatava korjausta. Ei niin, että oikeudessa esiintymistä Suomessa ryhdytään rajoittamaan,kuten vasta asetetulle työryhmälle on annettu tehtäväksianto. Samaan aikaan korruptio ja mätä leviää kuin rutto maassamm!

Arvoisa opservaattori Ja kun internetissä tarpeeksi paljon paskaa julkaisee niin jää perillisillekin maksamista. On se niin hieno keksintö

Näkemykseni on ,ettei Erkki Aho ole välttämättä julkaissut "paskaa ", vaan hän on esittänyt autenttisia kirjallisia näyttöjä.Näiden todisteiden tutkinta olisi kuulunut poliisille ja muille tutkijoille ,joille hän on tehnyt lukuisan määrän kanteluita ja rikostutkintapyyntöjä.Henkilökohtaisesti en usko ,että julistamalla Erkin julkistamat asiat "paskaksi" tilanne ratkeaisi suuntaan taikka toiseen. Pikemminkin näyttää siltä,että Erkin julkistamat tiedot ovat saaneet eräät tahot hermostumaan!Internettiä pitää arvostaa sen vuoksi uutena sananvapauttakin lisäävänä välineenä. Luonnollista on ,ettei internettiä ,kuten ei muutakaan kanavaa saa käyttää perättömien tietojen levittämiseen.Käsitykseni on siltä osin kuin olen Erkin teksteihin tutustunut,hän on esittänyt autenttisia todisteita ,joita määrätyt tahot ovat itse henkilökohtaisesti allekirjoittanut. Nämä todisteet pitäisikin tutkia lainmääräämässä järjestyksessä oikeuslaitoksessa ,jolloin niistä voidaan myös vetää lopulliset johtopäätökset.Todellinen ongelma on olemassa ,ei kukaan olisi lähtenyt tähän oikeustaisteluun ilman vakavia perusteita.

Omalta osaltani olen halunnut herättää asiallista keskustelua Erkin herättelemistä teemoista. Kun on esitetty noinkin yksityiskohtaisia näyttöjä, niin odottaisi, että ko. tahot esittäisivät asiallisia vastakantoja puolustuksekseen, jos Erkin todisteet eivät heidän mielestään pidäkään paikkaansa. Suomessa on hyvä sananlasku, "Se koira älähtää, johon kalikka kalahtaa"

Onko kellään muulla vastaavia kokemuksia kuin Erkillä, tilanteista, joissa kilpailija tai muu taho on tehnyt haitanteko- tai tuhoamistarkoituksessa perättömiä rahanpesusyytöksiä ja rikosilmoituksia kuten Kera Oy teki PR-Teollisuuden osalta?

Arvoisa opservaattori; oletko sitä mieltä, että koko muu yhteiskunta, koko oikeuslaitos, korkein oikeus, korkein hallinto-oikeus, kaikki Suomen alioikeudet ja hovioikeudet mukaanluettuina ja tietysti koko virkakoneisto on väärässä ja roistoja kaikki tyynni - vain yksi oikeassa? Siis koko yhteiskunta pitää muuttaa yhden miehen takia, niinkö? Oletko ottanut lääkkeesi säännöllisesti, otatko niitä liikaa, vai kannattaisiko käydä vaihtamassa resepti? Mitä ovat Erkki Ahon näytöt? Pelkkiä katkeria ja sekopäisiä vuodatuksia vuodesta toiseen. Anteeksi jos mielesi pahoittuu, mutta sinun ei kannata, ei todellakaan kannata olla itsellesi noin epärehellinen, paitsi jos olet Ahon sivupersoona. Ei siis millään pahalla.

Nyt on Suomessa lähtölaskentojen ja ajolähtöjen aika, kuka lähtee seuraavaksi Kukkaisrahaston ja Rahaautomaaattiyhdistyksen johdon eroamisen jälkeen. Kyllä varmaan on Erkin esittämien näyttöjen jälkeen, että jossain vaiheessa Suomessa on ajolähtöjen aika lähellä suomalaisessa oikeuslaitoksesa, syyttäjälaitoksessa ja poliisissa.

Paljon on jo ollut äkkilähtöjä Erkin prosessissa. Asianajajapuolella ne on olleet hyvinkin dramaattisia, esim. prosessissa itsensä sotkeneet Antti ja Mirja Latola ovat joutuneet myymään aiemmin omistamansa asianajotoimiston ja ovat nyt toisen palveluksessa. Miten on uskottavuuden laita liikejuridiikan alueella? Poliiseista eläkkeellä ovat Yliniva, Leinonen (Keran ruumiinpesijä Anttosen lanko(nykyisin eläkkeellä)), Kinnunen, Klemetti. Ukkoahan on lähtenyt eläkkeelle ihan jonossa vai onko laitettu. Muitakin korkeita virkamiehiä on jo lähtenyt(lähdössä) eläkkeelle. Kun on käry käynyt, se polttaa näpit....

Televisiosta sai eräs toimittaja vuoden virkavapaan, kun oli lähtenyt selvittelemään Erkin prosessia! Tuntuu olevan tällä hetkellä hyvin kuuma peruna tämä Erkin juttu.

Osa hyppelee parvekkeilta tai tekee jotain muuta yhtä hullua...

Jokainen lukutaitoinen ja normaaliymmärryksellä varustettu kansalainen voi todeta Erkin väitteet oikeaksi kun on selkeät todisteet, jotka ovat kiistattomat ja perustellut. Poliitikot ja viranomaiset kuin myös ylintä valtiojohtoa myöten ovat horisseet "hyvinvointioikeusvaltio-Suomesta". Nyt tämä horina on alkanut laantua kun ovat itsekin ymmärtäneet, että tällainen perusteeton tosiasioitten vastainen horina saattaa heidät itsensä naurualaiseksi. Onhan se yhdenlaista viisautta tämäkin. Oikeusvaltiossa myös valtiohallinnon ylimmälläkin tasolla joutuu vastuuseen hyvin mitättömältäkin näyttävän oikeusloukkauksen johdosta päinvastoin kuin meillä Suomessa, vaikka olisi kuinka törkeästä menettelystä kysymys kuten Erkki Aho sen konkreettisesti todistein osoittaa. Yhdysvaltain liittovaltion valitustuomioistuin on linjannut, että maan entistä oikeusministeri John Ashcroftia voidaan pitää vastuullisena Yhdysvaltain perustuslain rikkomukseen. Tämä valitustuomioistuimen päätös liittyy maan hallituksen menettelytapaan erään oikeusasian käsittelyn yhteydessä. Yhdysvaltain valitustuomioistuin totesi, että todistajaksi pidätetty mies voi haastaa ex-oikeusministeri Achroftin oikeuteen oikeuksiensa loukkaamisesta todistajaksi pidätysmenettelyssä, joka loukkasi ko. henkilön Yhdysvaltain perustuslain mukaisia oikeksia. Vaikuttaa mitättömältä mutta kun on perustuslaki niin on perustuslaki, jota ei ole tarkoitettu poliittiseksi pelikentäksi vaan sitä noudatetaan tinkimättömästi jopa aivan tavallisen kansalaisen kohdalla suhteessa ex-oikeusministeriin. On huikea ero todellisella oikeusvaltiolla ja "hyvinvointioikeusvaltiolla".

ennen kuin kansa ryhtyy KOVAAN kovaa vastaan? http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view &id=291&Itemid=50

Kopio linkki osoitepalkkiin ilman hipsukoita "" http://eok.fi/eok/index.php?option=com_content&task=view &id=291&Itemid=50 ""

Erkki on kirjoittanut eräiden kansanedustajien lahjottavuudesta jo kauan aikaa sitten. Sivustoilla on ollut esillä eduskunnan entisen puhemiehen, valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajan ja Vapon hallintoneuvoston puheenjohtajan toilailut. Finveran Seppo Arponen lupasi pelastaa Markun. Minkälaisia voiteita siinä on käytetty? Kuka osti Markulta pelleettitehtaan, kuka antoi rahat varattomalle miehelle pellettitehtaaseen? Kun Markun piti vastata takuuvastuustaan, niin ulosoton mukaan Markku oli varaton, koska hän ei vastannutkaan takuustaan koko lupauksensa mukaan vai eikö hän pystynytkään vastaamaan? Nyt Valtion Talouden Tarkastusvirasto tutkii, onko valtionyhtiöt korruptoineet kansanedustajia vaalituissa. Samaan pakettiin heidän tulisi tarkastaa kansanedustajien muutkin yhteydet valtionyhtiöihin. Tässä olisi Erkille vinkki: Tästä Kosken tapauksista kannattaisi tehdä yhteenveto, mitä Markku on ottanut vastaan VAPO:n ja Finveran taloudellisia tukiaisia ja kuinka paljon. Onko ne olleet laillisia?

Tiesitkö opservaattori, että noilla kertomillasi asioilla on varma yhteys tiettyihin ufohavaintoihin, joista on raportoitu, mutta raportit on julistettu salaisiksi. Tieto on pimitetty kansalaisilta, mutta se on sinun eduksesi.

Nova ei ollut valtion yhtiö. Se oli talousrikollisten projekti, jota KEPU käytti hyväksi, KMS oli yhteenliittymä, joka rahoitti omia bisneksiään ajatellen muitakin kansanedustajia ja ehdokkaita. PARTRIA PATRIA PATRIA on valtion yhtiö, se on korruptoitunut, heidät käräytti jenkkitiedustelu. Vetäkää johtopäätöksenne siitä.

Niin se vain on, että Erkkiä on yritetty ihan väkisin saada vankilan leipiin! Käräjäoikeudet työstävät tuomiovirheitä ja hovioikeudet suoltavat tuomiovirheitä. Erkin maksetutkin sakotkin muunnetaan vankeudeksi! Korkein oikeus ottakoon kantaa asioihin. Näyttää siltä, että nahkurin orsilla tulee kohta tungosta.

Kun seuraa Erkin oikeustaistelua, ei voi vetää muuta johtopäätöstä kuin että kysymys on oikeus- murhista, joita Suomen oikeuslaitos suoltaa jatkuvasti. Toivottavasti tähän tulee toppi tavalla taikka toisella. Jos vanha meno jatkuu, niin Erkin maksetut sakot säilytetään Korkeimmassa oikeudessa vankeutena ja sen jälkeen ei ole muuta mahdollisuutta kuin Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin. Tässä tapauksessa kuitenkin sinne lähetetty oikeusmurhaaja Päivi Hirvelä estänee asian esille saamisen siellä!

Kyllä Erkki Ahon näytöt ovat selkeitä ja kiistattomia. Kysymyksessä on viranomaissalaliitto, jota poliittinen järjestelmä tukee ja suojelee. Tässä on näytöt siitä, että salaliitossa on toteutettu ja toteutetaan suunnitelmalliset ja järjestelmälliset oikeusmurhat, joita toteutetaan kohta kohdalta. Voi esittää kysymyksen, että täyttääkö menettelyt järjestäytyneen rikollisuuden tunnusmerkistön? Murha ja oikeusmurha ei vanhene koskaan eli mitä pikimmin tämä asiakokonaisuus selvitetään sitä parempi kaikille osapuolille ja ennenkaikkea suomalaisen yhteiskunnan uskottavuudelle. Käsitykseni mukaan jo noilla näytöillä yhteiskuntaintressi selvityksen suhteen on vähintäinkin yhtä suuri kuin itse asianomista Erkki Ahon intressi. Se poliittinen puolue, joka selkeästi antaa lupauksen siitä, että viimeistään seuraavien eduskuntavaalien jälkeen tämä yhteiskuntaa häpäisevä ja uskottavuutta syövä juttu selvitetään "hiihtoliiton mallin mukaisesti" niin tuleen saamaan valtavan äänivyöryn tulevissa vaaleissa, joka voi ratkaisevasti muuttaa poliittista asetelmaa Suomessa. Mitä pitemmälle juttu venyy sitä enemmän se suomikuvaa oikeusvaltiona hämärtää ja syö uskottavuutta. Eikö tämä olisi meidän kaikkien suomalaisten etu, ettei yksi jäsenvaltio pilaa koko E-yhteisön oikeususkottavuutta?

"Rikos ja rangaistus" Jouduin viidensuonen ohitusksleikkaukseen. Se epäonnistui ja taas avattiin. Elämänhalut alkoivat olla melko vähissä joten pantiin mielialalääkitykseen. Älähäsi mittää. Rintalasta ei alkanut parantua joten odotettavissa on kolmas avaus. Taas saatanallista odotusta ja mielialalääkitystä lisää. Olin niin sekaisin, että en tiennyt onko mikä vuorokauden aika Olin lähtenyt autolla törttöilemään ja poliisit ottivat kiinni. Veivät sairaalaan ja Ouluun hullujen huoneelle! Niin olin sekaisin, etten muista kun pätkiä. En ollut ruumiiltani enää sairas vaan mieleltäni. Tätä en aiheuttanut itse. Jännä juttu kun minut kutsuttiin oikeuteen niin puolenvuoden päästä Rouvatuomari otti minulta ajokortin kuukaudeksi pois. Tiedustellessani, miksi nyt vasta. Oli vastaus, että näin sanoo laki ja Hän myös luki sen pykälän?? Törmäilyni maksoi minulle tuhasata euroa. Mielestäni en ole aiheuttanut tätä fiaskoa. Jos olisin ollut humalassa niin olisin päässyt puolella?. En aiheuttanut onneksi kenellekään vaurioita. Sitten sanotaan, että mielenterveysongelmat ovat sairaus muiden muassa! Ja Kissan viikset. Vakuutukset meni, että rapsahti. En saa pankkilainaa. Aseenkantoluvat meni sen siliäntien ja aseet pois. Eli mitä opimme tästä! Jos olet mielenterveys lääkityksellä älä kerro siitä kenellekkään. 400.000 Suomalaista käyttää mielenterveyslääkkeitä. Eli kaikilta heiltä olisi otettava henkilökohtaiset vakuutukset pois ja aseenkantoluvat myös. Mutta? Toimisiko tämä järjestelmä? Sanon, ettei varmasti. Jos se toimi minun kohdalla, niin se ei takuulla toimi Suomen tämänhetkisessä yhteiskunnassa hillukoon ymmärtämättömät hiekkalaatikollaan. Keittiöveitset ja vesijohtoputkenpätkät(3/4"--1/2") alle metrin olisi saatettava luvanvaraisiksi. Niistähän tehtiin Tikkulaatikon erpin kanssa melko pyssyjä. Isät oli just päässeet sodasta niin eivät he panneet pahakseen pikku jytinää. Olivat mielissään jos pojat osasivat tehdä tarkkoja vesijohtoputken pätkiä. Ei se taito ole ruostunut vieläkään. Aikaa kutakin.

Näitä sattuu paljon ja jokainen tapaus on liian paljon. Lue blogista eräästä dokumentoidusta ja inhottavasta tapauksesta: http://aamulehdenblogit.ning.com/profiles/blogs/sulkavan-ku nnan