Kovia kuvioita

Erkki Aho   17 08 2010, 16:01

 

Tilanne 28.7.2010:
---------------------

Sain tänään postitse laajan todistusaineiston varatuomari Mikko Kovalaisen epäillyistä rikoksista. Sain tänään myös haasteen Ylivieskan-Raahen käräjäoikeuteen Mikko Kovalaisen kunnianloukkauksesta.

Minun olisi pitänyt antaa vastine asiassa ylihuomiseksi, mutta sain lykkäystä asialle. Samalla selvisi, että käräjätuomari on vielä lomalla ja palaa lomalta 9.8.2010. Sain lykkäystä tuohon saakka. Asian käsittely on 17.8.2010. On todennäköistä, että asian käsittelyä joudutaan siirtämään asian laajuuden takia. 

Asioissa rikostutkinnan johtajana on esteellinen Tapani Tasanto. Hänen osaltaan asiat ovat rikostutkinnassa valtakunnansyyttäjävirastossa Heli Haapalehdolla. Haapalehto tulee lomalta 9.8.2010.

Syyttäjänä on esteellinen syyttäjä Esa Mustonen, jonka osalta asiat ovat rikostutkinnassa valtakunnansyyttäjävirastossa. Samoin koko Raahen käräjäoikeudenistunnon rikostutkinta on valtakunnansyyttäjävirastossa. Tutkinta koskee Mustosen lisäksi käräjätuomari Jyrki Määttää ja Ylivieskan poliisia Raimo Ollilaa.

Lisäksi Ylivieskan-Raahen käräjäoikeus on esteellinen toiminnan asian oikeusistuimena syyttäjä Sulo Heiskarin, syyttäjä Esa Mustosen ja poliisi Raimo Ollilan toimien johdosta.

Heidän toimintansa johdosta olen saanut oikeuden vääriä päätöksiä, jotka kaikki ovat nyt purettavana korkeimmassa oikeudessa. Nyt on todella mielenkiintoinen oikeudenkäynti tiedossa, sillä tämä oikeudenkäynti paljastaa koko Suomen oikeuslaitoksen, syyttäjälaitoksen ja poliisitoiminnan mädännäisyyden ja rikollisuuden. 

Tässä oikeudenkäynnissä tulee tarkasti esille Mikko Kovalaisen rikollinen toiminta Suomussalmen jutussa, K. Suomalaisen jutussa sekä H. Wikströmin jutussa.

Vaadin varatuomari Mikko Kovalaista pidätettäväksi vangitsemista varten.

----------------------------------------------------------------------->

Seuraa asioita Erkin blogissa ja kohdassa Oikeuslaitos ja poliisi

palautteet


Poliisi Ylivieskassa on jälleen kerran pidättänyt Erkin tässä oikeus-valtio Suomessa.Poliisin kosto elää!

Kyllä se on Suomessa kova kohtalo sillä, joka ryhtyy oikeuttaan puolustamaan saatikka jos ryhtyy vielä puolustamaan jotakuta toista. Kellä valta on se näyttää sitä (sortovaltaa) myös käyttävän

http://www.adressit.com/erkkiaho Ei Erkkiä voida kohdella näin.

Erkki Aholle oikeutta Ylivieskan poliisi on pidättänyt kalajokelaisen Erkki Ahon perjantaina 20.8.2010. Tarkkaa tietoa asiasta ei ole. Hän ei saa ottaa vastaan puheluita edes omaisilta. Hänen on pakko osallistua ilman asianajajaa käräjäoikeuden istuntoon huomenna maanantaina 23.8.2010. Kyseessä on joku kunnianloukkaussyyte, jonka on nostanut poliisiviranomainen Erkki Ahon blogikirjoitusten pohjalta. Olemme todella huolissamme, missä kunnossa Erkki Aho viedään oikeuden eteen huomenna ja ilman avustajaa. Mielestämme hänen ihmisoikeuksiaan rikotaan, myös hänen oikeuksiaan Suomen kansalaisena olla tasavertainen lain edessä. Erkki Aholla on oikeus asianajajaan. http://www.adressit.com/erkkiaho

On täälä porukalla mielikuvitus valloillaan. Näillä sivuilla on paljon oikeaa asiaa, mutta joku raja sentään...

Lähetin oheisen palautteen Ylivieskan oikeusaputoimistoon ja Kalajoen kunnalle. **************************************** Pitääkö paikkansa, että kalajokinen Erkki Aho on ollut perjantaista 20.8.2010 asti pidätettynä ja että hänet on viety tänään käräjäoikeuden eteen kuultavaksi vastoin hänen tahtoaan, ilman asianajajaa tai mahdollisuutta hankkia asianajaja tai valmistautua käräjäoikeuden istuntoon hänen oikeuksiensa edellyttämällä tavalla? Pidättekö Erkki Ahon vangitsemista ja pakottamista oikeuden eteen ilman asianajajaa Suomen kansalaisen perustuslain turvaamien oikeuksien mukaisena toimintana ja hänen ihmisoikeuksiaan kunnioittavana menettelynä? terveisin,

Kun mies haastetaan käräjille, niin miehen on sinne mentävä tai hän ole mikään mies. Jos ei mene niin on aivan oikein, että viedään pakolla ja laitetaan ainakin joksikin aikaa koppiin miettimään tekosiaan. Sitäpaitsi poliisit tottelevat oikeuden määräystä. Eivätkö tämä palstan kirjoittajat ymmärrä edes näin yksinkertaisia asioita?

Samoilla linjoilla edellisen kirjoittajan kanssa.Joskus ajattelin, että näissä jutuissa on jotain järkeäkin, mutta kyllä pikku hiljaa on käsitys muuttunut. Ihan naurettavia nää jotkin kirjoitukset..

Erkki, voisit jo hakea vaikka poliittista turvapaikka sieltä ahdasmielisten keskeltä. Olet ihan täysjärkinen ihminen, kuinka kauan näille nettiherjaajille jaksat rautalangasta vääntää asioita. Koeta jaksaa. Kävi miten kävi, olet mielestäni todella hieno mies. Etkä mikään häntä koipien välissä luimuileva pelkuri.

Erkki, olet ihan mahtava ihminen!!! Ainutkertainen!!! Pärjäile!!!

Luen Erkki blogejasi, mutta muualle en pääse kommentoimaan. Hyvä että alkaa pikku hiljaa jotain tulla peruutuksiakin. Kauheaa miten yhtä ihmistä joukolla nyljetään. Tiedän tunteen, ihan hirveää!!! Luulisi järkevien ihmisten tajuavan, ettei ihminen yksin kestä kauaa päähän potkimista. Jotenkin tuntuu niin raukkamaiselta koko touhu. Saisitkohan oikeusapua sinne Kalajoelle netin kautta: http://oikeusapu.net/ Tiedän kuinka kiven alla asianajajat ovat, vaikka he myöntäisivätkin että olen oikeassa ja sopimusrikko on olennainen, eivät ota riskiä lähteä ajamaan asiaa. Pelkäävät kostoa ja toisilla ei juridiikassa kiinnosta muu kuin raha. Voimia.

Mitä tekemistä, Erkki Aho, kunnialoukkauksesta saamallasi vankeustuomiolla on konkurssin kanssa, johon PR-talot johdollasi joutui vuonna 1996? Sellaisen pitkän kyhäelmän olit Keskipohjanmaa-lehteen lähettänyt, ja lehti jopa sen julkaisi - syytä en ymmärrä, sillä kirjoitus sinänsä sisältää loukkaavia väitteitä monista henkilöistä. Taitaa olla lisää käräjiä tulossa? Tuolle ihailijallesi, joka tänne kirjoittelee makeita ihailukirjeitä, suosittelisin sen rupisen adressin sijasta keräyksen järjestämistä maanpakoasi varten, jotta viimein voisit sen toteuttaa. Mielellään Haaparantaa kauemmaksi.

Kommenttina viimeisen kommentaattorin REeskakorvan sanomisiin: Mielenkiinnolla odotan, että Erkin vastineen perusteella joku antaa haasteita. Erkki on jo juridisesti todistellut, että ei Erkki vastineessaan herjaa ketään. Se mitä Erkki kirjoittaa perustuu pitäviin näyttöihin. Siinä on syy, miksi kukaan vastineessa esillä ollut taho ei ole ryhtynyt käymään käräjiä kunniastaan. Ne käräjät olisi jo käyty!

Ehkä adressi on rupinen ja vaikka en Erkkiä henkilökohtaisesti tunne ollenkaan, tiedän miltä tuntuu olla raukkojen uhkailemana ja painostamana. Itse olen ollut poliittisen hyvävelijärjestelmän silmätikku jo kymmenen vuotta. Takuu varmasti liittyvät minuun kohdistetut toimenpiteet siihen, etteivät kaikki halua kertoa miten ovat varallisuutensa kartuttaneet. Epäsuorilla tulonsiirroilla ja niillä Anan pikavipeillä, joita kai maksellaan vielä haudassakin kun eläkeikä ei riitä. Onnea vaan sinulle itsellesi maanpakoon. Mehän emme pääse mihinkään ja tuskin Erkkikään mihinkään kotoaan lähtee. Teillä muilla taitaa jo siintää ihan muiden maiden hiekat varpaiden alla kuin Kalajoen. Sinne vaan ihmisiin tutustumaan ulkomaille. Sisäpiiri loppuu nimittäin Suomen valtion rajojen ulkopuolelle, siellä olisittekin ihan omillanne.

Terhi Törrö, oletko sama henkilö, joka toimi erään kansanedustajan avustajana? Jotenkin tuntuu, että kirjoituksissasi on ns. pallo vähän hukassa. Päämäärä ei ole täysin selkeä. Jotenkin sekavaa...

Tietäähän Jokinen, että olen valitettavasti ollut muutaman kuukauden SEN AVUSTAJA JOKA LÄHETTELI ISÄLLENI PAINOSTUSKIRJEITÄ KOKO EDUSKUNNAN HALLINNON NIMISSÄ. Olen todella kyllästynyt profiloitumaan säännöllisesti jonkun pellen avustajaksi kun se on niin pieni osa elämääni 38 elinvuoteni aikana. Toki narsistinen kansanedustaja voi kokea olevansa kaiken keskipiste ja hallitsevansa koko maailmaa, vaikka todellisuudessa teettää toisilla työnsä. Näin valitettavasti on monen poliittisen broilerin tilanne. Vain harvoja poikkeuksia löytyy. Itse en ole politiikasta tippaakaan kiinnostunut sen jälkeen kun Eduskunta tuli tutuksi. Lainsäädäntö voisi toimia paremmin ilman idiootteja, joita poliitikoista löytyy paljon.

Eikös muuten ole kumma että kaikki jotka kritisoivat Keskustapuoluetta ovat jotenkin sekavia... Onko Rainer Frimankin sekava... Eikö ole hassua että poliisi ja oikeusvaltio piilottelee asioita eikä tutki kun kyse on jostain puolueasioista. Normaaleista ihmisistä tulee yllättäen sekavia... He saavat potkut työtehtävistään... Uhkaillaan... Kenen sairaudesta on kyse kun meitä alkaa olla monta joille tapahtuu outoja täällä Suomessa, omassa kotimaassa? Mietipä Jokinen sitä.

Terhille tiedoksi,kyllä olet kovastikin politiikasta kiinnostunut vaikka toista tuossa kirjoitit. Olethan jatkuvasti mu- kana sen vuoden 2000 jälkeenkin. Tulee pidettyä silmät auki.Keskustahan se sanelee näillä seuduilla miten tehdään.

Ovatko mielipiteet sinun mielestäsi politiikkaa? Minä en ole poliitikko, koska en aja minkään puolueen poliittista ohjelmaa. Suomessa on mielipiteen vapaus. Olet aika hukassa jos luulet että puolueet ovat kuin pakollisia uskonlahkoja. Suosittelisin sinua ottamaan selvää kuinka suuri osa suomalaisista ei edes kuulu mihinkään puolueeseen. Minä olen yksi niistä ihmisistä. Olen aina ollut sitoutumattomien asiantuntijaehdokkaiden kannalla vaaleissa. Turha tietenkin rautalangasta vääntää jollekin, joka kuvittelee omistavansa elämäni ja mielipiteeni joidenkin netistä googlettamiensa kaikenlaisten juttujen perusteella. Naurettavaa. Eikö sinulla ole mitään muuta tekemistä kuin nimettömänä kirjoitella nettiin.

Minä puolestani, Terhi Törrö, suosittelen sinulle kääntymistä ammattiauttajan puoleen. Ehkä vielä ei ole myöhäistä.

TK voisi kertoa nimensä julkisesti kun näin omituista laulelee!

Niin, herää aina kysymys, miksi Suomessa on niin poliittisesti ohjattu terveydenhuolto ja normaaliuden käsitys. Ota vain TK vastuu ihmisten pakkolääkityksistä myös siellä "rajan takana" jos olet kerran niin kova. Minusta terveys on muuta kuin poliittinen pakkopaita. En ole koskaan itse syyllistynyt toisen ihmisen systemaattiseen tuhoamiseen. Siksi minulla on varaa nukkua rauhassa ja odottaa puhtaalla omalla tunnolla myös tuonpuoleista. Ammattiauttaja esiintyi myös niissä isälleni lähetetyissä kirjeissä. Hassua on, että kirjeen kirjoittaja on ollut merkittävä "luotonantaja" vaikka ne tappiot ovat kyllä tulleet veronmaksajien maksettaviksi. Ammattiauttajia taidetaan määrätä tosiaan niille, jotka eivät millään haluaisi maksaa ahneiden sotkuja. Ovatkos TK:n lapset ja lapsenlapset jo vihreällä oksalla ulkomaille asti? "EI TUNNU, EIKÄ NÄY"- niinkö?

Paaterosta kaikki kiinni!

Yllä olevat kuviot ovat juuri ajankohtaisia kun olen mieheni törkeästä kuolemantuottamuksen joutunut tekemääm siviilikanteena lääkärien toiminnasta. Koko Suuomalainen virkakoneisto on tehnyt törkeitä rikoksia asian vääristelyn, valheiden ja salailujen vuoksi korkeimpiin portaisiin saakka. Odottelen jännittyneenaä, mitä nyt keksitää. Tämä on laaja asia, asiallista asianajajaa ole löytänyt, vaikka se pitäisi oikeudessa olla Mitä keinoja olete / pitäisi yehdä saadakseen asiat julkisuuteen? Minulla on haavi täynnä rikoksia haavi täynnä pääasian käsittelyn estämiseksi tehtyjä rikoksia.