Aho asioissa mukana

Erkki Aho   16 11 2009, 18:41

Aika näyttää
Kuka murhasi Olof Palmen? – Ruusuja pääministerin muistolle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009_11_01_archive.html

palautteet


Erkki Aho. Olet niitä harvoja, rohkeita (perus)kansalaisia, jotka nousevat kansakunnan kriisitilanteissa ottamaan omaehtoisesti "kapteenin vastuun" ilman nimitystä kapteenin vastuunkantajaksi Suomilaivasta kun ei yhteisössä ole sellaista toista henkilöä, joka siihen kykenisi ja ennenkaikkea kuka siihen rohkenesi asettautua. Historia toistaa itseään; kapteeni, joka oli menettänyt uskottavuutensa ja miehistön luottamuksen heitettiin yli laidan vaarantamasta laivan omaisuutta, miehistön ja perheidensä eloonjäämistä ja tulevaisuutta sekä silloisessa kulttuurissa oli liiketoimien uskottavuudella ja luotettavuudella suuri merkitys; merirosvoutta lukuunottamatta. Suomessa näyttää olevan ettei kaikkien kansalaisten omaehtoiset "hyvinvointitoimet" toimet ole yhdenvertaisia. Sami Parkkonen on selkeästi osoittanut "suomalaisen maan tavan" järjestäytyneeksi rikollisuudeksi. Piste!! On hyvin kornia tai typerää tai härskiä tai viimekädessä viimeiseen hätään turvautua Suomen valtiojohdon ylimmällä tasolla yrittää pitää yllä statusta Suomea "hyvinvointioikeusvaltiona", joka jo mailmalla ymmärretään- kansalaisten monipuolisten liike- yms-kontaktien välityksellä halpahintaiseksi viimeiseksi yritykseksi yrittää Suomi säilyttää maineeltaan länsimaisena oikeusvaltiona. Eikö nykyisen valtiojohdon tulisi tunnustaa tuntemansa tosiasiat ja ottaa se "todellinen kapteenin vastuu" ja palauttaa asiat siihen järjestykseen mitä he markkinoivat maailmalle täysin valheellisin perustein - petollisesti. Ei ole muuta vaihtoehtoa kuin myöntää tosiasiat ja alkaa siltä pohjalta rakentamaan todellista (ei valheellista) oikeusvaltiota. Kun todellinen oikeusvaltio on rakentumassa niin myös todellinen kaikkia kansalaisia koskeva hyvinvointi voi alkaa kehittymään. "Nykyisen "hyvinvointioikeusvaltion" oikeudenmukaisuudesta on kärsinyt ja kärsii lähes miljoona Suomen kansalaista. terveiset Tarja Haloselle.

Katselin äsken "Nordean touhut ja -pojat" MOT-ohjelmaa. Miten se on mahdollista kun meillä on finanssivalvonta ja kansanedustajat valvomassa, ettei yhtäkään "oikeusvaltiosuomen" kansalaista huijata ainakaan niissä toimissa, jotka kuuluvat viranomaisvalvonnan (finanssivalvonta) ja laillisuusvalvonnan vastuuseen siten kuin tänään klo 20.00 alkavassa MOT-documenttiohjelmassa kuvattiin. Tämä edelleen selkeästi vahvistaa, että suomalainen "hyvinvointioikeusvaltio" on aivan jotain muuta kuin meidän kunnioitettu valtiopäämies maailmalle yrittää julistaa. Arvoisa Suomen Tasavallan Presidentti Tarja Halonen; kyllä Teillä jo pitäisi olla jotakin todellista vastuuta astua henkilökohtaisesti esiin peilattuna sitä antitodellisuutta vasten, jota Suomessa markkinoidaan "hyvinvointioikeusvaltiona", todistettavasti myöskin Teidän henkilökohtaisin toimin. Näyttää siltä, että suomalainen kansanedustaja ei edusta kansaa eli äänestäjäänsä vaan aivan jotain muuta intressiä kuten kaikki viimeaikaiset julkisuuteen paljastuneet tapahtumat sen ovat paljastaneet. Jokainen Suomen kansalaisen on mentävä peilin eteen ja esitettävä itselle rehellinen kysymys; "Voinko luottaa Suomen perustuslain ja ihmisoikeussopimuksen takaamaan henkilökohtaiseen oikeusturvallisuuteen tässä suomalaisessa hyvinvointioikeusvaltiossa kun vastapuolella on pankki tai muu merkittävä talous- tai valtiointressi? Onko se edustaja (kansan-) jolle olen antanut avoimen valtakirjani hoitaa oikeiksi ymmärtämiäni asioita todellisuudessa minun tai kaltaiseni edustaja vai onko hän vain yksinkertaisesti kansanelätti, joka elää kansalaisten siivellä hohkeaa elämää pari kautta ja sitten siiryy edelleen meidän kansalaisten elätiksi. "Hyvinvointioikeusvaltion" tulennäyttäjänä Te Arvoisa Tarja Halonen ex-oikeusaktivisti, hyvinvointioikeusvaltion puolustaja olette velvollinen ottamaan kantaa tähän asiaan julkisesti tällä forumilla. Jos Te sen tekisitte se osoittaisi Teidän vakavaa harkintaa asiaa kohtaan. Toisin jos Te ette sitä tekisi niin se mielestäni osoittaisi syvää halveksuntaa "hyvinvointioikesvaltion" perustuslaillisia oikeuksia kohtaan.

Olen seuraillut viimeaikoina näitä hyvin korkeatasoisia Erkki Ahon tinkimättömin documentein ja todistein esittämiä oikeusfaktoja, niin ei voi tulla muuhun tulokseen, että tämä suomivaltiolaivan pohja on umpilaho ja se vuotaa ja sen oikeususkottavuus on jo täysin menetetty, ei pelkästään täällä kotomaassa vaan myös laajemminkin. Miten tämä on mahdollista? Kuka tätä umpilahoa, uppoavaa laivaa johtaa? Miksi näin annetaan tapahtua? Eikö kenelläkään ole mitään vastuuta? Mitä kansanedustajat puuhastelevat? Hoitelevatko omia bisneksiään? Kansakunnan tulevaisuus pelottaa.