Varoitus viruksista!

Erkki Aho   07 12 2007, 18:22

Nimimerkki OSKARI lähetti palautteen kertoen nettipäiväkirjan palautteisiin "piilotetuista" linkeistä, joista voi saada viruksen tietokoneelleen.

Kiitos Oskarille,
päiväkirjassani on todella satoja asiaankuulumattomia palautteita, joiden esittämiä linkkejä ei kannata kokeilla. Ennen palautejärjestelmän muutosta tällainen kiusanteko ja "järjetön" häirintä oli tukahduttaa koko sivun toimimisen.

Katso päiväkirjan kohtaa: "Uudelle lukijalle"
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/451.htm
Katso myös kohtaa:
"Virusvaroitus – Sober.I liikkeellä netissä"
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/518.htm
Viime päivinä on ollut huomattavissa suuren luokan elektronista häirintää, mitä päiväkirjastani ei näe kuitenkaan suoraan. Nimeäni pesiytetään lisäksi monelle täysin asiaan liittymättömälle nettisivulle ja nimeäni käytetään jopa erään tunnetun ja arvostetun sanomalehden keskustelupalstalla. Täysin lain- ja hyvien tapojen vastaisesti. Pyydän huomaamaan, että tällä ei ole mitään tekemistä oman toimintani kanssa. Poliisi ei tutki ihan selviäkään tapauksia ja saata syyllisiä vastuuseen teoistaan. Valitettavasti minunkin mahdollisuuteni puuttua häiriköiden toimintaan on rajallista.

Mahdollisesti jotkut kirjoitukseni ovat liian totuudenmukaisia ja häiritsevät eräitten tunne- ja sielunelämää aiheuttaen vääristyneitä reaktioita. Mahdollisien häiriöiden varalta pyydään huomaamaan yksittäisten juttujen osoitteen, index-tunnuksen: http://www.erkkiaho.com/blog/?content=detail&id= ja vastaava numero. Varmimmin juttu löytyy tällaisen osoitteen kautta jos ei mitenkään muuten.

Palomuurit kannattaa pitää update-ajantasalla.

Hauskoja ja varmoja lukuhetkiä.


palautteet


ei palautteita