Päiväkirjasta poimittu - tarpeettomia ongelmia

Erkki Aho   06 11 2008, 9:33

Teknisiä ongelmia – tarpeetonta kiusantekoa

Erkki Aho 19 11 2007, 21:41

 

Päiväkirjaani on tullut lyhyt tauko teknisien ongelmien takia. Ei voi välttyä ajatukselta, että kyseessä on tarkoituksellinen häirintä tekemistäni kohtaan. Esittämäni asiat ovat usein vakavia puutteita ja vääryyksiä niin yhteiskuntajärjestyksessä kuin yksittäisien toimenhaltijoiden tai henkilöiden yksilöityinä tekoina. Totuuden julkistaminen saattaa olla joillekin kiusallista ja epätoivottavaa. Ei ole poisluettavissa, että kirjoituksistani syntyy negatiivista palautetarvetta ja kieroutunutta pätemisen tarvetta. Hallussani on jo yksittäisiä todisteita tämän suuntaisista teoista.
Pyydän osoittamaan ylimääräisen energian ja osaamisen jonkin positiivisen asian hyväksi, ei särkemiseen, kiusaamiseen tai tuhoamiseen. Jonkun toisen ihmisen tappamiseen ei tarvita edes teräaseita tai pyssyjä, jatkuva haitanteko, ns. ahojahti, se riittää myös. Oli sellaisen takana kuka tahansa, syyttäjä, viranomainen tai sivustaseuraaja. Minut ilmeisesti halutaan hiljentää kaikin keinoin. Vaivalla rakennettua on niin kovin helppo nykyään särkeä ja purkaa. Nobel keksi räjähdysaineen ja maailman valtioiden sotilaallinen menoerä on yleensä melkein suurin budjetissa. Kiusaajat eivät varmaankaan milloinkaan ajattele mitä tuollainen maksaa yhteiskunnalle. Työttömyyskorvaukset ja kulut kaikesta sairaanhoidosta jäävät aina vain vähenevän kansanosan kannettavaksi. Virkamiehistön pikkumaisuudesta ja valtaa pitävien pätemistarpeesta aiheutuu kansalle niin paljon täysin aiheetonta kulua, että sen määrä yltää ilmeisesti oikeankin tekemisen tasolle. Siis kansantaloutta voisi kohentaa varsin helposti jopa puolella. Tarvitaan asennemuutos. Suomi paremmaksi.
Joitakin vuosia sitten kirjoitin nettipäiväkirjaa nimellä „Ahonlaidalta“. Jostain vieläkin täysin selittämättömästä syystä sivu poistettiin verkosta. En voi välttyä ajatukselta, että joltain taholta näin „määrättiin“. Täysin laittomasti. Kaiketi kirjoittamani asiat olivat joillekin „liian kuumia perunoita“, vaikkei niissä ollut mitään hyvien tapojen vastaista. Pelkkiä tosiasioita ja hyvin perusteltuja mielipiteitä. Tuusulan kouluturman tekijän nettiin sijoittamat videot poistettiin tapahtuman jälkeen välittömästi. Sen sijaan suomalaisista poliitikoista tehtyjä varsin ala-arvoisia ja hävyttömiä nettisivuja, jopa henkilökohtaisia panetteluja, ei pyynnöstä huolimatta ole poistettu verkosta. Poliisi ei halua selvittää kuka on sivujen tekijä. Mielestäni tällaiset nettisivut täyttävät rikoksen tunnusmerkistöt ja ovat siis lainvastaisia. Internet ei ole säännötön temmellyskenttä.
Pyydän mahdollisia ilkivallan tekijöitä jättämään „kujeensa“. Verottajan mielivalta muun muassa kuuluu samaan osastoon. Samaten kaupunginvaltuuston vaatimat selvitykset, joita ei kuitenkaan käsitellä sääntöjen mukaisesti. Moisiin kuluu valtavasti elämän energiaa. Elämäni on tarpeeksi vaikeaa ilman lapsellista kiusaamistakin. Väärät syytteet ja tuomiot on purettava. Syyttömän tuomitseminen on rikos. 
Lukuisat ihmiset kääntyvät jatkuvasti puoleeni etsien apua ja näkevät minussa viimeisen toivonsa. Käytän asiantuntemukseni ja tietoni Suomen lainsäädännöstä mielelläni yhteiskuntaa hyödyttäviä asioita varten. Päiväkirjani pyritään saamaan toimivaksi mahdollisimman pian. Tulossa on uusia mielenkiintoisia juttuja. Pysykää mukana.

 

palautteet


Pyydän osoittamaan ylimääräisen energian ja osaamisen jonkin positiivisen asian hyväksi, ei särkemiseen, kiusaamiseen tai tuhoamiseen. Jonkun toisen ihmisen tappamiseen ei tarvita edes teräaseita tai pyssyjä, jatkuva haitanteko, ns. ahojahti, se riittää myös.

Täysin selvät viittaukset minun mielipiteisiini, pitäisivät olla loukkaus normaalisti. En kuitenkaan ota niitä sellaisina, vaikka se Teille olisikin mieleen. En tuomitse, mutta keskustelua ei synny, jos kaikki sylikoirasi ovat samaa mieltä kanssasi. Naivistista käytöstä aikuiselta ihmiseltä, minusta. Tämä on mielipiteeni, ei nettikiusaamista.

W. Fraks ??????

Miksi joka paikassa lukee "W.Fraks??????"' Sukunimeni on Farks eikä Fraks... Onko tämä julkista halventamista vai ainoastaan kirjoitusvirhe? Miksi nykyään laitetaan aina monta kysymysmerkkiä, kun yksikin riittää? ????????????? ???????? ???? ? Ehkä se korostaa kysymystäsi, en tiedä. Miksi lauseestasi puuttuu predikaatti?