Keskusrikospoliisin talousrikosyksikön päällikkö Tapio Kalliokoski

Erkki Aho   25 03 2009, 8:25

PR-talojen rikostutkinnat ovat käynnistymässä uudelleen. KRP:n talousrikosyksikön päällikkö Tapio Kalliokoski on ilmoittanut minulle puhelimitse sekä sähköpostilla, että hän toimii asiassa tutkinnanjohtajana. Minun oikeustajuni mukaan Tapio Kalliokoski on kuitenkin esteellinen toimimaan tässä tutkinnanjohtajana.

Perustellusti:
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/krpn-talousrikosyksikon-paallikko-tapio.html

Pyydän oikeuskansleria selvittämään, voiko Tapio Kalliokoski toimia tutkinnanjohtajana?


palautteet


Erkki! Olet varmasti oikeassa monessa kirjoittamassasi asiassa, mutta ja iso MUTTA. Teksteistäsi saa sen kuvan, että lähes poikkeuksetta kaikki Suomen syyttäjät, poliisit, tuomarit ym olisivat rikollisia! Ei hyvänen aika, eihän se näin mene. Suurin osa heistä on alansa ammattilaisia ja rehtejä työssään. Kaikilla ammattialoilla on paiseita myos nämä em. mukaanlukien, näin se vain menee, eikä koskaan muuksi muutu. Ei ainakaan jos ihmiset niitä töitä tekevät, ihminen vain on raadollinen. Me kaikki olemme joskus tehneet rikoksen, toiset pienemmän toiset taas isomman. Osa on joutunut vastuuseen ja osa ei, näin se vain menee. Tosi asia on kuitenkin se, että suomalainen oikeusjärjestelmä on maailman mittakaavassa huippuluokkaa, joka muuta väittää, niin hän tuskin Suomen rajojen ulkopuolella käynyt. Parannettavaa on, mutta missäpä ei olisi?

Kylläpä Suomipoika nyt kepeästi sanailee. Eipä Suomipoika tunne asiaa tai sitten on "systeemin" asialla, koska Suomessa tämä epäoikeudenmukaisuus on systeemivika ei yksityisen toimijan. Koko järjestelmä on umpilaho joka yhä laajemmin paljastuu. Kaikki alkoi itse aiheutetusta pankkikriisistä, joka kulminoituu ajankohtaan 6.5.1992, jolloin oikeuslaitosta ohjeistettiin ja se on menettänyt suvereniteettinsä. Nykyään tämä näkyy lähes kaikilla tahoilla ja tasoilla.

Uskon, että oikeuskansleri tulee puuttumaan asiaan. Eihän tällainen ilveily voi loputtomasti jatkua. Asiat ovat ajautuneet jo niin pitkälle, että jonkun on puhallettava peli poikki. Uskon, että se tulee tapahtumaan oikeuskanslerin toimesta. Jos tämä edelleen jatkuisi, niin eihän Suomi enää voisi toimia uskottavasti yhteisön jäsenmaana. Jo nyt on rajoja ylitetty. Häpeän voi vain pelastaa jämerä puuttuminen asoiden kulkuun ja tavittaessa vaikka palattava lähtöruutuun ja aloitettava kaikki alusta.

Turhaa sananhelinää. Nimet ja asiat on kerrottu täsmällisesti. Erkki Aho käyttää jopa ilmaisua keskeinen painottaessaan oleellisimpia henkilöitä. Yleistykset ovat turhia. Samoin vertailut muualle maailmaan. Ei liene epäselvää, mistä ja kenestä on kysymys. Hoitakoot virkavastuulliset asiat ripeästi kuntoon vuosikausia jatkuvan pelleilyn sijasta. Käytettävät lakipykälätkin Erkki Aho on kertonut selkeästi. Uskottavuus oikeuslaitokseen on mennyt ajat sitten, sen voi ehkä yleistää.

Tsemppiä ja voimia Erkki. Tämä maa on helvetti yrittäjille.

Sinä Erkki tulet voittamaan tämän ja Suomen hyvinvointioikeusvaltion ns. viranomaiset joutuvat suureen häpeään. Ylimmästä alimpaan, jotka ovat näihin oikeusloukkauksiin osallistuneet. Jatka vaan, tukenasi on ylä laajeneva kansalaisten joukko. Voiko kansa olla väärässä? Vallanpitäjät mielellään vaihtaisivat tällaisen kovapäisen sakin joka ei alistu ,ielivaltaan. Kansan vaihtaminen ei taida onnistua, mutta rikollisen virkaporukan vaihtaminen kyllä onnistuu ennemmin tai myöhemmin.