Palautteita

Erkki Aho   12 04 2007, 8:33

Kohdassa "Odotellessa" 11.4.2007

uuno kirjoitti 11 04 2007, 13:28
Hei! Tuli mieleeni sivujasi lukiessani että onko Sinulla lakimiehen opinnot suoritettuna vai onko tietoutesi peräisin ahkerasta itseopiskelusta? Sinulle sopisi kunnianimike Kalajokilaaksojen Don Quijote! Oikeassa olet tosi paljon, voimia taistoihin!

uuno kirjoitti 11 04 2007, 13:53
Hei vielä! Täytyy väitteissäsi olla vahvasti perääkin, sillä kerrot siksi paljon ns. isokenkäisistä että jos kertoisit puuta heinää niin tuskin noin vain vapaana kulkisit. Hei haloo, ihmiset! Lukekaa ja nähkää kuinka herrat menettelee tässäkin mallivaltiossa! Ei olla unessa!!!!

_________________________________________________________

Kohdassa "Kalajoen Lentopallolla toinen vuosi ykkössarjassa" 5.4.2007

palaute kirjoitti 08 04 2007, 17:04
"toisen putoajan ratkaisevat Kyyjärven Kyky ja Santasport 2 keskinäisillä otteluilla. On todennäköistä, että Santasport 2 voittaa kotonaan Kyyjärven Kyvyn. Näin Santasport 2 jatkaisi ykkössarjassa." Sori, kävi toisin päin :)

Erkki Ahon vastaus
Kiitos palautteesta. Onnittelut Kyyjärven Kyvylle sarjassa säilymisen johdosta. Minun ennusteeni todennäköisyys perustui aikaisemmin pelattuihin Kyyjärven Kyvyn ja Santasport 2 välisiin otteluihin. Nämä ottelut päättyivät 14.10.2006 3-0 (25-17,25-18,25-14) Santasport 2 voittoon, 7.1.2007 Kyyjärven Kyky voitti kotonaan 3-0 (25-20, 25-11,25-11) ja Santasport 2 voitti kotonaan 24.2.2007 puhtaasti 3-0 (25-20,25-16,25-16).

Todennäköistä oli, että Santasport 2 on vahvempi kotonaan, koska oli voittanut kaikki aikaisemmat pelit kotonaan Kyyjärven Kykyä vastaan. Toisin kuitenkin kävi. Tämä on sitä urheilun suolaa, mikä piristää, kun kaikki ei menekään ennakkoasetelmien mukaisesti. Etuna tässä ratkaisussa on se, että yksi pitkä ottelumatka seuraavalla sarjakaudella on vähemmän ellei Lentopalloliitto toisin päätä.

palaute kirjoitti 09 04 2007, 21:40
Kiitoksia vaan! Ja pistetään ensikaudella kumpikin porukka vaan pökköä pesään... :)

________________________________________________________

Kohdassa "Päämäärä mielessä" 3.4.2007

Mietiskelijä kirjoitti 06 04 2007, 7:53
Onko sivusi loppumassa? ja jos ei niin lukisin mielellään kalajoen uudempia asioita niin kuin moni muukin, tuntuvat olevan niin salaisia

Erkki Ahon vastaus mietiskelijälle
Kiitos palautteesta. Lehtitiedot kertovat Kalajoen asioista vain sen mitä toimittajille kerrotaan. Tiedottaminen on varsin yksipuolista. Mietiskelijä on oikeassa siinä, että monia asioita pidetään salassa. Tällainen salaseura on elinkeino- ja maankäyttötoimikunta. Siellä käsitellään myös sellaisia asioita, jotka sinne eivät kuulu. Jokaisella poliittisella ryhmällä on oikeus nimetä tuohon ryhmään edustajansa vaaleissa saamansa kannatuksen suhteessa. Pro Kalajoki on nimennyt minut, Erkki Ahon, edustajakseen elinkeino- ja maankäyttötoimikuntaan.

Kalajoen kaupunginhallitus teki 19.2.2007 § 61 päätöksen, että asian käsittely siirretään toistaiseksi. Asialla tarkoitetaan Erkki Ahon valintaa elinkeino- ja maankäyttötoimikuntaan. Virallista syytä valinnan estämiselle ei kaupunginhallituksen päätöksessä ollut. Esitys on juristikoulutuksen omaavan kaupunginjohtajan esitys, jonka kaupunginhallitus on hyväksynyt. Näin estettiin minulta osallistuminen elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan kokouksiin. Menettely täyttää kirkkaasti syrjintärikoksen tunnusmerkistön. Koska voin olla kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen varajäsenenä ja ympäristölautakunnan puheenjohtajana niin silloin varmasti voin toimia myös elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan jäsenenäkin.

Koska olen rehellinen, oikeudenmukainen ja tasapuolinen henkilö niin olen Raili Myllylän johtaman keskustan johtohenkilöiden mielestä valtaapitäville vaarallinen henkilö. Jos toimisin elinkeino- ja maankäyttötoimikunnan jäsenenä niin silloin olisi noudatettava lakia eikä ole mahdollisuus toimia niin kuin nyt on toimittu eli käytetty kaupunginvaroja omien henkilökohtaisten etujen ajamiseen tai muuten erikoisella tavalla.

_______________________________________________________

Kohdassa "Urheilua ja kulttuuria" 17.3.2007

Koskela kirjoitti 17 03 2007, 22:32
Aja urheilussa jalkapallon puolesta, niin kuin tekee puheenjohtaja Soinikin.

Erkki Ahon vastaus
Kiitos Koskela palautteesta. Minä olen urheilun suhteen kaikkiruokainen. Minulle urheilu on tärkeä asia. Oma taustani on yleisurheilupuolelta. Sen jälkeen olen ollut mukana jääkiekossa, hiihdossa ja lentopallossa. Olen toiminut liikunnanopettajana 10 vuotta ja olen suorittanut myös valmentajatutkintoja. Jalkapalloa seuraan aktiivisesti samoin kuin muitakin urheilulajeja. Tärkeää on se, että alueellemme Ylivieskan seutukuntaan saadaan vähintäänkin ykkösdivisioonan jalkapallojoukkue ja kunnolliset tilat ympärivuotiseen harjoitteluun

________________________________________________________

Kohdassa "Onko tämä suomalaisen dopingin historiaa" 25.11.2006

Sami Uusitalo kirjoitti 23 03 2007, 13:34
Varmaan paljon asiaakin. Uskottavuutta vie kuitenkin tökeröt asia virheet esim: Lasse Viren ei suinkaan kaatunut Montrealissa vaan Münchenissä. Calgaryssä Suomi ei jäänyt mitaleitta. Esim. mäkihypystä tuli kolme kultaista ja lätkästä hopeaa. Veridopingin paras tietämys Suomessa ? Millähän perusteella. Se että hiihdossa 4 + 2 urheilijaa kärähti, viittaa pikemminkin siihen ettei Suomessa ole tarpeeksi tietoa, jotta kiinnijääminen voitaisiin välttää.

Erkki Ahon vastaus Samille
Kiitos Sami palautteesta. Olet oikeassa Virenin suhteen. Virén loi maineensa henkisesti vahvana juoksijana, kun hän ei antanut periksi huolimatta kaatumisestaan Münchenin kesäolympialaisten 10 000 metrin matkalla 3. syyskuuta 1972 törmättyään Frank Shorterin kanssa. Hän nousi ylös ja voitti uudella maailmanennätysajalla 27.38,40, joka löi Ron Clarken seitsemän vuotta vanhan, vahvana pidetyn ajan.

Valitettavasti kirjoituksessani oli tuossa kohdin inhimillinen virhe, paikka on todella Munchen. Hyvä, että virhe tulee näin korjattua. Kirjoituksessani oli kysymys Calgaryn osalta hiihtomitaleista, ei muiden lajien mitaleista. Veridoping-tietämys oli Suomessa korkealla tasolla. Monissa muissa maissa testaustoiminta ei ole ollut samalla tasolla kuin Suomessa. Esimerkiksi Saksassa toiminta näyttää olleen perin heikosti hoidettua. Saattaa olla niin kuin kirjoitat, että Suomessa ei ole ollut riittävästi tietoa siitä miten kiinnijääminen vältetään.

Radioamatööri kirjoitti 28 03 2007, 0:01 samassa kohdassa
Tarinalta vie uskottavuutta sellainenkin pikkuseikka, että radioamatöörin kerrotaan siepanneen Lillakin puhelin ja kertoneen sen sisällöstä. Radioamatöörien toimintaa säätelevissä määräyksissä on Hallamaan ajoista asti ollut pykälä, joka ehdottomasti kieltää paljastamasta radiossa kuulemiaan asioita paitsi erikseen sallituissa tilanteissa. Nykyisin ei tarvita tiukkaa suojelupoliisin tekemää taustatarkastusta sisältäen poliittisen mielipiteen ja luotettavuuden varmistuksen, mutta edelleenkään radioamatööri ei saa kertoa radiolla mahdollisesti kuulemiaan asioita. Mikä lie urbaani legenda tämäkin "puhelun sieppaus".

Erkki Ahon vastaus radioamatöörille
Olen jo päiväkirjassani kertonut tapauksen, jossa puhelu nauhottui kolmannen henkilön puhelimeen. Jaakko Kajaanista soitti minulle ja tuo puhelu nauhoittui A. M:n puhelimeen. Ei siis ole mitenkään mahdotonta tällaisten puhelujen sieppaaminen.

Kun olin Raahen porvari- ja kauppakoulussa opettajana, niin siellä kuului matkaradion kautta puhelut, joita soitettiin matkapuhelimista (nmt-puhelin). Se kait johtui siitä, että paikka sijaitsi jollakin tavalla sopivasti. Opettajille oli mielenkiintoista kuunnella miten kaupparatsut tekivät treffejä raahelaisten naisten kanssa. Miehet olivat töissä Rautaruukilla ja miesten vaimot kaupparatsujen kanssa.









palautteet


ei palautteita