Onko millään enään mitään väliä? – Mikko Kovalaisen asia koettelee myös kansaa

Erkki Aho   04 05 2009, 19:47

Poliisin toiminta ja poliisihallinto Suomessa on joutunut äärettömän suuren kritiikin kohteeksi. Kauhajoen kouluammuskelua koskevassa jutussa on ilmennyt, että Haapajärven poliisille tuli Matti Saareen liittyvä yleisövihje jo kouluampumista edeltävällä viikolla.

Kaisa Suomalainen on tehnyt Espoon poliisille rikosilmoituksen varatuomari Mikko Kovalaisesta. Suomalainen on nimennyt 18 asiakirjaa, joihin tutkintapyynnön mukaan on väärennetty Kaisa Suomalaisen allekirjoitus.

Suomen sisäisen turvallisuuden pahin riski on poliisihallinnossa. Yrittäjäyhdistykset ovat saaneet postia poliisien tekemistä talouspetoksista. Viestit ovat koskeneet ex-poliisiylijohtaja Markku Salmista ja hänen organisaatiotaan.

Omissa asioissani todistusaineistot ovat kiistattomat  ja ne ovat nettisivuillani kaikkien ihmisten nähtävissä. Poliisi kuitenkin suojelee rikollisia verovaroilla ja virkavastuulla. Poliisissa on oma kollegiaalinen suojelujärjestelmä. Ylemmät poliisiviranomaiset suojelevat alaisiaan. Minun tapauksessani Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaata ja Ylivieskan poliisia Raimo Ollilaa suojelee Oulun läänin poliisijohtaja Sauli Kuha ja Oulun KRP:n päällikkö Leila Melander sekä apulaisvaltakunnansyyttäjä Jorma Kalske. Näitä suojelee poliisihallinnon "isä, poika ja pyhä henki" eli isä-Paatero, poika-Paatero ja pyhänä henkenä poliisiministeri Anne Holmlund. Näitä puolestaan suojelevat laillisuusvalvojat ja näitä suojelee perustuslakivaliokunta. Erittäin suuri vastuu on keskustalaisella Tapani Töllillä, joka on eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja ja perustuslakivaliokunnan jäsen.

Poliisiministeri Anne Holmlund ei ole vastanut yhteenkään avunpyyntööni. Myöskään poliisiylijohtaja Mikko Paatero ei ole vastannut avoimeen kirjeeseeni eikä yhteenkään avunpyyntööni, vaikka laki edellyttää vastaamista. Minulle on muodostunut sellainen mielikuva, että poliisiministeri Anne Holmlund on Suomen kaikkien aikojen heikoin, avuttomin, saamattomin ja kyvyttömin poliisiministeri.

Lue ja tee jotakin:
"Kansa huusi poliisia apuun, mutta mitään ei tehty"
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/05/kansa-huusi-poliisia-apuun-mutta-mitaan.html


palautteet


Hyvin kuvaavaa on, että poliisi pyytää apua Erkki Aholta häneen kohdistuneesta rikosepäilystä, eikä käänny poliisin eli työtovereiden puoleen. Voidaan kysyä, että miksi ko. poliisi luottaa Erkki Ahoon enempi kuin poliisiorganisaatioon? Ilmeisesti tuntee ja tietää sellaisia sisäisiä poliisiasioita, jotka eivät anna hänelle sellaista luottamusta, että saisi poliisilta apua. On mennyt suomipoloinen huonoon malliin kun ei ole laivassa kapteenia. Jokainen virkataho touhuilee omat touhuilunsa, koska kukaan ei mitenkään valvo. Onhan meillä oikeuskansleri ja eduskunnan oikeusasiamies, mutta ovat yhtälailla tyhjäntoimittajia kun perustuslakivaliokuntakin, jolla on viimeinen valvontavastuu, on turhakkeita täynnä. Voi suomipoloista.

Suomen lainsäädäntö edustaa pääosin hyvää eurooppalaista tasoa ,mutta suurin ongelma on se,ettei Suomessa enää noudateta näitä " hyviä" lakeja.Kansalaiset kylläkin ovat yleensä hyvinkin lainkuuliaisia ,mutta virkamieskunta ja oikeuslaitos sekä laillisuusvalvonta ei noudata Suomen lakeja.Erkki on osoittanut sivustoillaan asetelman kaikessa karmeudessaan.Ei ole ihme ,että Euroopan Ihmisoikeustuomioistuin latelee Suomelle tuomioita liukuhihnalta.Ongelmasta on jo kehkeytynyt myös perustuslaillinen ongelma, käytännön elämä osoittaa sen. Suomen perustuslakia pitäisi muuttaa siten,että Eduskunnan Perustuslakivaliokunnan sijaan perustuslakia rikkovat tapahtumat käsiteltäisiin erillisessä ,riippumattomassa perustuslakituomioistuimessa.Näin saataisiin myös raukkamainen laillisuusvalvonta järjestykseen.

Perustuslakivaliokunnan nykyiseen asemaan on ohjelmoitu sisälle Suomen nykyisen oikeudellisen tilanteen rappio. Perustuslakivaliokunnan pitäisi analoogisesti vastata länsimaisen oikeuskäytännön mukaista perustuslakituomioistuinta, jonka vallan kolmijaon mukaan pitäisi olla riippumaton.Suomessa tilanne on sikäli "perseestä" ,että perustuslakivaliokunta on puhtaasti vaaleilla valittu ,täysverinen poliittinen elin ,joka toimii täysin lähtien poliittisista lähtökohdista ja siellä kukanenkin puolustaa omia intressejään.Siinä on eräs Suomen rappio-tilan syitä. Tämän vuoksi virkarikollisuutta ja oikeudettomuutta ei saada kuriin.

Poistitko kommenttini? Jos, miksi?

Omiin viranomaiskokemuksiin perustuva johtopäätös. Virkamiesten ei tarvitse noudattaa lakeja. Lääninhallituksen höpö-höpö ratkaisu yritetään turvata valituskiellolla. "Tähän päätökseen ei hallintokäyttölain mukaan voi hakea muutosta valittamalla." Eoa:n kansliasta saa tutun kumileimasinvastauksen "Ei ole aihetta epäillä" ja "Ei ole esitetty mitään uutta" Eoa on antanut tekemisillään minulle hyviä kirjoitusaiheita, joita voi lukea EOK ry:n keskustelupalstalta - oikeusasiamies. Perustuslakivaliokunta ei puolestaan puutu tavallista kansalaista koskevaan yksittäistapaukseen. Se hoitaa suuria linjoja, joihin näyttäisi kuuluvan mm. eoa:n vuosikertomuksen automaattinen hyväksyminen. Miten pl-valiokunta ja eduskunta perustelee hyväksymänsä eoa:n vuosikertomuksen 2006, jossa on jätetty tutkimatta 1519 tapausta perustelemattomalla perusteella "Ei ole aihetta epäillä.." Pl 21§:n mukaan on mm. oikeus saada perusteltu päätös. Koskeeko päätösten perusteleminen eduskunnan oikeusasiamiestä? Pl-valiokunta, miten on ?

Oikeuskansleri ja hänen asemansa on peräisin Suomen hallintokäytännössä peräisin Tsaarin vallan ajalta ,jolloin oikeuskansleri esti keskusvallan vastaisen oikeuden soveltamisen Suomessa,siis siten valvoi "laillisuuden"toteutumista Suur- Ruhtinaskunnassa. Nykyinen oikeuskansleri valvoo kruunun eili valtion etua oikeuskäytännössä siten,ettei missään vain sovelleta oikeutta kruunua vastaan. Kansalaisten on turha luulla ,että oi- keuskanslerilta he saisivat oikeutta, jonka alkuperäinen tehtävä oli keisarien oikeuden ajaminen!

Taasko nimeämässä! Asioilla on aina kaksi puolta. Jos kerran todistusaineistot ovat kiistattomat, miksei mitään tapahdu? Ei kannata kaivaa verta nenästään, sitä tulee muutenkin olemaan tarpeeksi. Älä nuorimies hanki vihollisia johtoportaasta. Heidän nimittämiseensä on aina jokin peruste. Perustelut löytyvät myös sille, mikset Sinä istu johtoportaassa heidän kanssaan.

Hyvät lukijat. Suomelainen historia alkaa toistamaan itseään, jonka aivan konreettisesti vahvistaa tämä herra W.Franks kommenteillaan. Tosiasiota ei ole kiistäminen mutta ne ovat aivan muuta kuin herra W.F ajattelee niiden olevan. Ehkä vertaa aikaan sinne ....luvulle.Tämä herra on sellainen pikkuinen nilikki, juoksupoika, joka luulee hyötyvänsä kun toimiin jouksuttajansa käskyjen mukaan. Hän on joku väärintehnyt käräjätuomari, joka on saanut turpiinsa kun on tuominnut yksinhuoltajaäidin korvauksiin kun ei ole antanut kapakkararahaa miehelleen.

Mikko Kovalainen ota minuun heti! Yhteyttä! Olen laskuvarjojääkäri, nyt olen tätä nykyä mielisairas,ahdistus,masennustilat yms. suhonenantti@hushmail.com ps.Me nähdään

Suomessa oikeutta saavat vain todelliset rikolliset eli tappajat, varkaat rattijuopot yms. Tuomiot säälittäviä..rikoksen uusijoille. Näitä kovasti parjattuja virkamiehiä ei kuitenkaan tarvitse kaduilla pelätä!! Kaikki muu pelkkää kosmetiikkaa näiden rinnalla.

Ei Erkkikään varmaan tarkoita ,että kaikki virkamiehet olisivat virkarikollisia;heitäkin on varmaan moneeen junaa.Mätämunia voi olla samassa korissa terveiden munien joukossa.Nämä mätämunat ikävä kyllä leimaavat koko korin laadun. Pahimpaa laatua mätämunia ovat virkamiehistä kansalaiste pieksäjät, jotka haluavat köyhälle alamaiselle näyttää valtaansa ja nöyryyttää kansalaista.Näyttää siltä ,että se nöyryyttäminen on lajiltaan varsin makeaa sorttia ,kun se on niin yleistä. Nämä tapaukset pitäisi karsia soveltuvuuden ja asiakaspalautteen perusteella tyystin pois asiakaspalvelusta. ASIA erikseen on sitten varsinaiset virkarikolliset,joita Erkkikin tuo esille.Heitä varten on olemassa oleva lainsäädäntö ja rangaistukset ml.vankilat!Ikävä piirre suomalaisessa hallintokäytännössä on ,että näitä virkarikollisia suojelee kollegiaalisesti koko virkakoneisto alhaalta ylös saakka.Vaikka kuinka olisi jääneet kiinni moneen kertaan housut kintuissa ,niin suojelu jatkuu jopa saavuttaen mafiamaisia piirteitä.

Varsinkin jos virkarikollisuuden leima on lyöty poliisiin ja oikeuslaitokseen, niin koko lainkäytön uskottavuuden vuoksi asetelma pitäisi selvittää ja tutkia perinjuurin.Jo pelkän epäilyn pitäisi riittää selvityksen alkamiselle. Nyt Erkillä on oman suorittamansa tutkinnan kautta laaja kirjallinen todistusaineisto ja jopa kirjallisia tunnustuksia asianosaisilta rikollisilta,mutta poliisi ei ole tehnyt mitään.Vaikuttaa jopa siltä ,että poliisi on kätkenyt todisteita ja siten saanut osan rikoksiata vanhentumaan!Kun ei ole kollegiaalisen suojelun vuoksi tarvetta tutkia ,niin on huomattu tehokkaaksi keinoksi vanhentaa rikokset.Ikävä kyllä sekin keino on kuitenkin rikos, poliisirikos!

Hyvä Erkki Aho. Sinulla ei ole enää vähäisimmässäkään määrin oikeutta(velvollisuutta pyytää, ikäänkuin olisit oikeuskerjuulla oikeusvaltiossa. Sinä et enää jatkossa pyydä, eli et ole oikeuskerjuulla, vaan sinä vaadit, että asiasi tutkitaan ja selvitetään voimassaolevan lainsäädännön perusteisesti. Oikeutta ei pidä pyytää vaan itsestään selvyytenä sitä voi ja pitää vaatia.

Hei Samase! Unohdit sulkumerkin loppupään. Tätä ei oikein ymmärrä normaalikoulunkänyt. Jos noin oikeustieteellisesti mukamasten osaat, niin annapa oma nimesi sosesilleen myös oikeasti esiin! Onko tämä liikaa pyydetty? Oma nimi kysyjällä kyllä on ja kehtaa sanoakin, jos kortit käännetään kuten kuuluu! Paskanpuhujia kyllä riittää .....

Eikö tälle pelleilylle saada loppua? Veronmaksajana kieltäydyn osallistumasta näihin kustannuksiin. Tarja Halonen apuun ja välittömästi. Nyt on Johtajan sanansa sanottava. Tämä kiirii jo maailman ääriin ja suurimman häpeän siitä kantaa Johtaja, joka ei kykene pysäyttämään tallaista hölmöilyä. Näille touhuille nauraa jo aidan variksetkin. Pitääkö vielä odottaa Halosen kauden päättymistä?

Todellakin, ronskinpuoleista puhetta. Olen eläkkeellä, enkä ole tuominnut enkä käräjöinyt ketään, ainakaan tuomioistuimessa. Korkeampi johto tosiaan on erilainen nykyään kuin ennen, kuten Kurluski niin osuvasti ilmaisi. Suuret ongelmat ja perusajatukset ovat kuitenkin samat. Haasteen nykyään tuovat enimmäkseen selvän, tarkan linjan puuttuminen oikeusjärjestelmästämme, mikä meillä ennen oli. Selkeän linjan päättäjiä kuitenkin löytyy, mutta "raha, se mammonan pirulainen, sekä ahneus, muo syöntään jää kalvamaan". Uskon kuitenkin että oikeushallituksen yhteiset linjaukset parantaisivat yleisiä suhteita oikeuspolitiikassa. Mutta mistä löytyisikään Erkki Ahon tapaisia höyrykorvia oikeuslaitokseen? Heitä todellakin kaivattaisiin silloin, kun kaiken maailman Ruususet haluavat lypsää rahaa ja julkisuutta...

Outo käänne W-Farkiisilla ....

W.Warks paljastaa sisintään mikä on ok. Hänen viimeiset kannannottonsa paljastavat sen tosiasian , että hän on aivan aidosti huolissaan yhteiskunnan tilasta kuten me muut kirjoittajat olemme. Hänen lähtökohdistaan näyttää olevan ärsyttämällä kaivaa esiin niitä ongelmia keskusteluun mitä me itse emme ehkä havaitse tärkeäksi. Väitän että käräjätuomari hän ei ole, mutta muuten valistunut yhteiskunnallinen ymmärtäjä ja ajattelija. Herra F annas palaa.

Aika kuluu paljastuksista huolimatta. Mitään ei muutu huolista huolimatta. Asianhoito jatkuu niin kuin siat vatukossa kuten Erkki tapaa sanoa ..... Keskustelu on pelkkää verovarojen väärinkäyttöä. Pelleily riittää! Kyllä nämä kuviot on jo kauan todettu ja huomattu. Herra Farks ei tuo mukaan mitään uutta, yrittää venyttää vain ..... On tuskin edes perehtynyt päiväkirjan aineistoon ja silti tekee perustelemattomia väitteitä. Kansa huutaa kohta kovaa, joutuu huutamaan .....

Kerran vielä tähän ketjuun! Erkin todisteluista ja todisteista on löytynyt paljon sellaista tavaraa, mihin yksinkertaisesti ei sivistys- ja kulttuurivaltiolla olisi varaa. Otan esimerkin: FINVERA, entinen Kera Oy, jolla ollut (voi olla edelleenkin) hyvin arveluttavia liiketoimintaperiaatteita. Jos joku firma ei ole sopinut KERA:n kuvioihin, on hyvin yleisesti (nähtävästi) ollut heidän puoleltaan tehdä perätön rahanpesuilmoitus, jota sitten on lähdetty levittelemään eri intressiryhmille. On voitu lähettää luottamuksellinen kirje eri ministeriöihin, jossa todetaan rahanpesu tapahtuneeksi, vaikkei olisi mitään perää. A sianomainen ei välttämättä ole tiennyt mitään tästä Keran "päälle paskantamisesta", sehän on ollut metodi, jolla on haluttu tuhota busineksia. Varokaa yrittäjät Keraa. Sen jälkeen koko valtiokonserni ohjataan tämän onnettoman uhrin kimppuun, jonka sen jälkeen nokkivat kuoliaaksi oikeuslaitos, ulosotto,T E-keskukset jne. sekä asianajaja-korppikotkat.

Edellä kuvatun menettelyn tekee loogiseksi se, kun Kera on mukana rahoitusryhmässä, joka on rahoittanut esim. 100M € firmaa. Kun sitä uhkaa kilpailutilanteessa KONKURSSI, niin Keran yritystutkijat parantavat konkurssikanditaatin asemaa ajamalla kilpailijoita toimialalta nurin vaikka edellä kuvatulla arveluttavalla metodilla tuhoamalla kilpailijan rahoitus-aseman. Varokaa yrittäjät Keraa.

Siksi tuon Keraa esille näin voimakkaasti. Kera (Finvera) toimi noin viime laman aikana. Nyt on taas lama, joten tarkkailkaa, ryhtyykö Finvera (Kera) soveltamaan vanhoja konstejaan, joita se on 90-luvun alun lamassa soveltanut. Olen kuullut erään yrittäjän sanovan, ettei hän tule päästämään Keran yritystutkijoita (konkurssikokkeja) 2km lähemmäs tuotantolaitostaan!

Voisko Observaattori hiukankaan vihjaista kuka yrittäjä ei päästä konkurssikokkeja lähelleen? Vihjailuilla tai perä$ttömillä juoruilla ei toimi kuin Finveeeeera ..... Oletko samaa sakkia?

Kun tutustuu Erkin sivustoihin huolellisesti, niin sieltä löytyy paljontietoa aina kirjallisia todisteita myöten.Sieltä löytyy mm. Keran varatoimitusjohtaja Seppo Arposen kirje silloiselle Kauppa-ja Teollisuusministeriölle ,jossa hän ilmoittaa tehneensä rikosilmoitukse eräästä PR-Teollisuus Oy:n osakkaasta, joka olisi Veikko Anttosen mukaan syyllistynyt kansainväliseen rahanpesuun.KERA ilmoittaa kirjeessään,että onneksi he tekivät ajoissa rahanpesuilmoituyksen.Sen lisäksi Anttonen kiireesti viestitti tiedon perättömästä rahanpesuilmoituksesta PR:n asiakkaille, tehtaan toimipaikkakuntaan ,pankeille jne. Ei ole enää mitään vihjailuja,kun Erkillä on hallussaan tämä Arposen kirje,joka todistaa hyvin yksiselitteisesti Keran vaikuttimet toiminnassaa.Karua kerrottavaa,ja vielä karumpaa se,ettei poliisi tutki ,vaan pallottelee edelleen.

Kiitos kannustavista, ja vähemmän kannustavista mielipiteistä. Voi olla että otan esille jotain hyvin radioaktiivista, jos sanon että pieni kommunismi oikeusjärjestelmässä ei tekisi pahaa. Kommunismi tai diktatuuri, ei tälläista epäselvää hiihtämistä. Niin saataisiin E.Ahon kaltaiset turhat mesoajat nurkkaan häpeämään.

Erkki Aho on "itsenäinen susi" eikä hänen kaltaisiaan Suomesta löydy. Hän on pannut koko henkilökohtaisen persoonansa likoon ja pitävin todistein tuonut esiin tämän kieroutuneen, näennäisen "hyvinvointioikeusvaltion" poliittisen mädännäisyyden. Mikä parasta niin nykyinen vaali antoi enteitä tulevaisuuteen siten, että tulevissa kunnallisvaaleissa turhanpäiväiset unelmoijat ja kaltaisensa saavat tuta mitä olevat saaneet aikaan; yhteiskunnan jossa perustuslailla ei ole mitään merkitystä jonka sijaan on tullut sdp-vetoinen poliittinen tarkoituksenmukaisuus. MUTTA MUTTA Luonto on aina oikeudenmukainen ja korjausliike on jo alkanut ja se näkyi EU-parlamenttivaaleissa ja se toteutuu yhä konkreettisemmin parin vuoden kuluessa suomalaisessa yhteiskunnassa kunnallisvaalien tuloksena siten, että ne jotka ovat saattaneet yhteiskunnan tähän tilaan joutuvat pelistä pois. Ei sukkahousu-unelmoinnilla tätä yhteiskuntaa rakenneta. Se on kansalaisten aliarviointia. Ei Suomen kansalaiset ole niin typeriä kuin poliittinen eliitti ajattelee.

Olen tarkoin seurannut sivustojasi ja olen tullut vakuuttuneeksi siitä, että sinun paikkasi on tämän yhteiskunnan päättävissä elimissä. Olisiko sinun syytä jo tässä vaiheessa antaa julki tieto, että olet ehdokkaana tulevissa poliittisissa valintatilanteissa.