Polkupyörällä alimpaan pöytälaatikkoon ....

Erkki Aho   30 12 2009, 19:58

Poliisitoimen pöydällä
Törkeää syrjintää?
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/12/torkeaa-syrjintaa.html

palautteet


Erittäin mielenkiintoista lukea tekstejä koskien aikaa, kun itse juuri aloittelin peruskoulua. Mielestäni tapaukset täyttävät selvästi ihmisoikeusrikkomusten periaatteet, eivätkä missään nimessä ole oikeudenmukaisia hakijaa/luottamushenkilöä kohtaan, eli sinua. Poliisin toiminta minua tässä eniten ihmetyttää, kuinka suomalaisessa yhteiskunnassa voi noin oikein käydä! Mutta onhan meillä vieläkin selkeitä hyväveli-piirejä, joihin meidän täytyy pyrkiä puskemaan itsemme mukaan ja hakemaan oikeutta tavallisille kansalaisille tai pienemmässä mittakaavassa kuntalaisille. Lueskelen tekstejäsi tarkemmin, kun ehdin. Hyvää Uutta Vuotta Erkki! Ja onnea valtuustotyöskentelyyn!

Totuuden puhujalla ei ole yösijaa, totuuden puhujaa syrjitään törkästi. Suomalaisessa oikeusjärjestelmässä on moninkerroin varmistunut, ettei tääälla se/ne henkilöt, jotka tuovat esiin yhteiskunnallisia epäkohtia voi saada oikeutta. Sinä Erkki Aho olet sen moninkerroin todistanut näillä julkisilla sivuillasi. Suomalaiset oikeusvalvontaviranomaiset ovat vain kulissi, joka merkitsee sitä, että alkuperäinen tarkoitus on käännetty päälaelleen. Eivät suomalaiset oikeusvalvontaviranomaiset valvo kansalaisten, etuja ja oikeuksia vaan ne suojelevat muita viranomaisia kanslaisten oikeuksien loukkaamisilta. Tämä on todistettu kymmenin, sadoin todistein kuten Sinäkin Erkki Aho teet sitä koko ajan näillä sivuillasi. Voiko tämä hulvaton meno vielä jatkua? Ei voi. Lissabonin sopimus on ratifioitu ja se on astunut voimaan 1.12.2009 kaikissa Euroopan unionin jäsenmaissa (paitsi Irlanti), joka merkitsee sitä, että myös Suomea koskee Euroopan unionin perusoikeuskirjan -2000/C 364/01 säädökset 1.12.2009 lähtien. Sinua on syrjitty ja syrjitään johdonmukaisesti eikä siihen suomalaiset viranomaiset puutu, mutta nyt sinulla on Euroopan unionin jäsenmaan kansalaisena mahdollisuus ja oikeus kääntyä suoraan Euroopan oikeusasiamiehen puoleen sekä niissä asioissa, joissa olet joutunut syrjityksi, kuten tämä blogikohta sen osoittaa tai olet joutunut epäoikeuden mukaisen oikeudenkäynnin kohteeksi. Ratifioidun ja hyväksytyn perusoikeskirjan artiklojen 20 (yhdenvertaisuus lain edessä) ja 21 (syrjinnän kielto) perusteella. Samalla on mahdollista tehdä kantelut suomalaisen/sten viranomaisten mahdollisista laiminlyönneistä, joilla oikeuksiasi on loukattu. Ei kannata viivytellä koska siellä ei vielä ole juurikaan ruuhkaa Suomesta, mutta on varma, että sitä on tulossa kunhan kansalaisten tietoisuus lisääntyy. Pane toimeksi!

Asetelma on juuri noin. On ryhdyttävä puolustamaan oikeuksiaan EU-kansalaisena Suomen sortovaltaa vastaan! Onneksi EU:n oikeusasiamiehenä ei ole suomalainen. Siitä huolimatta on harkittava, että valitusasiat on tehtävä EU:hun Englanniksi tai jollakin EU:n valtakielellä, jottei siellä toimiva valtiovallan nimittämä/lähettämä tulkki /kielenkääntäjä pääse sotkemaan asioita. Muistakaa Päivi Hirvelän rooli Euroopan ihmisoikeustuomioistuimessa asioiden sotkijana ja oikeuksien polkijana. Ikävä kyllä Erkin esittämien ja julkistamien asioiden pohjalta luottamaus Suomen valtioon ja se edustajiin on niin vähäinen. KOKEMUKSESTA.

Olen suvulleni ja tuttavilleni kirjoittanut ERKKI AHOSTA. Kehoittanut lukemaan Sinun sivujasi. Sukuni; edesmenneen Presidenttimme KYÖSTI KALLIO on äitini puolelta minulle erittäin läheinen sukulainen. Nivalasta Knuutila Niemen sukuhaarasta Soukkia (Knuutila Niemi) Sukukirja. Siitä löytyy 13000 kolmetoistatuhatta nimeä ja 1300 sukunimeä. Olen kertonut taistelustasi "laillista esivaltaa" vastaan eli lait ovat muutettu niin kuin milloinenkin valta se etunsa saavuttamakseen haluaa? On siinä nyt puolivuotta suku äimistellyt minun sähköpostiani! Kopaseppa noilla kirjoituksillasi vielä noita isosia, ettei vielä aivan tarvittaisi iholle mennä: Hannu Koskinen.

Noinhan se pitää mennäkin. Työllisyyspolitiikkaan kuuluu osana koulutus. Jos se ei kelpaa, ei tarvi elää myöskään pummina.