Totuus ei pala tulessakaan

Erkki Aho   13 10 2009, 8:56

Valituslupapyyntö ja valitus Korkeimmalle oikeudelle:

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/10/valituslupapyynto-ja-valitus.html

Pyydän Korkeinta oikeutta kiireellisesti kumoamaan Rovaniemen hovioikeuden tuomion nro 855 30.9.2009 Diaarinumero R08/974, jotta Mikko Kovalaisen toimista kärsineet ihmiset saisivat perustan vaatimuksilleen asioiden oikeudenmukaisesta ratkaisemisesta. Katson, että olen pystynyt todistamaan ja kumoamaan kaikki syytteessä esitetyt kolme kohtaa ja olen pystynyt todistamaan väitteeni oikeaksi.

Olen selvittänyt Suomussalmen tapauksen lisäksi Espoon ja Helsingin tapaukset, joissa ihmiset ovat joutuneet järkyttävien vääryyksien kohteeksi Mikko Kovalaisen hoitaessa heidän asioitaan. ”Villit lakimiehet” ovat laillisuusvalvonnan ulkopuolella ja ainoastaan poliisi ja oikeuslaitos voivat toimia tehokkaasti ”villien lakimiesten” suhteen.

Kalajoella 13.10.2009
Erkki Aho
Kalajoen kaupunginvaltuuston varapuheenjohtaja

palautteet


Suomen ylimmän henkisen auktoriteetin, Arkkipiista Paarman puhe Turun tuomiokirkossa Valtioneuvoston 200-vuotisjuhlien jumalanpalveluksessa, jossa oli koolla maan ylin johto, jolla on poliittinen ja oikeudellinen valta Suomessa, oli läksytys ja muistutus maan ylimmän johdon vastuusta kansalaisia kohtaan. Herra Arkkipiista Paarma on ollut ilmeisesti kovin huolissaan kansalaisten kohtelusta pankkikriisin jälkeisen ajan tapatumissa ja ilmeisesti nyttemmin paljatuneet kähminnät ja omaan pussiin pelaamiset ovat kirvoittaneet saarnassaan ottamaan esille ylimmän valtiojohdon vastuun oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen. Sitä tästä yhteiskunnasta etenkin juuri vastuullisella tasolla on puuttunut. Ottanevatko nuo vatuulliset huomioon kansalaisten silmien alla saamansa julkisen läksytyksen vai jatkuuko sama kansalaisten oikeuksia halveksiva hulvaton meno? Joitain oireita muutokseen on havaittavissa, mutta liekkö se vain pintavärinää, jonka alle kaikin keinoin pyritään hukuttamaan mm. tässä esimerkkinä olevat Erkki Ahon törkeät ihmisoikeusloukkaukset. Muita todennettettuja tapauksia on lukuisasti. Nyt on jo viimeinkin myös oikeuskansleri Jaakko Jonkan aika aukaista silmänsä todellisuuteen ja lopetettava "muistutuksensa vastaisen varalle" ja alettava hoitamaan virkaansa vastuullisesti, oikeudenmukaisesti ja rehellisesti. Kun vielä tuleva uusi pääministeri edellisen oivaltaa niin Suomilaiva voi ottaa uuden kurssin ja voimme aivan aidosti ymmärtää "hyvinvointioikeusvaltio"-merkityksen. Selvitettäviä juttuja oikeusmurhineen on paljon. Murha ja oikeusmurha ei vanhene koskaan ja täten selkeissä oikeusmurhatapauksissa mikään teko ei ole vanhentunut ja ne voidaan, ja ne on selvitettävä. Turun Sanomista 11.10.2009 toimittaja Elina Lampisen kolumnista alkuteksti edellä, johon hän jatkaa: ”Nyt tapahtui kuitenkin poikkeus, arkkipiispa Jukka Paarma paalutti saarnassaan hyvän hallitsemisen periaatteet niin, ettei niihin ole juuri lisättävää” Vai mitä tästä: * Jos siis kansalaisten mieliin hiipii epäilys vallankäyttäjien epärehellisyydestä tai lain rajojen koettelemisesta, ovat kriisin ainekset lähellä.* - * Jos hallinnon ja politiikan ilmapiiri ei ole kirkkaan läpinäkyvä, vaan epäilyksen samentama, on syytä toimenpitesiin.* - * Jos laki ei vastaa yleistä moraalitajua, on se muutettava.* - * Jos epäilyissä on aihetta, on tehtävä parannusta.* - Lampinen jatkaa: ”Jos vieraiden korvat kovasti jo kuumottivat, tarjoili Paarma sovintoa jo seuraavassa lauseessa: ”Katuvalle parannuksentekijälle on suomalainen kansa aina ollut armollinen”. Voiko Suomen kansalaisille vielä tulla uusi usko ylimmän valtiojohdon ja oikeushallintoviranomaisten oikeudenmukaisuuteen ja rehellisyyteen? Erkki Ahon jutun selvittämisestä voidaan aloittaa.

Edellinen palaute herättää kysymyksen kuinka monen perheen ja lastensa tulevaisuuden nämä nykyiset julkisen läksytyksen saaneet ja edeltäjänsä ovat totaalisesti tuhonneet. Kuinka monen yrittävän rehellisesti eläneen perheen omaisuus on ryöstetty ja lastensa tulevaisuus tuhottu valtiojohdon taitamattomuuden ja ymmärtämättömyyden - itseaiheutetun ns. pankkikriisin seurauksena? Toisaalta on esitettävä kysymys, että onko kaikki ollut harkittua ja tahallista tietäen seuraukset, mutta toimittu seurauksista piittamatta? Eihän typeryksiä voi olla valtion ylimmässä johdossa ... vai voiko? Jos tuhot eivät ole tehty typeryydessä tai taitamattomuudessa, niin ne on tehty harkitusti ja tahallisesti tietoisena kansalaisia kohtaavista seurauksista. Miten tämä on mahdollista oikeusvaltiossa? Oikeusvaltiossa, jossa valtiohallinnon ylin auktoriteetti eli Tasavallan Presidentti levittää "hyvinvointioikeusvaltioilosanomaa" (tekisi mieleni sanoa hyvinvointioikukas-valtioilosanomaa)ympäri maailman. Oikeusvaltiossa jossa perustuslainvoimaisesti on vastuullisia viranomaisia kuten eduskunnan oikeusasiamies ja valtioneuvoston oikeuskansleri valvomassa, jotta asianosaiset, sekä oikeus-, että muut viranomaiset hoitavat velvoitteensa ja valvovat, että toiminta on lain- ja kansainvälisten sopimusten, joita Suomi on sitoutunut noudattamaan, mukaista. Onko näin tapahtunut vai onko valvonta ollut tarkoituksenmukaista lumevalvontaa, jolla ei käytännössä ole edes ollut todellista yhteyttä Suomen perustuslakiin taikka ihmisoikeusopimukseen? Uudella eduskunnalla on valtava vastuu päästä mahdollisimman nopeasti irti tästä saastasta ja palauttaa Suomi valtiona todelliseksi oikeusvaltioksi ilman tyhjänpäiväistä paatokselllista sanahelinää, jonka hallinto- ja oikeusjärjestelmää aidosti kunnioitetaan laajasti ympäri maailman. Suomen kansalaisten on osoitettava kiitosta ja kunnioitusta Arkkipiispa Paarmalle, joka on nähnyt suomilaivan kulkevan kohti tuntemattomia ja hallitsemattomia vesiä. Hän on hengen miehenä joutunut ottaman sen vastuun minkä maalliset vastuulliset ovat omanedun tavoittelussaan, ylimielisyydessään, välinpätämättömyydessään vähäisimpien kansalaisten oikeuksia kohtaan ja niitä puurtajia, yrittäjiä halveksien, jotka pääsääntöisesti luovat tietotaidollaan merkittävän osan tämän yhteiskunnan nykyisestä ja tulevasta taloudellisesta hyvinvoinnista. Kun näin ikävästi asia on, niin onko tehtävä jotakin asian korjaamiseksi? Nykyiset kansanedustajat ovat tehneet itsestään kansanelättejä. Ehkä Arkkipiista Paarman läksytys panee heidät miettimään, että he olisivat kansalaisten esitaistelijoita oikeudessa ja kansalaisten hyvinvoinnisssa, omansa tulee jos on tullakseen, sitä ei voi kansalaisilta ansiottomasti ottaa, joka käytännössä on röyhkeää ryöstämistä, minkä nykykäytäntö niin hyvin todistaa.

onpa laiskaa keskustelua...

Ensinnä tahdon pyytää anteeksi pitkällistä taukoa bloginne seuraamisessa, mutta tämän syyksi voi vain todeta ettei tietokoneen korjaaminen ole kovin helppoa ja itsepäisenä henkilönä minulta kesti pitkään ennen kuin ylpeyteni salli kääntyä asiantuntijan puoleen. Nyt kuitenkin olen kiinnostuneena seurannut millaista vauhkoilua täällä harrastetaan, ja saan ilokseni todeta että Te, Herra Aho, ette ole luopunut yhteiskuntaa epäoikeudenmukaisesti syyttävästä elämäntehtävästänne. Teidän kaunanne Hra. Kovalaista kohtaan ei luultavasti ole aiheeton, mutten voi käsittää miten siitä riittää aihetta puolen blogin täyttämiseen. Luen, mutten sitten jaksa kun huomaan Teidän toistelevan asioita jotka on jo kerrottu sen puolentusinaa kertaa. Lukeeko Korkein oikeus tätä blogia niin tiiviisti, että Te voitte jopa esittää vetoomuksenne internetin kautta? Jos Teillä olisi oikeasti jotakin erittäin tulenarkaa ja huomionarvoista, oikeus ei olisi päätynyt tuomioon joka Teille langetettiin. Ja selittäisittekö vielä mitä tarkoittavat kirjoituksenne sanat "villit lakimiehet"? Anteeksi tietämättömyyteni, mutta saan siitä vain mielleyhtymän vanhan koululaitokseni näytelmäfarssin satiirisiin henkilöhahmoihin, joiden joukossa seikkailivat myös "epäkohteliaat kauppiaat" sekä "kaikkia liehittelevä vakuutusasiamies"?

Tuskin Super-Ekillä on varaa postimaksuihin tuhatsivuisien todistusaineistojensa lähettämiseen muuten kuin sähköpostitse ja tiedoksi netin kautta. Herra Farks taitaa kuulua yhteiskunnan ylimistöön, joka ei ymmärrä todellisuudesta mitään? Keskustelu on todella vätysmäistä. Ahon esittämille asioille toivoisi todella vastaavan asiallisia kannanottoja!Niinkuin lakipykälät ja terve järki ohjaa.

Todellisuudesta ymmärrän paljonkin, mutta tyhjänvalittajat käyvät pahasti hermoilleni. Hra. Aho osaa kyllä valittaa omista asioistaan osaavasti, täytyy myöntää. Kyllä Suomen taantuva postilaitoskin elpyisi jos Hra. Aho lähettäisi valituksensa sen kautta. Jaksaisiko niitä kukaan lukea, se on toinen juttu...

Ei Erkki valita pelkästään omasta puolestaan.Hän puolustaa laajalla rintamalla rikollisten uhreja ,jotka eivät saa oikeutta Suomessa ! Esim.PR-Teollisuuden konkurssipesän liepeillä uhreja on paljon.Alavieskan kunta on tänä päivänä ikävä kyllä rutiköyhimpiä kuntia.Tapauksessa suurimpia kärsijöitä oli Suomen valtio, palkkaturvaa,Keran rahaa ja veromarkkoja paloi kymmeniä miljoonia markkoja. Tavarantoimittajia petettiin miljoonilla markoilla.Työntekijöitä höynäytettiin oikein kunnolla.Erkki ja muut sijoittaneet menettivät tapauksessa miljoonia.Mielestäni pahiten kärsi eräs asianajaja,joka menetti henkikultansa, kun hän rupesi juopottelemaan oikein urakalla ja kohtasi määränpäänsä Espanjassa,tiedotusvälineistä luettuna ehkäpä hämärissä olosuhteissa. Erkki on kärsinyt mittaamattomasti,koska hänet on tuomittu mielestäni väärin perustein ehdolliseen vankeuteen perusteettomasti ja jopa kostonomaisesti.Tämä on tämän päivän Suomea ja sen oikeudetonta oikeuslaitosta.Ja rikolliset senkun porskuttavat!

Miksi Alavieskan kunta on tänä päivänä köyhä kuin kirkonrotta?Siksi ,koska se ei tajunnut mitä sille oli tarjolla PR-Teollisuus Oy:n perustamisen myötä. Mielestäni siellä toimittiin hölmöläisten lailla ,kun he lähtivät lähes yhdessä tuumin rikollisten kelkkaan ja kaatamaan kunnallispäättäjien toimesta sinne perustettua PR-Teollisuutta.Mitään vastaavaa,jolla olisi ollut samat mahdollisuudet ,ei ole tullut sinne tilalle.Lähitulevaisuus ja talousahdinko tulevat putsaamaan sieltä loputkin ja kunta näyttää olevan ajautumassa valtion huoltohallintoon ja sen jälkeen liitettäväksi naapurikuntiin!

Toivonpa tosiaan Erkki, että saat pian muuta ajateltavaa. Olen ennenkin seurannut vierestä kun "yhden asian miehet" toimivat aivan liian suuriin mittoihin kasvaneiden "sydämenasioidensa" kanssa ajattelemattomasti. Toivon todella, että Suomen oikeusjärjestelmästä löytyisi joku, joka ymmärtää pistää lopullien pisteen tälle asialle, niin saat rauhan. Ja voit keskittyä johonkin muuhun asiaan.

W.Farks ei näemmä ole läheltä seurannut yhteiskunnan mätää.Tätä kun on seurannut läheltä ja erittäin läheltä, niin korruptioyhteiskunta täällä toimii. Jotkut pelkää Venäjän mafiaa, mutta eivät ole Suomen mafian kanssa tekemisissä.Odota kun kerran perhettäsi tai henkeäsi uhataan kun tiedät jostain liikaa tai sohit tikulla muurahaispesään.Ala vaikka tutkia Raahen ja Siikajoen päättäjien toimia erityisesti sosiaali-ja teknistä puolta viimeisen kymmenen vuoden ajalta. Tulet yllättymään. Lisäksi ne oikeudenpäätökset tiettyjen rikollisten kohdalla.Venäjän mafia näkyy joku toinen toimii.