Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaa

Erkki Aho   09 03 2009, 9:03

Olen lähettänyt seuraavan selvitys- ja tutkintapyynnön Ylivieskan poliisipäällikkö Petri Oulasmaalle 27.2.2008.

Onko syytä epäillä poliisipäällikkö Petri Oulasmaata virkavelvollisuuksien laiminlyönnistä, rikollisten suojelusta ja rikosten peittelystä? 

 

Katso tarkemmin osoitteessa:

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/ylivieskan-poliisipaallikko-petri.html

palautteet


Kannattaa lukea ja tutustua tarkkaan

Asetelmasta voinee vetää johtopäätöksen, ettei Suomen lait ole enää voimassa, tältä osin elämme laittomuuden tilassa. Kyse on myös asetelmasta, jossa valtio on vastaan yksilöä. Valtio ajaa yli yksilön, jos valtion etu on vastassa yksilön etua. Lait ovat siis voimassa rajoitetusti, lait puolustavat valtion edun, mutta eivät yksityisen ihmisen etua.

Unohtuiko observaattorilta että me olemme valtio? Me kaikki! Valtio ei ole joidenkin tiettyjen salaseura.

Se, joka tulee valtion virkamiesten toimesta kohdelluksi kuin Erkki, ei voi sanoa vakavalla naamalla "Valtio olemme me". Valtion pitäisi olla olemassa kansalaisiaan varten, ei yksinomaan virkamiehiä varten. Esim. yrittäjien kokemukset Finverasta ovat samat kuin Erkilläkin, Finvera on ryöstänyt lakeja rikkoenkin yrittäjiltä heidän elämäntyönsä. Varokaa yrittäjät Finveraa!

Ikävä kyllä kun Erkin papereita lukee, ei voi vetää muita johtopäätöksiä kuin että VALTIO kohtelee osaa kansalaisiaan kuin paaria-luokkaan kuuluvia ihmisiä. Virkamiehet kuuluvat valtion silmissä erittäin korkeaan kastiluokkaan. Ikävä todeta, että uudet alkavat yrittäjät ovat valtiovallan silmissä käytännössä tätä PAARIA-luokkaa!

Petri Oulasmaa leikkii jumalaa.... Tyhmyydelläkin on rajansa ja jossain se raja tulee vastaan