On aika vaikea ...

Erkki Aho   06 12 2009, 6:12

On aika vaikea toivottaa iloista itsenäisyyspäivää, kun kansalaisilla ei ole oikeusturvaa Suomessa.

Toteutuksen valvonta
http://e-aho-muutablog.blogspot.com/2009/12/toteuksen-valvonta.html

 

Joukoittain syitä kiireellisiin toimenpiteisiin
Paavo M. Petäjän toiminta
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/12/paavo-m-petajan-toiminta.html

 

palautteet


Mielestäni poliisien on noudatettava Suomen lakeja, siitä ei pääse mihinkään. Olen tarkistanut mm. Korkeimman Oikeuden ennakkopäätöksistä, jotta sen joka väittää edustavansa päämiestä oikeudessa, on tämän asiamieheksi itsensä väittävän todistettava valtuutuksensa. Nyt kun Paavali Petäjä on kuitenkin väittänyt edustavansa eri tahoja, niin hän ei ole kuitenkaan näyttänyt mitään todisteita saamastaan valtuutuksesta, päinvastoin hän on jo osittain jo tunnustanut, ettei hänellä ole ollut valtuutuksia ja takausvelan osalta hän valehtelee olleensa valtuutettu asiamies! Tämä herra on syyllistynyt moninkertaisiin rikoksiin, mutta poliisi katsoo läpi sormien, missä syy? Miksi jokaisen ei tarvitse noudattaa Suomen lakeja, mikä erikoisoikeus tässä on kysymyksessä? Poliisin arvovalta ja kansalaisten kunnioitus on romahtanut täysin.

Poliisi, joka on jättänyt Erkin kuvailemat rikokset tutkimatta, on syyllistynyt rikosten peittelyyn ja virkarikoksiin(Poliisirikos!)

Kun lukee näitä Erkin dokumentteja, jää päällimmäiseksi näkemys, että poliisi on systemaattisesti ja järjestelmällisesti peitellyt rikoksia, ihan juuri niinkuin nimimerkki Opservaattori on kommentissaan todennut. Mikä on syynä tähän systemaattiseen rikosten sarjan peittelyyn - pitäisi tutkia - mutta tutkiiko poliisi omia kolleegoitaan?Onkohan taustalla niin laajat myös taloudelliset intressit, ettei asetelmaa uskalleta purkaa. Kaupungilla kiertää huhuja, että poliisitkin ovat saattaneet hyötyä konkursseista, mm.hirsitalotehtaiden konkursseista. Jossakin on kuulemma poliiseilla hirsi/kelomajoja, jotka voisivat olla peräisin näistä pesistä - joku syy täytyy peittelyyn olla. Ottaahan Erkkikin esille kuntavirkamies Terttu Kortteen talopaketin, jonka hankkiminen ja rakentaminen sattuu juuri PR-TeollisuusOy:N PESÄN OMAISUUDEN JAKOON.

Erkki kirjoittaa, kuinka Suomeen tuotiin rahanpesijöitä, joita yritettiin ujuttaa PR-Teollisuus Oy:n kumppaneiksi. Viritelmä oli aika rajua ja varmasti laitonta. Todellisia rahanpesijöitähän olivat Latola, konkurssipesä, Alavieskan kunta ja Kera Oy, jotka ryhtyivät liiketoimiin rahanpesijöiden kanssa. Miksi rahanpesun tutkiminen loppui ja rahanpesusyytösten esittäminen lakkasi, kun suoritettiin liiketoimia? Tiettävästi myös silloinen Meritapankkikin osallistui näiden rahanpesijöiden suorittamiin rahansiirtoihin. Miksi poliisi ei tutkinut näitä rahanpesurikoksia, vaikka asiat oli selvitetty heille seikkaperäisesti ja Erkki oli jopa tehnyt rikosilmoituksen? Kuinka paljon tällaista virallisesti hyväksyttyä rahanpesua on Suomessa tehtykään?