Vastauksia palautteisiin osa 2

Erkki Aho   29 12 2007, 22:29

Kiitän Aino Jääskeläistä, Pentti Tapanista, Heikki Jokelaista ja Timo Punttilaa palautteista.
Seuraavassa vastaan heidän palautteisiinsa.
_______________________________________________________

aino.jaaskelainen@luukku.com kirjoitti 30 04 2007, 8:08
Tunnen erittäin hyvin Paavo Heikkisen tapauksen. Tunnen myös konna Juntusen erittäin hyvin. Pyynnöstäni Sulo Aittoniemi teki eduskuntakyselyn. Hallussani on mielenkiintoinen paperi, jolla työministeriöstä konna Juntunen kavereineen yritti saada noin 9 miljoonan avustuksen kaiken muun lisäksi. Silloinen työministeri Ilkka Kanerva teki kielteisen päätöksen. Mahdollisesti päätöksen seurauksena konnan korttitalo Ukkohallassa romahti lopullisesti. Omakohtaisesti olen saanut kärsiä läheisteni kanssa konna Juntusen ja häntä suojelevan tuomioistuimen sekä valvontaviranomaisten toimenpiteistä jo yli 20 vuotta. Suomessa ei ole OIKEASTI ihmisoikeuksia muille kuin kaikenlaatuisille rikollisille mutta erityisesti valkokaulusrikollisille. Tuomioistuinten päätökset perustuvat erittäin usein tavallisen ihmisen kohdalla mielivaltaan. Tämän puolesta puhuvat kohta lopullisesti päättyvät Karpon ohjelmatkin. Kivat, että sain antaa palautetta, vaikka se ei mihinkään kannaltani positiiviseen johdakaan.
Hyvää vappua ja alkavaa kesää!
Aino Jääskeläinen

Olen tehnyt lukuisia rikostutkintapyyntöjä Paavo Heikkisen puolesta. Poliisi ei ole eväänsä väräyttänyt tutkintapyyntöjen johdosta. Siksi päätin julkistaa nettisivuillani asianajaja Mikko Kovalaisen toiminnasta tietoja. Se tehosi. Tallinnasta löytyi Mikko Kovalainen, joka ei todennäköisesti enää ole asianajaja. Hän teki minusta rikostutkintapyynnön kunnianloukkauksesta. Olin kuulusteluissa Kalajoen poliisiasemalla asian johdosta. Asia oli jo valmiiksi suunniteltu niin, että asiassa annetaan kansliapäätös minun tuomitsemiseksi. Saamani tiedon mukaan tutkinnanjohtajaksi oli Oulun lääninhallituksen poliisiosasto määrännyt Ylivieskan poliisin Raimo Ollilan. Suunnitelma meni viranomaisten osalta myttyyn, koska minulla oli niin vahvat näytöt Mikko Kovalaista vastaan. Vaadin Mikko Kovalaisen välitöntä pidättämistä tutkinnan ajaksi ja hänen omaisuutensa asettamista hukkaamiskieltoon.

Olet Aino joutunut kärsimään Hyrynsalmen entisen nimismiehen Vesa Juntusen ja asianajaja Mikko Kovalainen toimista kohtuuttomasti. Poliisi ei jostain syystä ole kiinnostunut selvittämään asioita. Poliisi on tutkinut asioita, mutta ei ole selvittänyt niitä. Hyvä veli-järjestelmä on toiminut.

Asiat menevät nyt eteenpäin ja todelliset syylliset ovat joutumassa vastuuseen teoistaan, jos poliisi toimii Suomen lain mukaisesti.

Oikeuden pöytäkirjoista löytyy myös Ainon sanoma teksti Mikko Kovalaiselle: ”Teille ei ole annettu yhtään blanco-valtakirjaa. Painakaa se kaaliinne.”

Hyvä Aino Jääskeläinen, minä uskon, että nyt todelliset syylliset joutuvat vastuuseen teoistaan. Vahingonkorvausvelvollisuus on myös rikokset vanhentaneilla viranomaisilla.

_________________________________________________________

Pentti Tapaninen kirjoitti 21 12 2007, 19:01
Löysin sivusi hakusanalla Tapani Takala. Olet oikeassa Erkki Aho. Tänään olin Ylivieskan käräjäoikeudessa asianosaisena todistamassa törkeää petosta tai virkarikosta tai niitä molempia. Olet oikeassa myös Suomussalmen osalta, siellä vuodesta 1972 syyskuulle 2006 asuneena vahvistaen. Tapani Takala on ilmeisesti ennenkin junaillut Ylivieskan käräjäoikeudessa vääriä päätöksiä. Tämä herra saattaa nyt joutua syytteeseen törkeästä petoksesta koska valehtelemalla ja aivan perättömiä tietoja esittämällä erehdytti tuomaria ja aiheutti sen, että käräjäoikeus ei pannut yksipuolista tuomiota täytäntöön, vaikka se lain mukaan pannaan täytäntöön kuin lainvoimainen päätös. Kyse oli konkurssihakemuksesta velallista kohtaan. Heittäisitkö sähköpostilla, jos saisin tuosta Takalasta jotain taustatietoa syytettä varten. Sikäli huono, että ei voi käyttää perustuslain 118 §, koska ei ole virkamies eikä viranomainen. Minulla loppuu 32 vuotta kestänyt Suomussalmen osuuspankin asiakirjaväärennöksillä aiheutunut velkavankeus 1.3.2008 eli 68 päivää on jäljellä.
Varmaan olisi paljon yhteistä.
Pentti Tapaninen Jäätiöntie 14 D 88610 Vuokatti
e-mail pentti.tapaninen@saunalahti.fi

Vanha sanonta on, että kyllä tästä juttu aikaan saadaan. Toisaalta myös varoitetaan, että kun kättelet asianajajaa, niin laske sormesi sen jälkeen.

Tapani Takala on ollut vastapuoleni asianajajana kahdessa oikeudenkäynnissä, jossa kummassakin hän junaili härskillä käytöksellään Ylivieskan käräjäoikeuden tekemään väärän päätöksen. Hänellä oli asioissa vahvana apuna Ylivieskan kihlakunnan johtava syyttäjä Sulo Heiskari, joka esteellisenä syyttäjänä teki kaikkensa, jotta minulle saadaan aikaan kovat väärät tuomiot.

Minuun otettiin yhteyttä asianajaja Tapani Takalan toimista myös eräässä kiinteistökaupassa ja vesivahinkojutussa, jossa Takala junaili päämiehensä mielestä oikeudessa väärän päätöksen, kun ei käyttänyt hankittua todistusaineistoa jutun todistelussa.

Tapani Takala oli Kalajoen kunnanjohtajan Torsti Kalliokosken asianajajana, kun minut tuomittiin täysin kestämättömin perustein kunnanjohtajan herjauksesta. Tämä oli kosto-oikeudenkäynti siihen, että vaadin julkista selvitystä kunnanjohtajalta Rahjan saariston Natura rahoitushakemuksesta, mikä täytti törkeän petoksen tunnusmerkistön.

Katso päiväkirjaani:
Onko Torstilla puhdas omatunto – velkavankeus oikeusturvavakuutuksesta
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/133.htm
Toinen esimerkki Tapani Takalan toimista on selostettu kohdissa:

Kalajoen työvoimatoimiston ”laho” päätös – elinkautiset vaikutukset
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/168.htm
Starttiraha katkaistiin kostona – maineen mustaaminen
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/169.htm
Tarkoitushakuinen oikeudenkäynti – Tapio Laholan vai Erkki Ahon kunnia
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/170.htm
Erikoinen isänpäivä – Erkki putkassa
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/19.htm
Todistusaineistoja löytyy myös kirjastani Olet Maamme Armahin Suomenmaa (ISBN 952-91-593-X)
Kirja löytyy jokaisesta Oulun läänin kirjastosta.

Tämä kolmas esimerkkitapaus asianajaja Tapani Takalan toimista on Risto Niemelän vesivahinkoasian hoitaminen kiinteistökauppa-asiassa Kalajoen Rautiossa. Tästä on erinomainen todistusaineisto.

Hyvä Pentti Tapaninen, olet urheasti kestänyt 24 vuotta löysässä hirressä rikoksen uhrina. Hitler ei kiduttanut ihmisiä 24 vuotta, mutta suomalaisilta viranomaisilta sekin onnistuu.

________________________________________________________

Heikki Jokelainen kirjoitti 11 09 2007, 22:16
Minulla on hyvin saman tyyppisiä kielteisiä kokemuksia Päiviköstä. Tuo puhelinyhteyden katkaisu on täsmälleen sama jonka itse koin 1984. Kiero temppu joka taitaa kuulua Päivikön vakiokonsteihin.

Asianajaja Veli Päivikön toimet on tutkittava erittäin tarkkaan. Asianajaja Veli Päivikkö esitti henkilökohtaisessa konkurssiasiassani minun olevan velkaa varatuomari Paavo M. Petäjälle 100 000 markkaa. En ollut Petäjälle velkaa penniäkään! Teko on rikoksen yritys monelta henkilöltä. Tilaisuudessa oli läsnä myös syyttäjä Sulo Heiskari, joka halusi varmistaa konkurssini oikeudenistunnossa. Hänen olisi pitänyt nostaa syyte rikosta yrittäneitä vastaan. Näin hän ei tehnyt. Kysymys on rikoksen peittelystä ja rikosta yrittäneiden henkilöiden suojelusta.

Minun osallani tuo puhelinyhteyden katkaiseminen oli todella törkeä ja hengenvaarallinen teko, jolla asetettiin appeni hengen vaaraan.

Katso Päiviköstä kohdassa:
Veli Päivikkö päivityksen kohteena päiväkirjassa
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/381.htm
_______________________________________________________

Timo Punttila kirjoitti 01 12 2007, 14:16
Taitaa olla aika selvittää myös muiden lamanuhrien asiat. Onko olemassa mitään yhteistä rintamaa, jos on olen valmis siihen liittymään. tipunt@suomi24.fi

Timo Punttila kirjoitti 20 12 2007, 12:41
Olen itsekin lama-ajan uhreja ja kysynkin että, onko olemassa muunlaista ryhmittymää kuin Kaski-ryhmä? Ja onko teillä yhteistyötä Kaski-ryhmän kanssa. tipunt@suomi24.fi

Professori Heikki Ylikangas, joka itse oli mukana ns. Koiviston konklaavissa, on esittänyt laman uhrien asioiden selvittämistä.

Olen kirjoittanut aiheesta kohdassa:
Suomalainen tsunami – pankin hyökyaalto
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/468.htm
Eurooppalaisen Oikeusturvan Keskusliitto on yksi tällainen järjestö, joka haluaa toimia yhteisenä rintamana. Itse olen EOK:n jäsen, mutta olen pettynyt EOK:n toimintaan.
Myös Oikeustaistelijat ry on tällainen yhteinen rintama. Jorma Uskilta saat tietoja yhdistyksen tämän hetken tilanteesta.

Oikeuspolitiikan ja lainkäytön tutkimusryhmältä saa ainakin tietoja pankkikriisiin liittyvistä asioista.

Katso:
Laman ja rahan pelurit
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/483.htm
Kaski-ryhmän toimintaa en tunne. Tällä hetkellä on tilausta tehokkaasti toimivalla pankkikriisin uhrien asioita hoitavalle yhteiselle rintamalle. Olet oikeassa. Nyt tarvitaan voimien yhdistämistä ja tehokasta yhteistoimintaa.

Olen vienyt nämä asiat myös Kansainvälisen rikostuomioistuimen käsittelyyn.

Katso:
Kansainvälisen rikostuomioistuimen (ICC) käsittelyyn
http://www.erkkiaho.com/blogarchive/417.htm
Toivon sinun Timo Punttila herättelevän vielä elossa olevia laman uhreja. Nyt on tietoa pankkikriisistä ja Suomen valtion rikollisista toimista riittävästi. Todelliset syylliset on saatava vastuuseen. On aika nousta yhteisrintamaan valtion rikollista toimintaa vastaan. Pankkien rikokset on saatava uuteen selvitykseen ja todelliset syylliset oikeudelliseen ja taloudelliseen vastuuseen.

palautteet


ei palautteita