Kiireellinen

Erkki Aho   21 06 2009, 21:06

k.i.i.r.e.e.l.l.i.n.e.n. :

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/06/tutkintapyynto-valtakunnansyyttajalle.html

Sumsumsumsummar ..... umumumumumum:

"Herää kysymys onko tutkinnajohtaja Pekka Seppälä sukua Espoon poliisi Timo Seppälälle? Onko kysymyksessä poliisien rikosliiga, joka työskentelee yhdessä kääntäjä Mikko Kovalaisen kanssa?"

palautteet


Kyllä se niin on, että virkarikollisuus Suomessa on saatava kuriin - kaikkia keinoja käyttäen. Poliisin ja tuomioistuinten on ryhdyttävä noudattamaan Suomen lakeja. En esimerkiksi henkilökohtaisesti usko, että ihmisryöstäjä Turunen olisi toiminut yksin. Poliisin mukaan näin on käynyt. Jos Turusella on ollut kumppaneita, niin ketä poliisi nyt suojelee? Kokemuksesta voin sanoa, että kaikki ei ole sitä miltä näyttää! Jos Turusen kumppanit ovat riittävän korkealta, on Suomessa päivänselvää, etteivät he joudu teoistaan koskaan vastaamaan. Suojelu on niin aukotonta ja vahvaa, ettei korkean tason rikollisilla ole mitään pelkoa edes "persesilmän" ympärillä. Jos kaikki olisi mennyt putkeen, rahat olisi jaettu turvallisesti ja veljellisesti ellei peräti toverillisesti hämärässä...

On sitten observaattorilta aika paksua tekstiä.. Miksi Turusella pitäisi olla joku rikostoveri?? Miksi jakaa rahat kahden kanssa? Isompi porukka = isompi riski kiinnijäämiseen! Viranomaistoimnta pelasi kerrankin suorastaan loistavasti..!! Miten lie olisi mennyt, jos oltaisiin oltu vaikka sitten länsinaapurissamme?

Esitinkin empiirisen olettamuksen, mitä jos näin olisi. Siltähän se myös näyttää. Turunen oikeusistuimessa esiintyessään näytti aika lyhyeltä tapilta. Mitenhän häneltä on yksin sujunut "eukon" kanto ja poliisitutkinnan mukaan kirstussa. Onkohan hänellä ollut teknisiä apuvälineitä logististen ongelmien voittamisessa. Toimenpiteiden esivalmistelu, kohteen tarkkailu, aikataulutus, viestinnän järjestely jne. poliisien hämäämiseksi viittaavat verkostoon! Olen vakuuttunut, jos hankkeessa on ollut mukana korkeampia virkamiehiä tai jopa viranomaisia puhumattakaan politikoista (joka myös Turunen on!), ei poliisi ottaisi kiinni näitä tahoja. Se on nähty ja Erkki Aho on näitä kuvannut sivustollaan. Jos on jonkintason virkamies tai parlamentaarikko (Vaikkapa varapuhemiestasoa),niin heillä on Suomessa käytännössä syyttämättäjättämissuoja, kynnys, jota ei ylitetä. Olen esittänyt itselleni kysymyksen, miten em. tahot uskaltavat tehdä sitä mitä he tekevät!

Tiedättekö muuten, että mikä on Suomen virkamies järjestelmässä pahasti vialla..?? Virkamiehiksi ei saada rekrytoitua ns. paremman tason hakijoita, jotka "karkaavat" yritysmaailman palvelukseen. Ja mistä syystä....parempi palkka ja pienempi vastuu. Virkamiehillä palkka ja vastuu ei läheskään aina vastaa toisiaan. Ja kun palkka on mikä on, niin työskentelymotivaatio on sen mukainen, eli olematon. Pitäisi ottaa vähän yritysmaailmamsta oppia. Palkka on hyvä, mutta jos tulosta ei tule, niin samalla on kengänkuva takapuolessa. Monesti unohtuu se tosi asia, että ei virkamiehenä työskentely ole niitä helpoimpia ja kiitollisimpia ammatteja. Hekin ovat ihan tavan ihmisiä ja heitäkin pitää "hiukan" ymmärtää heittäytymällä heidän asemaan..

En suinkaan ole tarkoittanut (eikä varmaan Erkkikään), että kaikki virkamiehet olisivat virkarikollisia! Muutamat mätämunat pilaavat vain koko korin. Nämä mätämunat pitäisi ottaa kiinni ja saattaa tuomiolle. Ne ovat näitä oman edun tavoittelijoita ja kansan kyykyttäjiä pahimmasta päästä. Se on virkamieskunnan pahimpia piirteitä, jos joku narahtaa virkarikoksista, niin koko virkamieskaarti läpi organisaation lähtee puolustamaan tätä rikollista kaikin keinoin, ettei vaan "siviili" pääse narauttamaan heikäläisiä. Onkohan myös niin, että tätä suojelua tehdään valtakunnan turvallisuuden nimissä. Olisi muka pienempi paha peitellä virkarikollisuus kuin paljastaa se. On ihan saletti, että virkarikollisuuden peittelystä tulee ajan myötä suurempi riski valtion turvallisuudelle kuin virkarikollisten kiinniottamisesta ja rankaisemisesta.

Mutta mitäs teet, kun jopa julkisten asiakirjojen mukaan "oikeusasiamies" suojelee noita virkarikollisia mätämunia ! EOA 876/2/05 päätöksessä "oikeusasiamies" on huolissaan valtioneuvoston toimintakyvystä sekä virkamiseten itsekrimonointisuojasta. Ja lopuksi päättää, että "eräässä" tapauksessa 8.9.2005 tehdyn rikosilmoituksen tutkinta tulee välittömästi lopettaa ? Tuollainen rikosilmoitus presidenti- ja ministerinvastuuasiasta ja 2 virkamiehen virkarikoksista, joista toinen sähköpostiviestissään oikeusasiamiehelle tunnusti teon tahallisuuden on käynyt, niin poliisin, kuin VKSV:nkin pöydillä. Tosin jälkimmäinen om lausunnon 114/911/06 mukaan kirjasi asiaa diariin 8 kk (9.12. 2005 lukien). Noiden julkisten todisteiden ja asian "seulomisen" EIT:ssa 26.3. 2008 johdosta voin vain Aholle toivottaa onnea ! Suomen laki kun nyt vaan ei "julkisten" viranomaispäätösten mukaan "suosi" virkarikostutkintoja ! Suomen perustuslaki ja EIT:n kanta nyt vaan suosii virkarikollisia ja jätää ihmisoikeusloukatut eoa 876-päätöksenkin nojalla vaille lain "suojaa" !

Hei Sopikaa erkkiahot keskenänne nämä asiat, tulisi meille veronmaksajille paljon halvemmaksi...

Olen täysin samaamieltä HD:n kanssa..

Viimeisimmät kommentaattorit eivät ole nyt oikein kärryillä,mistä on kysymys.Erkin esille nostamien virkarikollisten teot ne vasta veronmaksajille ovatkin tulleet kalliiksi.Esim. PR-Teollisuus OY:n osalta kysymyksesä on kymmenien miljoonien eurojen kustannukset ,jotka virkarikolliset ovat yheteiskunnalle aiheuttaneet.Jos virkarikolliset olisi otettu kiinni ,niin yhteiskunta olisi päinvastoin saanut verotuloja.Tämä on vain yksi esimerkki.Viime laman aikana samaan kankkulan kaivoon virkarikolliset kaatoivat kymmeniä miljardeja euroja.Näiden virkarikosten selvittäminen on eräs Erkin tärkeimpiä tehtäviä. Nyt vahvat tahot ,jotka suojelevat laajoja virkarikollispiirejä,ovat viemässä lainvastaisesti Erkkiä vankilaan,jotta virkarikolliset voisivat tuntea olonsa turvalliseksi.Ymmärtäkää ihmiset ja nähkää mihin alennuksen tilaan maamme on ajettu!

Onko teidän mielestänne Suomen kansalaisten jätettävä ajamatta ihmisoikeuksiaan, jotta "valtioneuvoston toimintakyky" tai "viranomaisten itsekriminointisuoja" ei vaarannu ? Seuraavaksi ovatkin "oikeusministeriön" lanseeraaman lakiesityksen mukaan lapset ! Kuolulainsäädännön muutoksella ollaan heittämässä jopa 200 000 erityisjärjestelyjä tarvitsevaa lasta suomilaivan laidan yli ! Aika "rohkea" kaveri, jos katsoo kun oman lapsen ohimolla pidetään kuvainnoillisesti aseenpiippua ? Huomauttaisin, että sadat näin yhteiskunnasta syrjäytetyt lapset tai nuoret päätävät itse päivänsä Suomessa joka vuosi ! Ei siis ole mitään mieltä vaahdota ihmisten perusoikeuksista ja ihmisoikeuksista ... mistä näitä lintukotoihmisiä oikein tulee ? On siis eräiden mielestä parempi antaa näiden kustannuksia aiheuttavien henkilöiden poistua "luonnollisen" poistuman kautta; kuin auttaa heitä ? Kysymys todellakin on hyvin suurista asioista ja ikävä kyllä samalla kustannuksista ! HD voisi tässä ilmoittaa mikä on "hyväksyttävä" hengenlähdön hinta ?