Vastaus Jarille

Erkki Aho   27 05 2007, 16:02

Jari Huttunen on lähettänyt minulle palautetta, mikä näkyy päiväkirjani kohdassa „Palaute Jussille“ 28.4.2007.

Jari Huttunen kirjoitti 26 05 2007, 11:40

Hei!

Vammauduin pahoin vuonna 1996 liikenneonnettomuudessa, ja sain monivammat. Olin ennen kolaria terve vahva 28-vuotias mies, joka urheili ja eli terveellisesti. Sain kolarissa vasemman säären alaosan pirstaleisen avomurtuman, vas. nilkan pirstaleisen avomurtuman, vas. säären totaalisen halvauksen, vas. polven avomurtuman, oikean reiden sisäisen pirstalemurtuman ja saman jalan 5.8 cm lyhenemän, sekä lantion suoliluun murtuman. Kouluttauduin työllä ja tuskalla uudelleen vuosien saatossa, ja olin jonkun aikaa töissäkin. Mutta joudun jäämään 2004 helmikuussa lääkärien määräyksestä sairaslomalle, joka jatkuu yhä.

Olen nyt useiden hoitavien lääkäreiden, esim. Traumatologian Dosentin mielestä työkyvytön kolarivammojeni takia, mutta vakuutusyhtiö (vakuutuslääkärit) ovat todennut minut täysin työkykyiseksi ja evännyt nyt 1.1.2007 alkaen minulle jo 10 vuotta maksetun ansionmenetyskorvauksen. Pystyn juuri ja juuri kävelemään keppien kanssa tällä hetkellä n. 200 metriä ilman kipuja.

Kertomani todisteeksi voin toimittaa tarvittavat asiakirjat, lausunnot ja lääkärintodistukset. Mielestäni minulta on evätty perusteettomasti ainoa toimeentulo, ihmisarvo, ja tulevaisuus. Odotan jo 13:sta kolarivammoihin kohdistuvaa luukorjausleikkausta. Haavatikkejä minulla on 458 kappaletta, eli noin 4 metriä leikkaushaavaa. Asian puitteissa olen käytettävissä.

Kunnioittavasti Jari Huttunen

Vastaukseni Jarille on seuraava:

Kiitos Jari palautteesta.

Vakuutuslääkäreiden mielivalta on kaikkien kansanedustajien tiedossa. Kansanedustajan pitää perustuslain 29 §:n mukaan noudattaa toimessaan oikeutta ja totuutta. Kansanedustaja on velvollinen noudattamaan perustuslakia, eivätkä häntä sido muut määräykset. Jälleen on kiinnitettävä kansanedustajien huomiota tähän vakuutuslääkäreiden mielivaltaan ja heidän on toimittava lain mukaisesti tämän mielivallan lopettamiseksi.

Asiastasi on mahdollisuus tehdä eduskuntakysely. Sen tekemistä varten tarvitaan tarkka selostus tapauksestasi ja niistä toimenpiteistä mitä vakuutusyhtiön taholta on tehty. Eduskuntakyselyn voi tehdä esimerkiksi joku perussuomalaisten kansanedustaja. Uskon, että siihen lähtevät mukaan myös muiden puolueiden kansanedustajat. Perussuomalaisilla on puoluekokous Oulussa 9-10.6.2007. Siellä kaikki perussuomalaisten kansanedustajat ovat paikalla. Voin esitellä asian perussuomalaisten kansanedustajille Oulussa.

Asiaa hoitanut vakuutusyhtiö ja vakuutuslääkäri on saatava julkisuuden valokeilaan. Lähetä minulle asioista tarvittavat tiedot ja asiakirjoista kopiot, niin kirjoitan eduskuntakyselyn valmiiksi. Asialla on siinä mielessä kiire, että asia on hoidettava ennen kuin kansanedustajat lähtevät kesälomille.

Toivon Sinulle voimia ja elämänmyönteisyyttä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

palautteet


Hei. Laittelin asiakirjat postiin n. 2 viikkoa sitten ja toivottavasti Teillä oli aikaa tutustua tapukseen puoluekokouksessa. Kiittäen Jari Huttunen