Kihlakunnansyyttäjä Ilpo Lehto

Erkki Aho   26 03 2009, 16:46

Kihlakunnansyyttäjä Ilpo Lehdon toimintaa on syytä epäillä tahalliseksi rikosten peittelyksi ja rikollisten suojeluksi. Asia koskee laajoja PR-talojen konkurssivyyhden yhteydessä tehtyjä rikoksia ja niiden tutkimattajättämisiä.

Asia asialta, päivä päivältä
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/kihlakunnansyyttaja-ilpo-lehto.html


palautteet


Tämä on rikosten peittelyn huippua. Virkamies, jonka on epäilty syyllistyneen virkarikoksiin, saa itse päättää omassa asiassaan, tutkitaanko vai ei? Vastaus on tsestään selvä, "ei tutkita". Jossakin on mätää, ja paljon. Korkeimpien maan päättäjien olisi reagoitava vai onko jo kaikki Suomessa jo menetettyä? Halleluja! Aamen.

Erkille ja Observaattorille, pahasti näyttää, että Suomessa on kaikki menetetty. Rehellisyyttä, kunniaa eikä oikeudenmukaisuutta ei enään ole.

Täälä ei ole mitään menetetty,kateellisten puhetta. Jo olisi näiden, jotka oikeutta haluavat syytä lähteä koulunpenkille ja sitä kautta noihin päättäjien virkoihin. Saisivat siten laitettua asiat kuntoon. Toki voin kuvitella, että jo koulujen pääsykokeet ovat siihen liian iso este..

Totean kommentteina seuraavaa: Kyllä näitä Erkin kirjoituksia lukee koulujakin käyneet, itse olen yliopistotason kahden tutkinnon suorittaja ja omaan n. 30 vuoden työkokemuksen vaativissakin tehtävissä Näin vain on, että maallikkoasiantuntijoitakin demokratia tarvitsee myös oikeuslaitosta arvostelemaan. JOS SUOMESSA NOUDATETTAISIIN voimassaolevia maan lakeja, niin asiathan olisivatkin hyvin. Pääosin tätä lain ohitusta ja ylikävelyä tehdään laajasti Suomessa, pääasiallisesti virkavalta kansalaisia halveksien. Asianajajamafia on ajamassa oikeuslaitosuudistusta siten, että vain asianajajat voivat edustaa oikeuslaitoksesa. Silloin on kaikki menetetty, MAFIA päättää kuka saa oikeutta ja kuka ei.