Jottei puhuttaisi asioiden ohi

Erkki Aho   13 11 2009, 18:08

Vastaus uteleville.
Jotta totuus ei unohtuisi .....
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/11/jotta-totuus-ei-unohtuisi.html

 

palautteet


Näyttääkö siltä, että Puoskari ja muut alueen "herrat" ovat yrittäneet leipoa Erkistä laajan yleisön piirissä rikollista ja siten estää mm. PR-Teollisuus-talousrikossotkun selvittämistä? Periaatteena, että kuka uskoo" tuomittua rikollista!" PR-teollisuus-sotkun esille nostetut konnat senkun porskuttavat. PR-teollisuuden johtohahmoja olivat ent. kansanedustaja Markku Koski ja nykyisin metsäkonealalla toimiva Jouni Remes. Mistä Remes on saanut pääomat nykyiseen saaliiseensa, erään metsäkonealan yrityksen konkurssipesän jäämistöön Nivalassa?

Oikeusvaltiossa nämä "herrat", laidasta laitaan istuisivat linnassa, jos viranomaiset olisivat toimineet virka- ym. vastuiden mukaisesti. Näytöt ovat selkeät jokaiselle lukutaitoiselle. Mitä pitemmälle Ahon jutun selvitystä yritetään venyttää hamaan tulevaisuuteen, sitä sitä hölmömmältä sointuu "hyvinvointioikeusvaltio" kun Suomesta puhutaan. Oikeusvaltioesimerkki Yhdysvalloista, jossa liittovaltion valitustuomioistuin on linjannut, että maan entistä oikeusministeri John Ascroftia voidaan pitää vastuullisena Yhdysvaltain perustuslain rikkomukseen. Tuomioistuimen päätös liittyy maan hallituksen tapaan toimia erään todistajaksi pidätetyn miehen juttuun. Tuomioistuin totesi, että todistajaksi pidätetty mies voi haastaa ex-oikeusministeri Ascroftin oikeuteen perustuslaillisten oikeuksiensa loukkaamisesta.

Remeksellä on pyydykset viritettynä Nivalassa Profit Power Oy:n nimissä. Asetelma haiskahtaa PR-Teollisuuden kaltaiselta järjestelyltä jossa REMES häärää konkurssipesän päällä ja yhteiskunnan rahaa palaa. Tämä on jo kuinka mones kerta, jolloin hän häärää konkurssipesän kimpussa. Seuratkaa tilannetta TARKASTI!

Miten reagoisitte, jos havaitsisitte, että sama henkilö on Kesätunturi Oy:n, Lapin Lihapolarin, Alavieskan Puurakenne Oy:n, PR-Teollisuus Oy:n ja Profit-Power Oy:n konkurssipesien taustalla? Niiden velkasaneerajana aluksi ja myöhemmin hääräämässä eri rooleissa talouspäälliköstä toimitusjohtajaan saakka. Ei voi olla sattumaa! Se on jo professionaalia toimintaa. Mikä onkaan tapahtumien yhteinen nimittäjä?

Mikä konkurssikeisari tämä oikein on?

Markku Koski möi pellettitehtaansa Scanpell Oy:n VAPO Oy:lle 1.12.2006. Scanpell Oy toimi myös VAPO:n pelletin sopimusvalmistajana. Hän toimi VAPO:n hallintoneuvoston puheenjohtajana 1992-2001. Vuonna 2001 hän perusti pellettitehtaansa ja sai valmistussopimuksen VAPOLTA. Raaka-aineet ja toimitilat (2500 m2) tulivat Incap Furnituren tehtailta! Tehdasta hallinnnoi Finnveran Veraventure Oy ja Suomen Teollisuussijoitus Oy, joka on Suomen Valtion täysin omistama pääomasijoitusyhtiö. Lisäksi mukana oli eräitä yksityisiä pääomasijoittajia. Markku Koski toimi Valtiovarainvaliokunnan puheenjohtajana 07.03.2006 - 20.03.2007 välisenä aikana. Onko korutonta kertomaa? perusti pellettitehtaansa

Miksi Markku Koski ei ole noudattanut kansanedustajana toimiessaan ilmoitusvelvollisuutta ilmoittaa taloudelliset kytköksensä ja sidoksensa: -Seuraavat puuttuvat: Wanhakoski Ky, vastuunalainen yhtiömies; Luoteis-Venäjän Kehitysyhtiö, osakas ja hallituksen jäsen; Scanpell Oy, OSAKAS JA HALLITUKSEN JÄSEN; Scanchips Oy, osakas, toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen; Oy Kärsämäen Hietahovi AB sekä Pyro-Man Oy, eri rooleja ja sitoumuksia. --- Mitä häpeämistä tai salattavaa näissä on?

Valtion yhtiön hallintoneuvoston tehtävänä on valvoa yhtiön hallintoa ja toimitusjohtajan toimintaa, siis selväpiirteinen omistajafunktio! Jos hallintoneuvoston puheenjohtaja ryhtyy järjestelemään valvomansa yhtiön asioita siten, että hänen ja valvotun yhtiön liiketoimintoja integroidaan, silloin haisee ja pahalta. Onko mielestänne Markku Koski toiminut oikein?