Vaalituloksia ei noudateta

Erkki Aho   20 01 2010, 7:35

Syrjintävuorossa Jorma Tikkanen
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/syrjintavuorossa-jorma-tikkanen.html

Pahuuden voimat ja vallanvarkaat
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/08/pahuuden-voimat-ja-vallanvarkaat.html

palautteet


Tämä Kalajokihan näyttää olevan varsinainen kähmintäpesä, jossa toimitaan aivan mielivaltaisesti vähääkään välittämättä laeista. Tällaiselle touhulle tulee jopa hyvinkin pian loppu. Mitä enempi kähmitään, sitä nopeampaa on se hässäkkä, joka tulee vastaan aivan samalla tavalla kuin tuli keskustalaisille vaalirahakorruptio. Suomessa on eri alueilla tällaisia paikallissyöpäpesäkkeitä, jotka koko ajan tuhoavat ja heikentävät Suomen uskottavuutta, joka "oikeusvaltiona" on jo lähes täydellinen farssi. Kalajoen kyläpolitikointi on siitä vain yksi esimerkki. Valtakunta huutaa uskottavaa henkistä johtajaa, jota ei ole ollut sitten Kekkosen. Kertokaapa lukijat mikä tai mitkä asiat Suomessa ovat aivan oikeasti ja aidosti hyvin ja paremmin kuin muissa sivistysvaltioissa. Aivan oikein. En minäkään kykene osoittaaman ainuttakaan, jolla olisi merkitystä tässä mielessä ns. tavallisen kansalaisen kohdalla.

"Kertokaapa lukijat mikä tai mitkä asiat Suomessa ovat aivan oikeasti ja aidosti hyvin ja paremmin kuin muissa sivistysvaltioissa." KYSYMYS OLI VARMAANKIN VITSI, NÄIN AINAKIN VOISI OLETTAA! Eiköhän täällä nyt Hessu monikin asia ole ihan oikeasti hyvin.. siis Ihan oikeasti! Minäkin vain tavallinen kansalainen ja silti koen, että Suomesssa on moni asia todella hyvin!!

Asiat saattavat tuntua, että ovat hyvin. Se edellyttää, että asetut nöyrästi olemaan nöyryyttäjiesi alamainen ja otat vastaan ne armonpalat jotka nöyryyttäjäsi sinulle suo! Jos astut lievästikään heidän tontillensa, saat tuta sen, että koneisto rupeaa sinua työstämään, jotta koet todella olevasi nöyrä ja alhainen! Erkki on tyypillinen edustaja, jolla periaatteessa olisi yrittäjän pitänyt mennä hyvin ja samaten hänen kumppaneillaan, mutta ei vain... Tulee vastaan maakunnan keisari, jota ajaa kateus ja kauna, jota seuraa vilppi, petos javäärennökset. Varmaan pystyy tunnistamaan, ketä tarkoitan Erkin asiassa maakunnan keisarilla. Ryhdy yrittäjäksi, niin näet yhteiskuntaa laajemmasta persektiivistä ja samalla ymmärrät, missä ne rosvot oikein luuraa.

Suomessa koulutus ON OLLUT hyvällä tolalla, kun ylioppilaaksi kirjoittamisen jälkeen on voinut opiskella haluamaansa ammattiin. Terveydenhuolto ON OLLUT hyvällä mallilla tähän asti edes jollakin tasolla. Korostan, että em. hyvällä mallilla olleet asiat OVAT OLLEET hyvällä mallilla, mutta niitäkin romutetaan kovalla kyydillä. Pian Suomessa ei ole kuin kaksi Helsingissä toimivaa yliopistoa , koska maakuntayliopistojen rahoitus on romutettu. Ammattikorkeakoulujärjestelmää ollaan romuttamassa kovaa kyytiä. Terveydenhuollon rapauttamisesta en viitsi kirjoittaa mitään. Kun oikeusjärjestelmä on rapautunut, se näivertää lopunkin terveen osuuden yhteiskunnastamme. Tervetuloa "rapa-Suomeen "!

myllyla 444 e. norjan hormoniunionisalaliitto savuaa. yk autoilijat soittelevat... koiravaljakot on hyva bisnes. lisaa kyroa ja varista ja ternimaito jussilaa nasijrvelta. LEGENDAARISIA SIKANISKOJA kuten malmberg. virkisty porin norotellakylpylassa. aineenmuseo rniemella on bombardisoitu,kuten torniossa. paatontra menoa. UREA ACTA EST !!!

Poliittinen kähmintä on varmaan kivaa, mutta puheenjohtajan Tikkaseen kohdentama primitiivipurkaus osoittanee Myllylän päätyneen väärään pestiin, kun lienee joutunut puheenjohtajaksi vasdten tahtoaan. Primitiivipurkaukset eivät kuulu hyvään kokouskäytäntöön. Toinen juttu on, täyttyykö tästä tölväyksestä syrjintärikoksen tunnusmerkistö? Olen saanut kunnian ennenkin tavannut näitä primitiivisesti purkautuvia naisia, he eivät saavuta hekuman huippua muuten kuin kaatamalla likasankoja miesten niskaan.