Kummallista vai loogista? - kiitos Kovalaisen?

Erkki Aho   10 08 2010, 21:17

Tänään en päässyt enään omille nettisivuilleni. Juttuja pääsen kuitenkin lataamaan. En ole löytänyt ratkaisua ongelmaani. Pääsen omille sivuilleni silti kiertotien kautta. Häirintä ehkä johtuu siitä, että laitoin laajan aineiston Ylivieska-Raahen käräjäoikeuteen, valtakunnansyyttäjävirastoon, oikeuskanslerille ja oikeusministerille sekä perustuslakivaliokunnan jäsenille.

Tänään kävin Keskipohjanmaan toimituksessa ja kuulin toimittaja Pia Räihälältä, että minua haetaan henkilökohtaiseen konkurssiin. Aika erikoista, että tieto tulee toimittajalta eikä käräjäoikeudelta. Kun pääsin kotiin, soitin Ylivieskan käräjäoikeuteen ja sen jälkeen Raahen käräjäoikeuteen. Sain Raahen käräjäoikeudesta tietää, että Mikko Kovalainen on hakenut minua henkilökohtaiseen konkurssiin Raahen käräjäoikeuden päätöksen perusteella, johon Rovaniemen hovioikeus ei antanut suullista käsittelyä.

Korkein oikeus ei antanut valituslupaa, vaikka Raahen käräjäoikeudessa käräjätuomari Jyrki Määttä ei antanut minun kuulustella vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista. Kalervo Savolainen on 85 vuoden ja kuoleman välillä oleva henkilö, joka Raahen käräjäoikeuden puhelinkuulustelussa ei muistanut mitä hänen pitää sanoa, niin Kovalainen sanoi, että voinko auttaa. Käräjäoikeuden menettely on ihmisoikeussopimuksen vastainen, mutta kaikki oikeusasteet menettelivät asiassa lainvastaisesti.

Minulla on kolmen todistajan kirjallinen lausuma siitä, että käräjätuomari Jyrki Määttä ei antanut kuulustella minun vastapuolen todistajaa. Jos olisin saanut kuulustella Kalervo Savolaista, niin koko rikosvyyhti olisi alkanut purkaantua. Lisäksi todistajat todistavat kirjallisesti, että käräjätuomari Jyrki Määttä menetteli puolueellisesti, koska ei ottanut huomioon Erkki Ahon esittämiä kirjallisia todisteita, joilla todistettiin Mikko Kovalaisen rikollinen toiminta.

Käräjätuomari Jyrki Määtän menettely oli siis vuorenvarmasti tietoisen rikollista toimintaa. Rikostutkinnat käsiteltävässä asiassa oli tehnyt esteellinen Ylivieskan poliisi Raimo Ollila. Tästä tietoisena syyttäjä Esa Mustonen vei asioita eteenpäin ja jätti todistusaineistosta tuomatta oikeuteen n. 80 prosenttia. Lisäksi oikeudenkäyntiväitteeni jätettiin asiallisesti käsittelemättä. Käräjätuomari Jyrki Määttä oli tietoinen sekä tutkinnanjohtajan että syyttäjän esteellisyydestä lähettämäni aineiston perusteella,

Nyt tätä rikollista prosessia ja oikeuslaitoksemme heikkoutta eli korkeimman oikeudenkin virheellistä toimintaa hyväksikäyttäen Mikko Kovalainen, joka kiistattomasti on todistettu toimineen rikollisesti niin Suomussalmen Heikkisten asiassa kuin K. Suomalaisen ja H. Wikströmin asiassa, on hakenut minut korkeimman oikeuden ja muiden oikeusasteiden virheellisen menettelyn johdosta henkilökohtaiseen konkurssiin. Mikko Kovalainen saa jatkaa edelleen rikollista toimintaansa, koska poliisi ei tutki ja laillisuusvalvonta ei toimi. Mikko Kovalainen toimii yhdessä rikollisten syyttäjien ja poliisien kanssa kansan ja kansalaisten suureksi vahingoksi käyttäen törkeästi hyväkseen suomalaisen oikeus- ja poliisijärjestelmän heikkouksia.

Soitin valtakunnansyyttäjävirastoon poliisirikoksista vastaavalle Heli Haapalehdolle, joka kertoi, ettei "hän ole ehtinyt käsitellä asioita". Hän lupasi minulle päätöksen ennen lomia, mutta toisin kävi. Näin pääsi Kovalaisen rikollisen toiminta jatkumaan villisti ja vapaasti viranomaisten suojeluksessa.

Soitin tänään oikeuskanslerinvirastoon. Siellä asiat ovat nyt Lieslahden käsittelyssä.

Lähetin asioista laajan sähköpostijakelun muun muassa tasavallan presidentille, oikeusministerille, oikeuskansleri Jaakko Jonkalle, korkeimman oikeuden presidentille Pauliine Koskelolle, keskusrikospoliisille, perustuslakivaliokunnalle ja tiedostusvälineille.

Keskipohjanmaan toimittaja Kari Viiperi soitti ja aikoi tehdä asiasta jutun. Lähetin hänelle sähköpostitse aineistoa ja keskustelimme mikä asiassa on asian ydintä ja mikä on uutisoitavaa. Viiperi oli soittanut Kovalaiselle niin kuin toimittajan kuuluukin jutun tasapuolisuuden vuoksi. Kovalainen oli uhannut, että Aholle tulee ensi viikolla lisää syytteitä. Viiperi ei ollut päässyt perille mistä Ahoa syytetään. Toimittaja Kari Viiperi soitti minulle ja luki kirjoittamansa jutun. Se on tiivistetty juttu asiasta huomisessa Keskipohjanmaassa.

Katso tarkemmin:
http://ahonblogi.blogspot.com/2010/08/ti-10082010.html

palautteet


Terve Erkki, Tutustuin materiaaliisi verkossa ja meillä on hyvin saman tyyppistä ollut kokemustausta ajojahdin osalta. Onpa samoja nimiäkin vilahdellut kuten poliisiviranomaisen osalta ja menettely kuulostaa tutulta. Laitoin asianajaja Veli Päivikön tekstiviesteistä tutkintapyynnön poliisille ja sieltä tuli sama copy paste- tutkinta automaattisesti Luodon allekirjoittamana että ei rikosta ei tutkita. Oulun läänin poliisijohdolla taitaa olla selvät ohjeet kenet vainotaan loppuun saakka. Minun tapauksessani kiinteistöhoitaja Kari Ojan sähköposti, jossa hän epäilee minun valokuvanneen häntä ja hänen vaimoaan Kauppahallissa Oulussa riitti yritystilani purku-uhkaiseen kirjalliseen varoitukseen minua kuulematta, Minna Pekurihan oli Heikki Viertolan ja Eino Wäntsin kanssa sopinut koko kuvion ja käräjäoikeudessa kuului uskomaton määrä emävaleita. Ahti Kontturi, käräjätuomari, ei katsonut tarpeelliseksi kuulla yhtään nimeämääni todistajaa eikä antanut mitään painoarvoa minun todistamiselle tai kirjallisille todisteille. Suomessa voidaan siis poliittisilla päätöksillä lyödä riippumattoman oikeuslaitoksen pohja alta. Eikä virkamiehiä suruta tipan tippaa. Asianajaja Jaska Ikäheimonen väitti lentokoneen myöhästymisen syyksi, että hän tuli käräjäoikeuden pääkäsittelyyn noin 2,5 tuntia myöhässä. Soitin lentokentälle, eikä tämä pitänyt paikkaansa. Ihmeen hyvin hänellä juttu luisti Olli Siposen ja Heikki Viertolan kanssa. Olikohan asiat jo ennakkoon sovittu? Nyt odotan että saisin asianajajan, asiani etenee Rovaniemen hovioikeudessa, mutta pelkäänpä että sama tulos tulee minulle kuin sinullekin, ettei suullista käsittelyä myönnetä. Ei Suomi ole oikeusvaltio. Täällä on mafia, jotka tappavat ihmiset laillisesti täysin uskomattomien oikeustoimien alla stressiin ja velkakierteeseen. Voimia sinulle. Samassa tilanteessa olen, ja tässä pitäisi vielä yrittää uskoa huomiseen 38 vuotiaana täysien kusipäiden ja rikollisten uhrina.

Kiitos muuten siitä ajojahti-videosta Youtubessa. Tekisin itsekin samanlaisen, jos olisi laitteistoa, vielä englanninkielellä. Kun me ei Erkki olla osattu kavaltaa miljoonia euroja, niin ei sellaiset ihmiset Suomessa menesty. Enkä minä ole osannut tuota alapäätänikään raukka jakaa.