Käräjätuomari Timo Tammiketo - vastaus turvaamistoimiasiassa

Erkki Aho   31 03 2009, 11:36

En lainkaan ihmettele sitä, että Mikko Kovalaiselle on määrätty esiintymiskielto useaan hovioikeuteen ja vielä useampaan käräjäoikeuteen. Yhteiskunnan kannalta katsottuna Mikko Kovalainen olisi pitänyt pidättää ja vangita jo ajat sitten.
Katso
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/03/raahen-karajaoikeus-karajatuomari-timo.html

 

Kiitän lukuisista palautteista ja kannustuksesta.

palautteet


Erkki Ahosta tuleva oikeuskansleri. Hän tuntee lain perusteellisesti ja ilmeisesti paremmin kuin oikeushallintoviranomaiset yleensä. Kun tähän vielä yhdistyy halu ja tahto noudattaa lakia niin eikö Aho olisi oikea henkilö sitä valvomaan.

Onko tämä aprillipila?

Monet suuret ongelmat Suomen lainkäytössä ovat peräisin 90-luvun lamasta. Silloin siirtyi suuria omaisuuseriä tavallisilta yrittäjiltä ja kansalaisilta jonnekin hornan tuuttiin. On syytä epäillä, että näitä kiinteistöjä ja talopaketteja ovat olleet jakamassa monenlaiset tuomarit, syyttäjät, nimismiehet, myös tavalliset ylikomisariot ja komisariot. Konkurssipesien hallinnot ja ulosotto hoiti likaisen työn. Hyötyjiä on viranomaispuolella ollut niin paljon, jotta tämän vuoksi asioita on niin vaikea saada selvitetyksi, ne vain haluttaisiin tietyillä tahoilla vain "unohtaa". Olisi syytä tutkia, onko tässä se suuren suomalaisen korruption ydin?

TERVEISIÄ! http://www.hs.fi/kotimaa/artikkeli/Nettiherjaajalle+tuomio+k unnianloukkauksesta/1135244894167

Erkki on esittänyt niin vahvat näytöt ja todisteet esittämilleen epäillyille, ettei ko. tahoilla ole mitään menestymisen mahdollisuuksia esitettyä todistelua vastaan!Jos olisi, niin he olisivat jo hyökänneet haasteinensa puolustamaan itseään. Tämän vuoksi ainoa toimiva strategia on heillä panna päänsä pensaaseen piiloon! JOS POLIISIT JA LAILLISUUSVALVOJAT olisivat hoitaneet velvollisuutensa lain mukaan, niin Erkinkään ei tarvitsisi hakea oikeutta tällä tavalla.

Rampella on ketunhäntä kainalossa kun noin vihjailevasti asiansa esittää. Jos ja kun Rampe on lukutaitoinen ja ymmärtää lukemansa niin voi todeta, että ei Erkki Aho ole ketään herjannut vaan on esittänyt selkeät tosiasiat ja johdonmukaiset todisteet, jotka hän perustelee selkeästi voimassaolevin lakitekstein ja vielä laajemmin myös yhteisöoikeuden näkökulmasta ja kansainvälisistä sopimuksista, joihin Suomi on sitoutunut. Onko tämä herjausta. Asia on juuri päinvastoin, viranomaiset herjaavat ja kiusaavat Erkkiä. Tässä mielessä Rampe on aivan oikeassa, että herjausta tapahtuu koko ajan. Yleisesti näyttää siltä, että tosiasioiden esille tuojaa yritetään väkisin vääntää herjaajaksi. Tämä on enää ainoa keino millä nämä väärintekijät yrittävät tukkia ihmisten suut, joita he ovat oikeusraiskanneet ja riistäneet heiltä ihmisoikeutensa. Erkin asia on jo niin laajalti muuallakin kuin Suomessa tunnettu, että jos tosiasioitten esittämisen johdosta hän saisi herjaussyytteen niin viimeistään silloin Suomen valtiohallinto ja oikeusjärjestelmä todettaisiin myös rajojen takaa katsottuna läpimädäksi ja umpikorruptoituneeksi. Tämänhän me suomalaiset jo tiedämme satojen tuhansien kanslaisten henkilökohtaisen kokemuksen perusteella.

Läpimätää!!!!

Omena kirjoittaa: Läpimätää!!!! Valitettavasti ihmiskunta kaikkine tietoineen ja taitoineen ei ole vielä saanut ratkaistua ettei myös omenoissa tapahtuisi sitä, että osa omenoista on mätää ja juskus aivan Läpimätää!!!!, valitettavasti. Omenalta hyvä havainto.

Kyllä sitä ollaan näillä nettipalstoilla sitten niin asiantuntijoita, itketään ja vongutaan joka asiasta oikean tekemisen sijaan, milloin on poliisi syyllinen, milloin tuomari, milloin itse ministeri jne. Joskus on hyvä itse kunkin vilkaista peiliin, et olisinkohan minä itse nyt syyllinen? Mut tätä sen on kun asiat on liian hyvin... Olisi ehkä joskus syytä heittäytyä viranhaltijan asemaan, niin ehkä heitä sitten paremmin ymmärtäisi tai vaihtaa jopa ammattia ja alkaa itse virkamieheksi..

Tavan Tallaaja lienee omantunnontuskiin tullut kansalaisten palvelija eli virkamies, joka nauttii palkan veronmaksajien työn tuloksista. Jokainen on oman asiansa asiantuntija. Ihminen, jolta on ryöstetty omaisuus, ihmisoikeudet ja tulevaisuus on musta aukko, ei voi muuta kuin yrittää pitää päätä pinnalla. Ei virkamies voi sellaista ymmärtää, että pitäisi aivan itsenäisesti omilla avuillaan selvitä eteenpäin. Virkamiehellä ei ole mitään vastuuta mistään. Nämä palstat sen juuri osoittavat. Nämä oikeusmurhatut kansalaiset ovat niitä joiden siivellä tälläiset virkailijat neuvojaan jakelevat. Suomen oikeushallintokulttuuri on virkarilollista mistään laiesta piittaamatonta, poliittista peliä, jossa virkavalta mellastaa ilman mitään vastuuta tekemisistään. Näillä valtion raiskaamilla ihmisillä ei ole asiat liian hyvin, ei edes hyvin, vaan he ovat joutuneet poliittisen oikeuslaitoksen raiskaamiksi tässä "oikeusvaltiossa". Olisi ehkä joskus syytä heittäytyä viranhaltijan asemaan, niin ehkä heitä sitten paremmin ymmärtäisi tai vaihtaa jopa ammattia ja alkaa itse virkamieheksi.. Tämä paljastaa, että myös rehellisellä viranhaltijalla on paineita. Eikö me silloin voida tehdä yhteistyötä ja yhdessä selvittää, että miksi nämä asiat ovat näin surkeassa tilassa. Kyllä meikäläiset ymmärtää rehellistä viranhaltijaa omissa paineissaan. Eikö tämä todista, että Suomessa on asiat todella pahassa mallissa. Yhdistetään voimamme ja aletaan yhdessä selvittämään, että mistä tässä oikein on kysymys. Pyydetään mukaan Tarja Halonen. Häneen me voimme yhdessä luottaa, koska hän panee nämä asiat järjestykseen, onhan hän ollut ammattiyhdistysliikkeessäkin aivan johtoasemassa ja varmasti tuntee lait. Vai onko hän näitten sotkujen pääpäsmäri?

Olen ollut selvinpäin jo useita päiviä. Olen ollut siinä virkaasemassa, että voisin olla noiden syytyyösten kohteena. Avuatajani on vaikeuksissa kuunnella minua, mutta yrutetään uudestaan.Ei ole helppoa olla rehelliinen kun pomo määrää mitä pitäään tehä vaikka se olisin kuinka vääriin.halosta mun pitää ååånestä kos on määröys.