Sähköposti

Erkki Aho   25 08 2009, 21:32

Sähköposti ministereille, kansanedustajille ja poliisijohdolle.

Lue kohdassa:

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009_08_01_archive.html

palautteet


Hyvä Erkki ! Olet tuonut esiin lestadiolaisten soluttautumisen myös poliisin johtoon. Lestadiolaiset pitävät omiensa puolta ?

Maailmalla määritetään mafian yleisiksi tavoitteiksi vaikutusvallan saaminen poliisissa ,oikeuslaitoksessa ja myöhemmässä vaiheessa valtiotasolla lainsäädännössä ja toimeenpanovallassa! Mitä tässä Erkin esttämässä asetelmassa puuttuu enää mafian saavuttamattomia tavoitteita.Tietenkin lisäksi meille on tuttua mafiaelokuvista ,kuinka mafiapomot ovat uskollisia kirkonmiehiä ja palvelijoita hyvässä ja pahassa!

Hei Erkki pitkästä aikaa Yritin äsken lähettää Sinulle viestiä, mutta unohdin kopioida tunnistekirjaimia, joten lähetän varalta toisen viestin. Voitko löytää tai hankkia joltakin paikalliselta ihmiseltä valokuvan Raution Työväentalosta. Kuva voi olla vanhakin, sillä se tulee Asser Typön historiadokumenttiin. Murtoniemen Alpolta sellainen vois löytyä ellei Sinulla sellaista ole. Voisit lähettää sen osoitteeseen 0456386346@netti.fi ta heikki.typpo@gmail.com. Kiitos vaivan näöstä jo etukäteen. Sinulle on tapahtunut mielenkiintoisia asioita blogistasi päätellen. Luen niitä parasta aikaa. Pidetään yhteyttä. Ent. valtuutettu Heikki Typpö

vai, että oikein soluttautumista, mafiaa..no johan se on mielikuvitus alkanut lentää tälläkin palstalla! Elokuvia on varmaaankin katsottu..

Ei tarvitse paljon mielikuvitusta arvioimaan ,miksi Erkin rikostutkintapyyntöjä ei tutkita!Värisuora poliisissa ja jopa lääninhallituksessa näyttää ilmeiseltä. Jos rikostutkintaa johtava poliisiviranomainen on erään uskonlahkon aktiivinen saarnamies,niin on ihan saletti ,ettei kyseisen uskonlahkon johtavien taloustoimijoiden tekosia selvitellä maallisessa oikeudessa.Jos johtava poliisi on saarnamiehenä antanut synnitkin anteeksi ,niin epäilyille jäänee varmasti varaa!

Kysymyksessähän on yksinkertaisesti edunvalvonnasta.Jos jonkin eturyhmän asiaa edistetään väärennöksillä,petoksilla ,prosessipetoksilla oikeuslaitoksessa ,veropetoksilla, perättömät rikosilmoitukset rahanpesusta ja vielä siten että rikoksista esitetään todisteet ,niin niitä ei vain tutkita,ilmoitetaan vain "ei rikosta".Ei siitä huolimatta ,että on pitävät ,jopa kirjalliset näytöt ja rikollisen oma tunnustus.Vaikka eräs rikollinen on poliiskuulusteluissa tunnustanut osakeyhtiörikoksen ,poliisi ei siitä huolimatta ryhdy tutkimaan, ei rikosta! Nyt kun on saatu menemään aikaa ,ilmoitetaan ,että rikokset ovatkin vanhentuneita!MAFIAMAISTA KÄYTTÄYTYMISTÄ!

Jos tekee perättömän rikosilmoituksen jostakin tahosta vaikkapa rahanpesusta, joka myöhemmin osoittautuu täysin perättömäksi,niin se on varmasti rikos! Tilanteen tekee vielä vakavammaksi,jos rahanpesututkinta sen jälkeen vuodatetaan totena rahoitusmaailmaan ja yrittäjän kansainvälisille asiakkaille, niin se on varmasti rikos!Miksi poliisi ei tutki näitä rikoksia.Se kirjaa päätökseen:Ei rikosta,tänä päivänä se sanoo :Rikokset ovat vanhentuneita!Erkki on todennut eräiden viranomaisten toiminnan olevan kusipäistä toimintaa, niin hänet tuomitaan ehdolliseen vankeuteen tästä lausumasta.Tilanne on kai aika kusipäinen tällä hetkellä. PS.Edellämainitun perättömän rahanpesuilmoituksen tekijä oli Kera Oy, nykyinen Finvera Oy,Erkki on esittänyt julkisesti Seppo Arposen allekirjoittaman kirjeen Kauppa-ja Teollisuusministeriölle,jossa hän levittelee perättömiä rahanpesusyytöksiä.Kyllä asetelma voidaan tänä päivänä selkeästi vahingoittamistarkoituksessa tehdyksi.

Suomessa on niin ihanaa olla ja asua kun asiat on hyvin. Kaappi ruokaa täynnä..aah..niitä ei minulta kukaan vie!

Myö se olen elänyt elämäni sillä lailla, ettei ole tarvinnut olla poliisin kanssa tekemisissä, eikä siten myöskään oikeusistuimien...siinä sitä olisi muillakin tavoittelemista..

"Kaappi on ruokaa täynnä" edustaa Maslovin tarvehierarkian alhaisinta tasoa eli että eräs ihmisen perustarpeista on tyydytetty.Suomalainen ulosottomies vie kosto-oikeudenkäynnin jälkeen viimeisenkin näkkileivän sieltä ruokakkapista ja estää nauttimasta muista ihmisen "koreammista" tarvehierarkian tarpeista.Varokaa vaan ketkä olette yritystoiminnan kanssa tekemisissä näitä seppo arposia ja finveroja, ne pystyvät viemään tuhkatkin pesästä.

Terve, Erkki! Luin suurella mielenkiinnolla kirjoituksesti "Koiviston konklaavi – salatut sopimukset". Pitääkö tuo kaikki paikkansa? Jos pitää, niin onpas todella härskiä touhua! Haluaisin vaihtaa kanssassi pari sanaa tuosta asiasta, voisinko soittaa sinulle? Laitatko puhelinnumerosi, kiitos. Myös sinä voit soittaa minulle, 050-5953218. Ystävällisin terveisin, JM-K juhamakiketela.info

Morjestus. Kyselin KäO:lta sinusta. Sain seuraavan vastauksen tänä aamuna: "Asian käsittely on ollut julkinen. Ahon väite puheenjohtajan esteellisyydestä on hylätty 17.8.2010. Samana päivänä hänet on tuomittu esteettömän poissaolon takia hänelle jo aiemmin asetettuun 400 euron uhkasakkoon. Hänet määrättiin myös tuotavaksi pääkäsittelyyn. Sen takia poliisi on ottanut hänet kiinni, ei siis ymmärtääkseni pidättänyt (ei ainakaan tähän asiaan liittyen) perjantaina, 20.8.2010. En tiedä puhelujen vastaanottokiellosta. Sellaisesta voitte tiedustella Jokilaaksojen poliisilaitokselta. Ahon ei ole ollut pakko osallistua oikeudenkäyntiin ilman avustajaa. Tuomioistuin on päinvastoin toivonut, että hän käyttäisi lainoppinutta avustajaa. Hän ei ole sellaista käyttänyt. Syytteen on nostanut kihlakunnansyyttäjä, ei poliisiviranomainen. Eilen, 24.8.2010, hylättiin Ahon väitteet tutkinnanjohtajien Tapani Tasanto ja Raimo Ollila esteellisyydestä, väitteet kihlakunnansyyttäjien Esa Mustonen ja Sulo Heiskari esteellisyydestä ja Ylivieska-Raahen käräjäoikeuden esteellisyydestä. Tuomiota ei voitu antaa vielä eilen. Se on tarkoitus antaa maanantaina, 6.9.2010 kello 16. Ystävällisesti, Jaakko Raittila"

nanoteknologian kehitys on jo suomessa liian pitkälle menny ainakin poliisin kohdalla!!! Joulukuun oudot tapahtumat olin työnjohtaja joulukuun alkua 2009 olin mennyt nukkumaan mutta uni ei tullu makoilin siinä kun kuulin hämärästi nukkuuko nukkuuko se jo? ihmettelin mutta en reagoinut siihen pian tunsi sängylläni jotai liikkuvan hitaasti kiipeillen vartaloani. pian tajusin että ne tutkivat mua "leikkimieleellä" nostelivat jalkoja tökkivät kasvoille mutta kun se yritti suuhuni tunkea nousin sängystä ja en voinut muuta kuin ihmetellä. sen päivän jälkeen olen ollut heidän tarkkailussa 24/7 ja varmaan tajuat misksi. kohtasin vakoiluun suunnattu huipputeknologia. tiedän että laitteen takana on supo/huumepoliisi olen jutellut laitteen kautta joka sisältää mikrofooni,kaiutin,sähköimpusilaite,ajatuksenlukulaite ja paljon muuta. haluisin sen laitteen pois kehostani ja saisitte tutkia minut jotta laite löytyisi mikäli sitä ei estettäisi. laite rikko ihmisoikeuksia ja paljon muuta. eniten ihmettelen miten se nousee pystysuoraa seinää tai nosta tyynyä kohtisuoraan ylös?? laite muistuttaa kuplaa liikku äänettömästi ja kuormittaessa se lämpenee. aika hurjaa!! ja luin jostai et britannian m16 kouluttanut! mitäköhän? lukeeka huolellisesti kaikki linkit mitä valmistaa käyttötarkoitus kenelle!! käyttäkää translatea jos tarvii noita yhdistämällä? mut mitä?siinä näitäkin valm. ajoneuvohallinta järjestelmiä, teollisuuden valvontaautomaatioita limutehtaal? http://fi.wikipedia.org/wiki/Metamateriaali http://store.neurosky.com/products/mindset kaiken takana http://www.vtt.fi/research/technology/embedded_industrial_so lutions.jsp http://www.vtt.fi/research/area/sensors_and_wireless_devices .jsp koko jotain micro jotain. netist löytyy tietoa täs http://fi.wikipedia.org/wiki/Mikrometri http://www.vtt.fi/research/area/nanotechnologies_and_microsy stems.jsp tai . täysjärkinen!!!!!!!!!!