Poliisiylitarkastaja Arto Hankilanoja siirtelee vastuuta

Erkki Aho   07 04 2009, 21:04

Siirretty sirosti
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/04/poliisiylitarkastaja-arto-hankilanoja.html

palautteet


Kukaan tämän valtiorikollisen sisäpiirin viranomaisjäsenestä ei poikkea, eikä voi poiketa sovitusta linjasta joutumatta ns. marginaaliin, jolloin hän olisi systeemin ulkopuolella. Oikeudenmukainen ratkaisu voi tulla ja tulee systeemin ulkopuolelta. Mistä se tulee ja kuka ratkaisija on. Sitä emme vielä tiedä, mutta on aivan varma, että ratkaisu tulee ja palautus parustuslain ja kansainvälisten sopimusten mukaiseen oikeusjärjestykseen. Tässä vaiheessa voi jo havaita, ettei Suomen ylimmästä valtiojohdosta ole tähän vaan ratkaisu tulee ulkopuolelta ja hyvin yllättävältä taholta. Valtakunnansyyttäjä Matti Kuusimäki ei todistettavasti ole saanut tukea valtiojohdolta. Tähän asiaan on kiinnitetty vakava huomio ja kuten todettu tuki valtiosyyttäjä Matti Kuusimäelle tulee aivan yllättävältä taholta. Itse kukin voi mielessään miettiä kuka henkilö on globaalisti noussut ylitse muiden tästä kieroutuneesta paikallispolitikoinnista, jossa parustuslaillisten asioiden hoito on muodostunut omaleimaiseksi suomalaiseksi kyläpolitikoinniksi. Todellinen kansakunnan ja kaikkien kansalaisten todellista johtaja ei meillä ole ollut sitten 1982. On ollut vain kyläpolitikoijia, jotka eivät ole kyenneet johtamaan ihmisiä, jotka joissakin asioissa ovat olleet ja ovat eri mieltä johtajiensa kanssa. Kyky toimia ihmisten kanssa ja johtaa heitä, jotka ovat eri mieltä, vaatii vahvaa henkistä kykyä ja ymmärrystä. Tätä meiltä suomalaisilta on puuttunut. Kansalaiset huutaa vahvaa, rehellistä, oikeudenmukaista johtajuutta, joka vahvasti ja voimakkaasti lopettaa tämän kansallisen kyläpolitikoinnin ja palauttaa Suomen aidosti ja oikeasti eurooppalaisten oikeusvatioiden joukkoon vertaisenaan valtiona, jota vahvasti ohjaa perustuslaki ja solmimansa kansainväliset sopimukset.

Ketähän tässä oikein tarkoitetaan ylitse muiden ilmaisulla? Vain rahalla ja aseillahan joku voi pitää lain jollakin kohdalla. Niitä ei tässä maassa ole kellään. Ite miettiä, ei aukea.

Mielenkiintoinen kysymys ymmälläänolevalta. Se ei ehkä helposti avaudu mutta asiaa voisi tarkastella siitä näkökulmasta, että ei se taho voi olla ainakaan nykyinen valtiojohto, jonka välinpitämättömyydessä kaikki nämä vääryydet tapahtuu. Nykyinen valtiojohto on parlamentaarisen periaatteen korostaja ilman omaa henkilökohtaista vastuutaan, joten viranomaistaho voi toimia omaehtoisesti ilman mitään vastuuta ja tulokset ovat tässä ja nyt nähtävissä. Mikään organisaatio ei voi toimia, olipa tavoitteet kuinka hyviä tahansa ilman johtajaa. Suomessa on johtajuusvaje, joka johtaa kansakunnan tuuliajolle ja tulokset näkyy mm. näillä sivuilla. Jokainen voisi miettiä mielessään missä ja kuka on sellainen taho joka on "ylitse muiden". Jos Kekkonen olisi täällä tänään, niin ei tällaista sekasotkua olisi lainkaan tässä yhteiskunnassa. Ajatteleva ihminen kyllä ymmärtää mistä on kysymys. Voi suomiparkaa tuuliajollaan. Onko ajelehtimisen suunta paratiisisaarelle vai suoraann h....n? Maailmalla on useita vahvoja suomalaisia, jotka tarkastelevat suomilaivaa ulkopuolisin silmin. Ehkä tästä joukosta löytyy se henkilö/persoona jota ymmälläänoleva kaipaa.