NovaPatria kertoo

Erkki Aho   24 06 2008, 13:27

NovaPatria 24 06 2008, 9:53 antoi palautteena linkkivihjeen operaatiosta, missä kerätään kaikki Korkeimman oikeuden kolmen viime vuoden aikana käsittelemät H-diaarin asiat, joissa ei missään tuomioistuinvaiheessa ole päätöksiä perusteltu.

On tunnettu ja tunnustettu tosiasia, vakiintunut laittomuuden ja virkamielivallan muoto, että Korkein oikeus:

-Järjestelmällisesti laiminlyö itse perustella päätöksensä, mutta laiminlyö myös valvoa, että alemmat tuomioistuimet perustelevat päätöksensä.

- Äärimmäinen virkarikollisuuden muoto, presidentti Pauliine Koskelonkin tieten ja hyväksynnällä tapahtuva, on se, että joukossa KKO:nkin käsittelemiä oikeustapauksia perusteluja ei ole saatu yhdessäkään tuomioistuinasteessa, alkeellisimmassakaan muodossa.

Korkeimman oikeuden toimintaa johtaa ja sen tuloksellisuudesta vastaa presidentti.

Lainvastainen ja rikollinen toiminta Korkeimmassa oikeudessa kuuluu Valtakunnanoikeudessa tutkittaviin asioihin. Valtakunnanoikeuden puheenjohtajana toimii lain mukaan Korkeimman oikeuden presidentti, nyt siis Pauliine Koskelo.

Kerään yhteen kaikki Korkeimman oikeuden kolmen viime vuoden aikana käsittelemät H-diaarin asiat, joissa ei missään tuomioistuinvaiheessa ole päätöksiä perusteltu.
Voitko auttaa?

Esko Kärkäs

Lähde:
http://sanomat24.fi/keskustelu/index.php?PHPSESSID=fc19dac45 aa9f0591ca8167f3a5aa412&topic=1211.msg8087#msg8087


palautteet


Edelleenkään ei voi uskoa, että suomalaisen virka- ja oikeushallinnon ei tarvitsisi noudattaa voimassaolevia Suomen lakeja. Prof.Virolainen on todennut, että jokainen oikeuslaitoksen perustelematon tuomio ja päätös on aina ihmisoikeusloukkaus, joka on vietävä tyrkylle EIT:n käsittelemäksi. Korkeimmalla oikeudella on velvollisuus aina palauttaa perustelematon tuomio/päätös takaisin silloin kun valituslupaa siltä haetaan. Myös oikeuskanslerille valittamalla asian pitää hoitua - oikeusvaltiossa. Jokainen operustelematon tuomio/päätös pitää myös asiasisällöltään perus- ja ihmisoikeusloukkauksen.

Jos kuka niin Esko Kärkäs entinen käräjäoikeuden lautamies tietää mistä on kysymys ja on oikea henkilö lausumaan edelläolevan. Jokaisen jolla on perustelematon tuomio/päätös on syytä olla avuksi Eskolle. Puhdistusprosessi on alkanut ja se etenee vääjäämättömästi lopulliseen ratkaisuun, jossa punnitaan itse kunkin tekemisensä tai laiminlyöntinsä.