Rovaniemen hovioikeuden päätös - tunnekuohuja

Erkki Aho   15 05 2007, 20:18

image

image

on saapunut!

Kävin tänään Ylivieskassa vaimoni kanssa. Kun tulimme kotiin noin kello 15.30, niin vaimoni haki postin ja sanoi, että ”tuli virallisennäköistä postia”.Rovaniemen hovioikeus oli lähettänyt kauan odottamani päätöksen. Päätöksen tekemiseen Rovaniemen hovioikeudelta meni lähes puolitoista vuotta. Oli vienyt runsaasti aikaa keksiä lainvastaisia perusteluita väärälle päätökselle.

Olen oppinut tuntemaan suomalaisen oikeuslaitoksen rikolliseksi epäiltävän toiminnan. Tiesin odottaa muiden viranomaisten päätösten kanssa samassa linjassa olevaa päätöstä eli minulle kielteistä päätöstä.

Ennakkoasenteeni osoittautui oikeaksi. Tiesin, että Rovaniemen hovioikeus ei voi tehdä oikeaa päätöstä, eikä antaa minulle oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Jos Rovaniemen hovioikeus olisi toiminut oikein ja Suomen lain mukaisesti, niin Suomeen olisi Rovaniemen hovioikeuden oikealla päätöksellä muodostunut virallisesti satojen virkarikollisten armeija. Siihen Rovaniemen hovioikeudella ei ollut rohkeutta, vaan Rovaniemen hovioikeuden päätös on tietoinen ja tarkoituksellinen väärä päätös, mikä on myös oikeudenkäymiskaaren vastainen.

Perehdyin päätöksen ja huomasin heti Rovaniemen hovioikeuden rikolliseksi epäiltävän toiminnan päätöksen perusteluissa. Nyt minulla on mahdollisuus pyytää Korkeimmalta Oikeudelta valituslupaa, vaikka se on vaikuttaa turhalta toiminnalta. Korkeimman Oikeuden päätöksen jälkeen vien asian Euroopan Ihmisoikeustuomioistuimeen.

Perusteluina tulee olemaan se, etten ele saanut oikeudenmukaista oikeudenkäyntiä. Luonnollisesti teen uuden vahingonkorvausvaatimuksen asiassa kahdelta viime vuodelta. Todistajiani ei ole kuultu, eikä todistusaineistoani otettu huomioitu oikeudenkäynnissä lainkaan. Järkyttävää ”osaamista” Rovaniemen hovioikeudelta.

Kun olin analysoinut väärän päätöksen ydinkohdat, niin kävin sen jälkeen pienellä lenkillä hiihtomajalla. Lenkkipolulla sai hengitettyä puhdasta ilmaa. Oikeata totuutta. Sen jälkeen lämmitin saunan. Nyt olen täysin rentoutunut painimaan vaikka minkälaisen epäoikeudenmukaisuuden kanssa.

On järkyttävää, että rakkaassa Suomessamme rikolliset saavat juhlia, syyttömät kärsivät ja kansa maksaa.

Kuva
Montako litraa Siiponjoessa virtaa vielä vettä, kunnes oikeuslaitos tietää oikean ja väärän eron?palautteet


ei palautteita