Rikosylikonstaapeli Seppo Sipola selvittää

Erkki Aho   06 04 2009, 15:29

Rikosylikonstaapeli Seppo Sipola on 20.3.2009 tehnyt esitutkintapäätöksen 8570/S/719/09. Sen mukaan tutkintapyynnössä esille tulleet mahdolliset muut rikokset ovat jo kaikilta osiltaan syyteoikeudeltaan vanhentuneet.

Onkohan näin?

On vahvasti syytä epäillä:
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009/04/rikosylikonstaapeli-seppo-sipola.html

 palautteet


Suomi on erikoinen "oikeusvaltio". Oikeusvaltiossa viranomaiset, jotka nauttivat kansalaisten luottamusta ja kunnioitusta tutkivat ja selvittävät rikoksia ja saattavat rikoksentekijät vastuuseen. Suomalaisessa "oikeusvaltiossa" kansalaiset tutkivat ja selvittävät viranomaisten rikoksia ja laiminlyöntejä. Todetut viranomaisrikokset ja laiminlyönnit olisi sitten saatettava lainmukaiseen oikeuskäsittelyyn ja syylliset tuomiolle ja vastuuseen. Miten tallainen yhtälö toimii vai toimiiko mitenkään? Jos ei toimi niin mitä siitä seuraa? Ajautuuko yhteiskunta kaaokseen tällaisen pattitilanteen seurauksena? Mikä on Suomen tulevaisuus? Onko Suomen valtiojohdossa kyvykkyyttä puuttua tähän epätoivottuun kehitykseen? Mikä on se taho, jolla on siihen mahdollisuus, mutta ennenkaikkea riittävä ymmärrys ja kyky?

Pidä Erkki vain pää kylmänä. Tämä rikollisjengi joutuu vastuuseen. Jengin juoksupujat eivät ymmärrä, että se vastuu tavoittaa myös heidät, ei pelkästään "isoja poikia". Mitä pitemmälle tämä souvi ja sirkus jatkuu, sitä karumpi on palautus lailliseen järjestykseen.

Eikö Suomesta löydy niin vahvaa persoonaaj joka lopettaa tämän aivan käsittämättömän pelleilyn meidän veronmaksajien kustannuksella. Mikä mies on tämä herra Kovalainen, että hän saa pelleillä suomalaisessa oikeusjärjestelmässä kuin "sika vatukossa"? Tämä touhu on jo saanut niin erikoisia piirteitä, että kuka tämän paskapallon viimekädessä ottaa syliinsä? Tarja Halonen, nyt Teillä olisi aivan oikeita töitä lopettaa tällainen pelleily veronmaksajien kustannuksella. Tehkää nyt jotakin ettei tällainen parlamentaarinen pelleily enää jatkuisi pitemmälle.

Mitä tarkoittaa sivun yläosassa pyörivän laskurin laskenta ja juokseva numerointi? Laskeeko se kävijöiden määrää, vai lukumäärää??