Kummallisia kuvioita Kalajoella

Erkki Aho   17 12 2009, 15:14

Sun Areena veronmaksajien kustannuksella?
Loppuraportti Sun Arena-projektista kiinnostaa: hankkeen rahoitus, investoinnit ja kannattavuus
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/12/loppuraportti-sun-arena-projektista.html

Kaupunginvaltuusto hyväksyy olemattoman olevaisuuden:
Valitusohjeet:
Mun vai Sun Arena?
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/12/mun-vai-sun-areena.html

Syrjintää, harhautusta ja eriarvoista kohtelua ympäristötarkastajan valinnassa?
Tukeeko tarjouspyyntö rikosepäilyjä?
http://e-aho-kalajokiblog.blogspot.com/2009/12/tukeeko-tarjouspyynto-rikosepailyja.html

palautteet


Terveppä Sinä samanhenkinen mies. Isäni oli aikoinaan Vennamolainen jota kohdeltiin samoin kuin Sinuakin, eli ei otettu kantaa mitenkään ja jos otettiin niin syytettiin anargistiksi, eli laillista esivaltaa vastustavaksi. Olen ennenaikaisella eläkkeellä kolmen rinnan-aukaisun takia ja kuitenkin energinen yhteiskunnan tapahtumia seuraava henkilö. Olen kanssasi noista kamalista asioista samaa mieltä, että jotakin on tapahduttava ennenkuin pikkusen tasataan noita keinottelijoiden "osuuksia". Mitäpä olet mieltä, kun kansalta kerätään pyssyt pois kun ne ovat kuulemma sotien jälkeistä romua. Aseseppänä (ent). Sanon, että hampaaton on kansa ilman aseita. Joka Jeesuksen kodissa on oltava sen verran kättä pidempää, ettei sinne tule ronkkimaan muut. Akankin velvollisuus on puolustaa omaa kotiaan. Tuo aselaki menee päin helevettiä. Kohta joutuu armeija hirvijahtiin. Saapihan siinä poliisitkin olla mukana kun sorkkia on joka mutkassa. Niin siitä kaikesta oikeudesta. Oletpa melkoinen mies sanan varsinaisessa merkityksessä kun kirjoitat omalla nimelläsi ja noin tulenaroista asioista. Nuo asiat taitavat olla todella tulenarkoja!! Mitä nyt olen kuullut ja lukenut. Ei MOT ohjelmalla taida olla rääpyä noihin asioihin? Hyvää joulua Sinulle.

Hei kuulepas! Eikö Kalajoen lentokenttä rakennettu melkein talkoovoimin? Satojen maanviljelijöiden ja innostuneiden traktorimiesten avulla. Onkos unohtunut? Samaten ravirata. Miksi näitä pitäisi kellekään lahjoittaa ja yksityistää? Varsinkaan vain yhden jonkun esityksestä. Hulluuden huippu.

Kiitos asiallisesta päiväkirjasta! Eikö näillä poliittisille rosvoille saada mitään sanktiota aikaiseksi. Minunkin elintasoni on viiden eläkevuoden aikana pudonnut RAJUSTI! RAKKAAT ÄÄNIOIKEUTETUT, ÄLKÄÄ ÄÄNESTÄKÖ SAMOJA ROSVOJA AINA VAAN UUDESTAAN!

Sun Arena, miksi? Onko kyseessä urheiluhalli, joka tehdään myymällä asuntoja 50 hehtaarin alueelle ja itse Arena vaatii 4 hehtaaria. Näiden urheiluhallien rahoitukseen liittyy erilaisia virityksiä, mutta sitä en tiedä, onko nyt tavoitteena esimerkiksi jäähalli. Tutkimattomat on herran tiet? Kyllä Erkkikin tämän tietää.