Tuomionpurkuhakemus Korkeimmalle oikeudelle

Erkki Aho   29 01 2010, 14:44

Vastaus Pia Sivelle
http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2010/01/vastaus-pia-sivelle.html

palautteet


Erkki Aho on joutunut taistelemaan Suomessa, Euroopan Unionin jäsenmaassa oikeuksistaan yli vuosikymmenen. On tämä aivan käsittämätöntä ja osoittaa häpeällisesti Suomen kansalaisen oikeusturvattomuuden kun oikeusjärjestelmä toimii poliittisen ohjauksen määräysvallassa. Eikä Erkki Eho ole sen moninkerroin osioittanut. Se työ minkä hän on joutunut panostamaan tähän on laskettava aivan konkreettisesti ja hänen on saatava siitä täysimääräinen korvaus a´ 75 euroa/työtunti. Eikä sen tuli tulla veronmaksajien maksettavaksi vaan niiden viranomaisten henkilökohtaiseksi, jotka ovat tätä laittomuutta ylläpitäneet. Kuinkahan monta virkavastuun laiminlyöntiä ja/tai virkarikosta tämän yhteydessä on tapahtunut?

Täälähän nyt Ekille kovaa tiliä vaaditaan.. mullekkin kelpaisi, mut onneksi sitä ei näistä kirjoitteluista sun muista makseta! Ainoastaan oikeasta työstä tulee PALKKA maksaa!!

Nyt pitäis vaan tietää kuka on Erkki Aho? Meikäläinen tekee rehellisen työnsä 7 euron tunti palkalla. Kyllä meikäläiselle tälle tuntemattomalle vaadittu palkka kelpaisi. Jos sen vielä tällaisella kirjoittelulla saisi, vaan duunari kun joutuu ihan tekemään oikeaa työtäkin.

Hei Erkki! Kun näitä lakijuttuja sun muuta lueskelee niin huomasin että teillä valtuustossa sattu ilimeisesti paha moka siinä vestian takaus jutussa sille 130 miljoonan hankkeelle. Siellä taisi valtuustossa olla päättämässä erittäin jäävi henkilö takauksesta. Oliskohan ollu joku Hyrinki vai jyrinki, taitaa olla jopa vestian hallituksen jäsenenä eikä oo jäävänny itteensä, siinä ois hallinto-oikeuella tutkimista mutta valitettavasti en ite ole Kalajokinen. Muuten yhestä kunnasta tais jo lähtee valitus samanmoisesta jääviyestä kun takausta käsiteltiin olikohan toholampi. eikös asiat pijäkki mennä laillisesti, vai mitä?

Jusa taitaa olla oikeassa, mutta löytyykö Kalajoelta laillisuuden puolustajaa. 50 hehtaarin tontti myydään eurolla ja toisessa asiassa 130 miljoonan euron hankketta suunnittelevan osakeyhtiön lainoja takaillaan ilman vastavakuutta. On aika kummallista, että yhtiön hallituksessa oleva valtuutettu (joku pyrinki?) on valtuuston kokouksessa päättämässä yhtiölle annettavasta omavelkaisesta takauksesta, eikä jäävää itseään. Tarttis Erkki tehä jotain.

Eipä taia löytyä valittajaa, vaikka jääviys ongelma on selvä. Kalajoella kepu tekee mitä haluaa ja pienemmät puolueet vain myötäilevät.

Näin se on! KEPUlit Kalajoella jyllää!!

Niin kansahan se ratkaise, et mikä siellä Kalajoella jyllää..onko se sitten kepu vai jokin muu..KANSA PUHUU JA SUUT SUPPUUN!!!

tosi on että kansa puhuu, mutta kansan puheenkin jälkeen demokratian pitää nouvattaa lakia eikä piiloutua ruusujen tai lautakasojen taakse, vaikka onhan se sillä tavalla heleppoo, sitten vaan selevitetään että se on demokratiaa. ei muuta kuin valitus vaan ouluun niin nähään miten demokratia ja laki toimii.

Vaalirahasotkussa suurimmat ryöpyt sai osakseen KESKUSTA. Oikeuskansleri Jaakko Jonkka on lehtijutussa arvioinut, että kunnallistaso voi olla korruption kannalta asemaltaan herkempi kuin valtakunnan taso. Kunnallistason hyvä veli -verkostojen merkitystä ja laajuutta pitää selvittää. Onko tämä Vestia yhtiö jonkunlainen tämän alueen Nova Gruppi, kun ilman vastavakuutta pyytää omavelkaista takausta 130 miljoonan euron hankkeeseen ja takauspäätökset nuijitaan kaikessa hiljaisuudessa läpi. Hyvä Erkki, että otit tämän Vestian jääviysasian päiväkirjassasi esille, on se törkiää touhua ......

[määttä+001.jpg] Käräjätuomari kertoo satuja KKO:lle. Eikö tuomarilta vaadita ehdotonta rehellisyyttä kun antaa selvityksensä KKO:lle. Kun tahallaan valehtelee niin ei halvenna omaa uskottavuuttaan vaan halventaa koko oikeuslaitoksen uskottavuutta. Oikeuslaitos voi lieventää asiaa erottamalla ko. tuomarin määräajaksi. Valehtelun todistaa valaehtoisesti kolme oikeudenkäynnissä läsnäollutta kuulijaa. Voi niitä, jotka turvaavat tähän käräjäoikeuteen.

Näin on marjat näillä mailla! Loppuu sanat suomenkielesä tämmöstä ihmetellessä. Törkiääki törkiämpää. Mätiä marjoja ja puheita.

Tilannehan on jo ollut pitkään Erkin tapauksissa juuri näin. Poliisi ei tutki ja tuomarit valehtelevat. Valtakunnan syyttäjä ei syytä eikä korkein oikeus pura vääryydellä aikaansaatuja tuomioita. Edes kirjalliset näytöt eivät riitä. Ei edes se, että rikollinen itse tunnustaa, riitä. Herää kysymys, mitä tämä asetelma merkitsee? Älkää luottako tällä hetkellä yhtään mitään Suomen valtion oikeuskäytäntöön.

Mitä tulee mainitun käräjätuomarin valehteluun niin asiaa tuntevan on syytä se esittää tässä konkreettisesti, todistein, ettei jää epäselvyyttä siitä, että onko asian todella ollut näin. Jos tähän ilmestyy todisteet ja ne voi kohtuudella todeta aidoiksi, niin kansalaisten on viimeinkin herättävä tähän todellisuuteen. Jos ko. tuomaria ei eroteta niin kansalaisilla on oikeus harkintansa mukaan kieltäytyä oikeudenkäynneistä Raahen käräjäoikeudessa. Tämä on viimeinen todiste, että Erkki Aho on päätetty oikeudellisesti tappaa Suomen viranomaisten toimesta. Tämän jälkeen tämä ei ole enää pelkästään kansallinen asia vaan on kaikin keinoin vietävä aivan YK:n tasolle.

Jos ette ole tajunneet vielä, niin nyt pitäisi tajuta, että Suomessa valtiosektori toimii nitistämisen periaatteella. Se, joka halutaan nitistää, yritetään "tappaa" kaikkia keinoja käyttäen, mitään kaihtamatta. Erkin kohdalta se ei ole onnistunut! Finvera, Kera, TE-keskukset jne. ovat niitä suomalaisten yrittäjien nitistäjiä, verottajan ohella tietenkin. Kuten muistetaan, Erkin osalta yritystoimintaa leimasi mm. edellämainittujen tahojen esittämät, myös poliisin käynnistämät perättömät rahanpesusyytökset, joilla saatiin Erkin vetämä yritystoiminta ajettua mm. kilpailullisilla syillä karille. Ei riitä hyvät ideat, vaan pitää "antautua" valtiollisen, mafiamaisesti toimivan FINVERAN vedättämäksi ja ohjailun alaiseksi, joka sitten vielä lopulta keinoja kaihtamatta ryöstää yrityksen ja järjestelee sen "omilleen". Suomessa ei ole vapaata yritystoimintaa, ennenkuin valtiollinen rahoittajasektori perataan ja suitsitaan palvelemaan yritystoimintaa. Tällä hetkellä olen itse päätynyt yrittäjäfilosofiassani siihen, että kehittelen sijoitustoimintaani isojen, jo vakiintuneiden firmojen kautta. Niihin näiden finverojen herrojen kynnet ei yllä. Isoilla firmoilla on vankat poliittiset yhteydet, etujärjestöt ja lakiasiain osastot, joiden kimppuun ei finverat pääse organisoimaan. Kuvioon kuuluu myös omistusosuuksia globaaleissa, suurissa, menestyvissä konserneissa. Ymmärrän, ettei kaikilla siihen ole mahdollisuuksia. Pienet yritykset ovat valtiolliselle toimintasektorille vapaata riistaa, turha analysoida, miksi Suomessa ei ole kasvuhakuisia pienyrityksiä. On hullun toimintaa toimia Suomessa pienyrittäjänä, sen todistaa Erkin kohtalo. Linnaan yritetään toimittaa, jos vähänkin yrittää puolustaa oikeuksiaan! Toisaalta Suomi ei tule koskaan nousemaan ilman menestyviä pienyrityksiä, miten tilanne ratkaistaan ja miten päästään Suomessa eroon oikeusmurhista yrittäjiä kohtaan?

Jos teillä on vielä pienyrittäjätoimintaa, niin rakentakaa strategianne siten, että olette suojautuneet FINVERAA vastaan mahdollisimman tehokkaasti. Julkisuudessa se lähestyy firmoja ystäväksi naamioituneena, mutta kaavun alta paljastuu yrittäjän vihollinen!

Suomeen sisältyy ns. maariski ajatellen yritys- ja liiketoimintaa. Jos maan oikeusjärjestelmään ei voi luottaa, niin kyllä kai se on myös niin, että pääomavirrat suuntautuvat varmaankin poispäin Suomesta, niin kauan kuin maassa huseerataan ilman, että oikeuslaitos ja poliisi kunnioittaa Suomen lakeja kirjaimellisesti ja tinkimättä!

Tänä päivänä tuntien Finveran (KERAn) toimintaperiaatteet, en edes "kusisikaan" sen suuntaan!

Suomen laillisuusvalvonta on suoraan p........ ja hyvin syvältä, sen osoittaa Erkin kohtelu. Oikeuskanslerikin on hyväksynyt selvästi ja todistein osoitettuna rikollisia menettelyjä, joita poliisikin on peitellyt. Valtiovallan tahojen tekemiä rikoksia pyritään taktisesti vanhentamaan ja saamaan jutut raukeamaan. Ikävä todeta, Suomi elää laittomuuden tilassa, siksi maariski!

Lainaus Erkki Ahon esittämästä: Korkein oikeus- Esittelijä Jukka-Pekka Salonen- tiedoksi Rovaniemen hovioikeus- Vastine Raahen käräjäoikeuden tuomarin Jyrki Määtän lausumaan asiassa diaarinumero R2009/900: En ole saanut kuulustella vastapuolen todistajaa Kalervo Savolaista. Asian voi tarkistaa kuulustelunauhoista Savolainen 3 ja 4. Nämä kuulustelunauhat ovat Rovaniemen hovioikeudessa. Olen tarkistanut asian soittamalla eilen Rovaniemen hovioikeuteen. Saamani tiedon mukaan Rovaniemen hovioikeus lähettää kuulustelunauhat Korkeimpaan oikeuteen ainoastaan Korkeimman oikeuden pyynnöstä. Pyydän, että Korkein oikeus pyytää Rovaniemen hovioikeudelta nämä kuulustelunauhat, joista käy kiistattomasti selville se, että käräjätuomari Jyrki Määttä esti minua Erkki Aho kuulustelemasta Mikko Kovalaisen todistajaa Kalervo Savolaista. Nauhalta voidaan tarkistaa myös se, että Kovalainen auttaa Kalervo Savolaista, kun tämä ehkä vanhuuden heikentämänä ei muistanut mitä hänen pitää sanoa puhelinkuulustelussa. Kovalainen sanoo Savolaiselle kuulustelussa: voinko auttaa? Tämän lisäksi lähetän Korkeimmalle oikeudelle kirjepostina kolmen käräjäoikeudenistuntoa kuuntelemassa olleen todistajan lausunnot.

Eräs vaikea paikka on Erkin tapauksessa ollut, kun tapahtumiin on sotkeutunut entinen kansanedustaja, entinen varapuhemies Markku Koski. Kyllä se niin on, että kun on riitävän korkealla politiikassa, vaikka ryvettynytkin, niin pystyy estämään tutkintaa ja vaikuttamaan oikeuskäsittelyihin! Se on suomalainen käytäntö. Ahneus ja röyhkeys jyllää yli aloitteellisuuden ja rehellisyyden. Valehtelu ja väärennökset ovat ikävä kyllä sitä arkipäivän elämää määrätyissä piireissä, muuta ei voi todeta, kun tutkii Erkin tapauksen dokumentteja, Koski putkahtaa sieltä liian useasta paikasta esiin. Onko niin, että järjestelmä suojaa jäseniään, kun on Suomessa päässyt etenemään johonkun asemaan nomemklatuurassa.

Markku Koski on tänään ilmoittanut(YLE) yrittävänsä paluuta eduskuntaan. Ihmettelen, miten se on mahdollista, ennenkuin Markun osalta on selvitetty hänen osuutensa PR-TEOLLISUUS Oy:n pesässä ja mihin rötöksiin hän on siellä osallistunut. ERKKI on julkistanut internetissä niin paljon Markkua koskevaa todistusaineistoa, ettei, jos ne pitävät varmasti paikkansa, nauti tällöin sitä kansalaisluottamusta, jota kansanedustajalta vaaditaan. Jos hän pesänsä selvittää ja todistaa rehellisyytensä, se on toinen story.

Keskustapuolueen kannattaisi harkita Markun ehdokkuutta, varsinkin kun hänen tekemisensä on noinkin levällään! Mitä sieltä vielä löyttyykään? Erkki on esittänyt niin kovat todisteet ja samalla syytteet, ettei noilla eväillä ole rääppyä pyrkiä kansanedustajaksi. Varsinkin kun esimerkiksi se pellettitehdas kuviokin on vielä levällään. Onko Vapo korruptoinut hallintoneuvostonsa puheenjohtajaa, kun teki pelletinostosopimuksen Markun kanssa ja lopulta osti koko tehtaan Markulta pois. Mistä Markku sai rahat pellettitehtaaseen, kun hänet oli PR-Teollisuuden vaiheissa todettu varattomaksi?

Olemmeko selvinpäin oikeusvaltiossa? Voiko tuo mitä näiltä sivuilta saa lukea yleensäkkään olla totta? Ovatko nämä kirjoitukset humalaisten höyrypäitten mielikuvituksen tuotteita? Eihän eurooppalaisessa oikeusvaltiossa tämä mitä saa lukea voi millään olla totta. Onko ihmiset menneet jo aivan sekaisin viinasta ja huumeista? Suomi on oikeusvaltio, jossa ei voi olla näitä tapahtumia ja juttuja, joita täällä kuvataan. Olemmeko tulossa pähkähulluiksi vai onko sittenkin mahdollista, että noille jutuille on totuuspohjaa? Jos näin on, niin tällä kansakunnalla ei ole tulevaisuutta oikeusvaltioiden yhteisössä. Onko suomalaiset viranomaiset, lähes kaikki, huijareita ja kansalaisten kusettajia. Anteeksi voimakas sanonta, mutta muuhun ei ole aihetta jos kaikki on totta mitä täällä esiintyy. Onko Suomi tulossa hulluksi? Vaarallisia eivät ole ne, jotka ovat rehellisin perustein erimielisiä virkakunnan kanssa, vaan vaarallisia ovet ne, joilla ei ole mitään menettävää ja jotka eivät sitä tunnusta ja pitävät nyrkkiä taskussa näkymättömissä. Oikeusvaltiossahan ei tällaisia henkilöitä ole, mutta kun tekstejä lukee, niin joko hulluus vallitsee tai kansakuntaa johtavat virkaöykkäsrit ja oikeushuijarit. Onneksi muutin maasta pois jo aikoja sitten. Onko niitä pankkihuijareita saatu tuomiolle, vai olivatko he todellisia huijareita? Tulivatko ohjeet ylemmältä tasolta? Teillähän on se koko kansan presidentti, miten hän on päästänyt asiat tähän jamaan kuin kirjoituksista näyttää. Olen siirtänyt hyvyni maasta pois ja suosittelen sitä kaikille niille, joilla se on mahdollista. Luxenbourgissa oikeutesi on turvattu ja siellä voit luottaa eurooppalaiseen lakiin ja sen turvaa tuomaan voimaan. Siellä ei virkaröyhkeilijät kuse sinun kintuillesi, kuten näyttää Suomessa olevan vakiintunut käytäntö.

Tilannetta ei uskoisi, jos itse sitä ei olisi nähnyt! Erkki on sivustoillaan julkistanut osan kirjallisista todisteistaan. Nolo juttu, että nämä virkarikolliset eivät edes katso tarpeellisiksi puolustaa itseään tai kiistää asioita jollain tapaa. Normaalisti se ,jonka kunniaa loukataan, ryhtyy sitä puolustamaan, mutta jos ei ole enää minkäänlaista kunniaa olemassakaan, niin eipä sitä kai tarvitsekaan puolustaa. Asetelmasta on tunnistettavissa ja nähtävillä kymmeniä ellei satoja rikoksia, joista on esitetty kiistattomat näytöt, edes rikollisten esittämä kirjallinen tunnustus ei tässä tapauksessa riitä, vaan todisteet yksinkertaisesti vain ohitetaan! Varokaa ihmiset virkarikollisia.

Kun suorittaa "läpivalaisua " syyttäjä- ja oikeuslaitokseen Erkin tapauksessa, niin näkee, kuinka hyvin monet eri instansseissa päätöksiä valmistelleet ovat olleet lyhytaikaisia "PROJEKTITYÖNTEKIJÖITÄ", jostakin organisaation kätköistä tulleita, ja likaisen työn tehtyään sinne palanneita. Huomattavaa toki on, että tasavallan presidentti on nimennyt monia näistä "projektityön tekijöistä vakinaisen tuomarin virkaan. Onko se palkkio suoritetuista palveluista ja likaisen työn lisä ?

SUOMI EI OLE EUROOPPALAINEN OIKEUSVALTIO, ILMEISESTI SE EI OLE SITÄ KOSKAAN OLLUTKAAN. EMME SITÄ VAIN ITSE OLE TIENNEET. -POLIITTINEN KORRUPTIO YLEISTÄ -SUOMESSA EI OLE OLEMASSA LÄNSIMAISTA PERUSTUSLAKITUOMIOISTUINTA, JONKA KORVAA POLIITTINEN PERUSTUSLAKIVALIOKUNTA -OIKEUSKANSLERIN ROOLI LAILLISUUSVALVOJANA NIMELLINEN JA MÄTÄ -VIRANOMAISVALTA KÄYTÄNNÖSSÄ KOSKEMATON, VAIKKA POLIISI RAISKAA, HÄN SAA LIEVIMMÄN MAHDOLLISEN TUOMION -JOTAKIN TULEE VIELÄ TAPAHTUMAAN, JOTTA SUOMI PALAUTETAAN LÄNSIMAISEKSI OIKEUSVALTIOKSI

Kuuluuko sivistysvaltion erityisrahoitusyhtiön toimintaperiaatteisiin, että se jättää perättömän rahanpesuilmoituksen yrittäjästä, jonka ko. rahoitusyhtiö haluaa kilpailullisista syistä kaataa? Vastaus on: Ei kuulu, mutta Finveran TOIMINTAPERIAATTEISIIN SE KUULUU. Se on jopa jäänyt siitä housut kintuissa kiinni. Erkki on esitellyt Finveran entisen varatoimitusjohtaja Seppo Arposen allekirjoittaman kirjeen, jonka hän on lähettänyt silloiseen Kauppa-ja Teollisuusministeriöön. Kirjeessä hän ilmoittaa ministeriöön perättömästi rahanpesusta! Perätön rahanpesuilmoitus tehtiin selvästi vahingoittamistarkoituksessa, mutta poliisi ei ole alkanut tutkimaan asiaa, Oikeuskanslerikin hyväksyy periaatteen.

Edellä kuvattu Finveran menettely on varmasi rikos, mutta poliisi ei tutki eikä syyttäjä syytä. Varokaa yrittäjät, ettei teille tehdä noin. Saattavat ne tehdäkin vaikka varoisikin, koska valtion virkamies voi tehdä se luottamuksellisesti ts salaisuuden verhon suojassa, jolloin uhri ei itse tiedä siitä mitään, ihmettelee vain miksi rahoituskuviot eivät suju. Näin tekee Finvera!

Ja mitä sanoo Hessu nyt? Asiakirja vailla vertaa. Vai onko? Korkeimman oikeuden tyhjyyttä

Erkki kirjoittaa blokissaan, kuinka Valtion Talouden Tarkastusvirasto tutkii Markku Kosken toimia. Tutkinta on julistettu salaiseksi. Erkki kysyy miksi? II Turvaluokan paperi sisältää erittäin arkaluontoista, salassa pidettävää tietoa. Tällainen asiakirja tulostetaan paperille, jonka poikki punainen vinoviiva ja sen ensimmäisen sivun ylälaitaan merkitään "SALAINEN". Leiman värin on oltava punainen. Asiakirjaa saa lähettää vastaanottajalle sähköisissä tietojärjestelmissä ainoastaan riittävän vahvasti salattuna! Mitä Markku on tehnyt sellaista, miksi joku lähtee näinkin tiukkoihin järjestelyihin, etteivät salaisuudet paljastuisi? En osaa siihen vastata. Jos minulla olisivat ne paperit, olisiko Erkin tulostimessa sellaista paperia, jossa kulkisi punainen poikkiviiva ja olisiko Erkin koneella sellainen salaus, johon valtion hallinnon salausohje viittaa? Jotta salausohjetta noudatettaisiin, eikä rikottaisi lakia. Kysyn vain.

Hepakko on kysynyt, mitä Hessu sanoo nyt. Vastauksena Hepakolle Hessu sanoo, että tästä ei mitään hyvää seuraa, ellei koko hallintokulttuuri muutu jyrkästi ja nopeasti. Taivaasta ei tipu Hessuja eikä Hassuja, jotka muutoksen aloittaa, mutta siihen ei ole vaihtoehtona jatkaa samaa oikeudetonta sekasotkua, jonka myös Erkki Aho paljastaa omalla foorumillaan, lukuisten muitten lisäksi. Kansalaisten valtakirjalla toimivat vastuulliset eivät edes vielä ole havainneet hälyytyskellojen kilkatusta vakavasta yhteiskunnallisesta vaarasta. Yhteiskuntaa johtaa sekä "arvojohtajia", mutta ennenkaikkea käytännön oikeu- ja muun hallinnon vastaavia johtohenkilöitä, virka-/tuomatinvalan vannoneita, joiden toimiin ja ratkaisuihin kansalaisilla on ollut sumeilematon oikeus luottaa. Näiden johtajien toiminta on oltava yhteiskunnan olemassaolon ja luotettavan kansainvälisen yhteistyön takuu. Nämä käytännön konkreettiset, todisttavat esimerkit hyvin selkeästi osoittavat, että virka- ja tuomarinvalojen vannoneet ovat sitä pitäneet humoristisena välttämättömänä pahana, he ovat pitäneet pilkkanaan vannomiaan valoja, jonka todistaa tämä foorimi kiistattomasti, lukutaito riittä, poliittinen lukutaito ei paljasta todellsisuutta. Jatka Erkki Aho sitkeästi eteenpäin. Sinun taisteluasi yhteiskunnan palauttamiseksi laillisuuteen tulee johtamaan oikeudenmukaiseen tulokseen. Työtäsi seurataan Suomesta käyhyyttä ja epäluottamusta pakoon lähteviä ex-kansalaisia sekä Idässä, että Lännessä jo kolmannen polven tasossa. Ota vastuuseen virka- ja tuomarinvalan vennoneitten väärinkäytökset ja paljasta nimensä, jotta eivät enemmälti kansalaisia huijaa kun kansalaiset osaavat olla varovaisia heidän virkavastuulla suorittamiaan virkatoimia kohtaan. Ainoa oikea ja relellinen ja puhdistava toimi on, että Suomen valtion tasavallan Presidentti Tarja Halonen nousee korokkeelle ja tunnustaa Erkki Ahon sívuilla esitetyt ja todistetut suunnitelmalliset virka- ja oikeusloukkaukset, ja antaa niistä ehdotuksen hyvityksen suorittamiseksi, julkisesti. Vastuu on kansakunnan henkisellä johtajalla ja kokokansan presidentillä. Tällöin myös muut Suomen valtion huijaamat voisivat saada hyvitystä

Suomen valtio toimii periaatteella, "Virkamies on oikeassa, kansalainen on väärässä". Se periaate juontaa juurensa jo tsaarinvallan ajalta, jolloin kruunu oli hallitsija, jumalallisen vallan juurta ja kansa oli alamaisia. Virkamiehet ja alamaiset oli rankattu tietyn rangi- järjestelmän mukaan säätyihinsä, joilla oli sitten eri oikeuksia ja velvollisuuksia. Ei esim. yleinen ja yhtenäinen äänioikeus ole kovin vanha . Tämä vanha rakenne paistaa läpi Suomen valtiorakenteen, samalla asenteet ovat suoraa perintöä tsaarin vallan ja kaukaa Ruotsin kuninkaan vallan ajoilta. Kyllähän te kaikki näette, että jokainen pikkuvirkamieskin on valmis kyykyttämään kansalaisia, ihan kohtuullisestikin toimeentuleviakin, saatikka sitten heikompiosaisia. Sen takia laillisuusvalvonta on sieltä "SYVÄLTÄ HANURISTA", koska ei sitä ole luotu puolustamaan kansalaisen laillisia oikeuksia, vaan sen instituution tehtävänä on puolustaa "tsaarinvaltaa", ts.kruunun etua eli valtiovallan etua ja tämän vuoksi laillisuusvalvonta näyttää niin ristiriitaiselta, että se on johtanut tilanteeseen, että kansalaiset kokevat kohdanneensa sortoa valtiovallan taholta. Tämän päivän Suomessa se on kypsynyt vielä hullummaksi, koska virkamiehistön eliitti puhuu "valtiokonsernista, Suomi- yhtiöstä". Se vain näyttää siltä, että virkamiehet ovat asettuneet johtamaan tätä Suomi-yhtiötä, asettuneet sen osakkaiksi ja sen johtoelimien jäseniksi sekä vallankäyttäjiksi. Virkamiehistö hoitelee asiat keskenään ja vähät välittää demokratiasta, koska meillä ei ikävä kyllä ole tänä päivänä demokratian vahtikoiria. Lehdistö on SUPO:n seminaareissa lepytetty tämän valta-aparaatin puolestapuhujaksi ja pr-mieheksi.

Suomen valtio-aparatski on säädättänyt tietoturvallisuuden nimissä lain, Julkisuuslain, jonka taakse virkamiehet voivat kätkeä virkarikoksensa ja -virheensä- ainoastaan julistamalla tekosensa 1)Erittäin Salaiseksi, 2)Salaiseksi tai 3)Luottamukselliseksi sekä antamalla asiakirjalle vastaava turvaluokitus. Jos virkamies paljastaa näitä salaisuuksia, niin seurauksena on vankeutta aina 1 vuoteen saakka. Näin toimii Omertan eli vaikenemisen laki Suomessa. Mafia Suomessa onkin Valtioaparatski, joka on kietonut jo toimensa lainsäädännön avulla ja sementoinut salaisuudet tietoturvallisuuden taa.

Erkki on tuonut esiin sivustollaan käytännön esimerkin kuinka turvaluokitusta, salaisuuden verhoa, hyödynnetään virkarikoksissa. Finvera teki PR:stä perättömän rikosilmoituksen rahanpesusta ja lähetti siitä turvaluokitetun, salaisen tiedon ministeriöön. Virkarikos tuhosi PR:n rahoituksen, koska rahoituslaitokset eivät halua toimia "rahanpesijän "kanssa. Koska tieto on valtiokoneistossa julistettu salaiseksi, poliisi ei tutki eikä mikään Suomen valtion oikeuskoneistoon kuuluva elementti ota asiaan kantaa. Täten on todistettu eräs käytännön esimerkki, kuinka valtion salaisuusverhoa hyödyntäen suoritetaan virkarikoksia ja kätketään ne salaisuusverhon taakse.

Palauttelen mieleen erään toisen lain, se on Suomen rikoslaki, jonne on säädetty myös pykälät sitä varten, että jos joku lahjoo kansanedustajan. Kyseinen rikos on sanktioitu ankarasti ottaen huomioon Suomen rikoslain referenssitason rangaistusten ankaruudesta. Suomessa on liikuttu likiliipaten tällä alueella, kuitenkin siten, ettei tekoa ole Suomessa pidetty rikoksena! Kansanedustajien pitäisi pitää mielessä tämänkin pykälän olemassaolo. Rehellisten kansanedustajien ei kannata pelätä!

Antti Rantakankaan ja hänen kannattajiensa ajojahdin kohteena jo kymmenen vuotta olleena voin sanoa, että poliisi ei tutki jos Keskusta painostaa. Minullakin on sentään kirjetodisteet Rantakankaan painostuksesta ja tämä Erkin tapauksessa ollut Veli Päivikkö asianajaja lähetteli minulle ihan outoja tekstiviestejä. Se on Pohjois-Suomessa poliisin tutkinta ollut joka ainoassa minun tekemässä tutkintapyynnössä, ei rikosta- copy paste menettely. Päinvastoin, Oulussa keksivät jopa, että olisin Prisma-uhkailija. En tiedä hullumpaa porukkaa kuin järjestelmässämme oleva ihmisiä jahtaava mafia. Niitä on jo monta nimetty.