Perusteltu haaste

Erkki Aho   09 08 2009, 20:50

Perusteltu haaste asioiden käsittelyn kiireelliseksi toteuttamiseksi.

http://oikeuslaitosjapoliisi.blogspot.com/2009_08_01_archive.html

palautteet


Tässä Erkin esityksessä on ytimekkäästi esitettynä PR-Teollisuus Oy:n rikosvyyhden keskeiset asiat. Herää kysymys, miten tällainen on mahdollista, maailman vähiten korruptoitumattomassa maassa? Kun asetelmassa on ollut mm. isoja firmoja mm. valtion erityisrahoitusyhtiö, niin eipä pidä ihmetellä rikosten peittelyä ja jopa epäiltyjä poliisirikoksia. Ihmettelen myös korkeita poliisiviranomaisia (naispoliiseja?), että he ovat valmiita uhraamaan poliisiuransa peittelyllä rikoksissa, joissa heillä itsellänsä ei ole ollut asian takia mitään tekemistä. Kollegiaalinen suojelu on näköjään "polliiseilla" ja "jurristeilla" aika yleistä.

Kun tutustuu Erkin aineistoon, ei voi muuta kuin ihmetellä, miten tällaisen tilanteen syntyminen on ollut mahdollista? Kuka tästä vastaa Suomessa? Rikosten peittely on ollut ilmiselvää. Tavoitteena on ollut Finveran, ent. Keran ja asianajajien vastuiden suojaaminen. Seuraavaksi ihmettelen entisen kansanedustaja Markku Kosken roolia tapahtumien kulussa, kirjallisten todisteiden valossa hän on omasta puolestaan allekirjoitellut väärennettyjä pöytäkirjoja, joissa ei ole päätä eikä häntää. Nyt puhutaan puolue-rahoituksesta, siitä kuinka valtionyhtiöt rahoittavat puolueita ja kansanedustajia ostamalla seminaarilippuja ja tauluja. Valtionyhtiö VAPO on ostanut kansanedustaja, varapuhemies Koskelta kokonaisen pellettitehtaan juuri ennen kuin Kärsämäen huonekalutehdas loppui! Kosken pellettitehdas sai jollakin kytkyllä raaka-aineen huonekalutehtaan puujätteestä. Kyseisen Incapin huonekalutehtaan pääomistaja on Finvera! Onko tämä korruptiota? Varmasti on.

Mikä ero on koirankusettajalla ja kansankusettajaan? Koirankusettaja elää omillaan, mutta kansa elättää kusettajansa. Olemme me suomalaiset aika hölmöläisporukkaa, elätämme omat kusettajamme.